VW'ne yazdım, bakalım sonuç ne olacak, hatta 1-2 saate cevap gelmez ise arayıp soracağım, eğer gerçek ise iki aracın da bakımı bu hafta olacak, DSG'si iyi niyet garantisine girmeyenin bakımını kendimiz yapacağız. yağ ve filtre değil mi sonuçta. bi arada 50 TL'ye serviste bilgisayara bağlatırım genel kontrolünü yaptırırım.Kesin olarak netleşen bu bilgiyi sizlere paylaşıyorum önceden iyi niyet garantisi altında 7 yıl boyunca DSG Şanzıman sorunları servis tarafından aracın bakımları tam olduğu sürece karşılanıyordu yeni alınan bir karar doğrultusunda DSG Şanzıman garantisi de artık aracın kendi garantisi ile birlikte 2 yıl sonra bitecek 3 yasındaki araçlara %70 parça desteği sağlanacak 3 yaşın üstündeki araçlara parça ve işçilik desteği sağlanmayacak yani 3 yılını doldurmuş bir VAG grubu otomatik vites aracın işlemi bundan sonra serviste tamamen ücretli olarak yapılacak servise giden kişilere bu bilgiler veriliyor
Diye birşey okumuştum başka bir grupta şimdi tekrardan o yazıya güncelleme geldi ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum. Forumda böyle bir yazı görmediğimden doğruluk payı var mıdır yok mudur bilen varsa herkes bilgilenmiş olur
Ekli dosyayı görüntüle 20593
(Bu arada cevap geldi, cevabı aynen buraya kopyalıyorum "Merhaba Mehmet Ali, markamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. İyi niyet adı altında bir garanti türü bulunmamaktadır. Markamızın 2 yıllık fabrika garantisi sonrasında destek amacıyla uyguladığı bazı jest uygulamaları mevcuttur. Garanti süreçleri ve diğer konularda daha detaylı bilgi için 444 89 24 numaralı Volkswagen Diyalog birimimize ulaşabilirsiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi: