Moderatör tarafında düzenlendi:
Ustadim[mention=11839]HONEY[/mention] Saol hocam, videolarda farkı çokta anlamıyorum aslında ama hiç biri kötü değil sanki ?
Sen gözle gördüğüne göre bi karşılaşttırma yaparmısın [emoji4]
[mention=15541]Musaaksoy[/mention] Xenon kesin daha iyi ama selektörde mercekten atacağı için soğukkende Led'ler iyi atıyor. Bide Led'ler halojenden daha iyi olur her halükarda diye tahim edttiğimden Balast vs uğraşmak istemiyorum açıkcası. Umarım sonunda mecbur kalmam ama [emoji4]
Muayenede far yıkama vs bir sorun olmuyor. 3 yıldır replika far kullanıyorum xenonlar ile birlikte. Diğer aracımda da özel yapım farlar vardı onda da aynı xenon seti takılıydı. Golf ile 2 defa, diğer aracımla 1 defa muayeneye girdim bu süreçte ve hepsinde de kusursuz olarak geçtim. Görevli ne far yıkamayı sordu ne xenon mu led mi diye sordu. 2 farklı ilde girdim muayenelere bu arada. Replika far takan arkadaşlara tavsiyem, 4300K xenon takmaları yönünde olur. @CemK Hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Selektörü dert etmeyin bence, ben o şekilde 3 aydır kullanıyorum bir sorun veya aksi bir durumla karşılaşmadım.@CemK bence muayeneye daha varsa kısalara Xenon koyun derim, güncel hali ne zaman ekleyeceksiniz? Merak içerisindeyim