Sabah bir elektrikçiye gösterdim mercekler kirlenmiş olabilir dedi .@hsyn542 hocam
Fotolari inceledim bana cansiz geldi
Karanlik sokakta far cizgisi net canli degil
Sokak aydinlatma olan yer far hic belli olmuyor
Araca karşı cektiginiz foto da far cizgisi yok
Ampullerinizi yenilenenizi oneririm far titreme ve ilk acilista canli yanmasi balastlardan olabilir
Videoyu dün izledim gerçekten sizinkinin yanında benimki mum osrama baktımda tanesi 360₺ ama sizin paylaştığınız philips uygun pazartesi bizim burda bayisi var orsya gidip soracam inş vardır.1 dakika önce, HONEY yazdı:
Bende philips xenon 4300 k h7 var mercekte
Video mu seyretmenizi oneririm isik gucu farkını anlamaniz için
Philips cakmasi çok forumda onerilen yerden osram oneririm
Belki bendeki de çakma bilemiyorum
Ustad[mention=5469]erkanta[/mention] Valla maalesef bisey diyemeyecegim çünkü bende evde araba asagida yatıyor [emoji16]
Adam akilli ampul takinca anlasilacak aslinda aydinlatma.
Geçici boş kalmasın diye bi ampul photon led takmistim, ona boşuna para vermişim. Adam gibi ampul ariyorum. Gecen atölye semih e gittim 360 led olan ordaki mercekle baya iyi bi beam pattern cikariyodu. Zamani yoktu benimkine takmaya, sonra gidicem.
Xenon kesin cok iyi sonuc veriyo, ayni fari Eren de kullaniyo xenon takmış, aydinlatma baya iyi olmuş onda.
Ama ben Xenon takmiycam, hem isidan mercegi karartiyomus zamanla hemde yeni nesil ledlerde Xenon kadar olmasa da baya iyi seviyeye gelmiş.
Ampulu seçip takip deneyonce yazarim [emoji4]
Ampul tavsiyesi tecrubesi olanda bu konuda bilgi verirse cok sevinirim [emoji4]
Hocam çift J far bu U değil maalesef.Video da yüklerim ama biri yüklemişti atölye semihten alan biriydi yine forumdan.Malum ben istanbula karanlık yer bulamıylrum.Yükleyen kişininki karanlıktı@muhammedakgunes hocam video atabilir misiniz? Birde bu u LED far da takılı değil mi