Not alıyordum ama bir ara kaçırdım, sonrasında dersin bitimine az kaldığını görünce arkadaştan tamamlarım diye bıraktım@fcsrn
Vay Eren, derste bile kendine vag ile ilgili arkadaşlar buluyorsun, bura güzel ama derste not almak yerine bunu çizmen de değişik olmuş, neyse vesile olduğu şey güzel, foruma o arkadaşları da davet edersin
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kampüste aynı şekilde Golf kaynıyor Abi. Sahiplerini başında görsem konuşacağım da yakalayamadım bir türlüGolf7 diğer kasalara göre (golf) en çok satan kasa mk7 olacak gibi. Heryerde golf7 var. İst trafik golf dolu :'(
Günaydın Arkadaşlar herkese kazasız belasız stres katsayısı az hayalindeki Golf'e ulaştığı bir gün dilerim Bu arada hayırlı cumalar iyi günler
Aslinda ACC nin profil ayaridir gosterdiginiz yer. Ama surus profil secme oldugunun da ispatidir ayni zamanda.
Sadece ekranda olması, normalde vites yanında yada başka biryerde golf deki gibi Mod, butonu olmaması merak ettirdi beni.Aslinda ACC nin profil ayaridir gosterdiginiz yer. Ama surus profil secme oldugunun da ispatidir ayni zamanda.SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi