Evet arkadaşlar, VW destek hattından telefon geldi.
Telefon ile yapmış olduğum görüşmede iyi niyet uygulamasının hiç bir şekilde iptal edilmediği, değişiklik yapılmadığı veya uygulamadaki prosedürlerde değişiklik yapılmadığı, geçen senelerde ne ise şu an da aynı durumda olduğu, yalnız eskiden de olduğu gibi şimdi de yetkili serviste periyodik ve diğer bakımların zamanında bakımı, arıza giderilmesi vs gibi kriterleri kapsayan şartlarının da değişmediğini ve yetkili servis teknik elemanlarının raporu ve görüşmeler sonucunda iyi niyet uygulamasının yapıldığının bayanın da bulunuldu.
başka bir formdan alınan görüntüyü de kırparak, bu şekilde bir haber var diye göndermiştim, o haber için de kesinlikle böyle bir şeyin olmadığı, gerçeği yansıtmadığını da beyan ettiler. bu şekilde ki haberlere bilgilere itibar edilmemesi sadece www.vw.com.tr'den yapılan açıklamalar itibar edilmesi bilgisini verdiler.
Tabi ben de VW böyle bir haberin yalan olduğunu, müşterilerine bir not ile bilgilendirmesini ve iyi niyet uygulamamızda herhangi bir değişiklik olmadığını uygun bir şekilde bildirmeleri önerisinde bulundum.