golf cafe

@fcsrn

Vay Eren, derste bile kendine vag ile ilgili arkadaşlar buluyorsun, bura güzel ama derste not almak yerine bunu çizmen de değişik olmuş, neyse vesile olduğu şey güzel, foruma o arkadaşları da davet edersin :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@fcsrn

Vay Eren, derste bile kendine vag ile ilgili arkadaşlar buluyorsun, bura güzel ama derste not almak yerine bunu çizmen de değişik olmuş, neyse vesile olduğu şey güzel, foruma o arkadaşları da davet edersin :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Not alıyordum ama bir ara kaçırdım, sonrasında dersin bitimine az kaldığını görünce arkadaştan tamamlarım diye bıraktım :)

Golf7 diğer kasalara göre (golf) en çok satan kasa mk7 olacak gibi. Heryerde golf7 var. İst trafik golf dolu :'(

4444 km olduk

311a66a52f2430912ee575a31caec026.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Günaydın Arkadaşlar herkese kazasız belasız stres katsayısı az hayalindeki Golf'e ulaştığı bir gün dilerim Bu arada hayırlı cumalar iyi günler

Günaydın Arkadaşlar herkese kazasız belasız stres katsayısı az hayalindeki Golf'e ulaştığı bir gün dilerim Bu arada hayırlı cumalar iyi günler

Değerli Umut Hocam;

Bu güzel sözlere ve dileklere tek bir şey söylenir:

Aminnnn

Dizel arac sahipleri saat 24.00 dan itibaren 8 kurus indirimli olarak depolari doldurup benzinligin yolunu unutabilirsiniz birsure :) )

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sevgili dostlar, sevgili forumdaşlar, bu güzel forumu kuran insanlar...

beypazarından selamlar diyeyim öncelikle. bi süredir aktif olamıyorum pek. sağlık bakanlığının ani kararıyla beypazarı devlet hastanesindeyim 16 gündür. günde 200 km kadar yol yapıyorum. benim için 6:30'da başlayan gün genellikle akşam 23 gibi yatakta bitiyor. sosyal hayatıma çok az vakit ayırır oldum. temel hayati fonksiyonlarımı sürdürüyorum sadece :)

arada foruma girdiğimde konulara bakıyorum ve yazamamak inanın çok koyuyo. canım da sıkkın hayat düzenimin bozulmasından dolayı.

bana layık görülen göreve layık hareket edemediğim için vicdanım sızlıyor.

kendimi yavaş yavaş zorluyorum. eski tempoma döneceğim inşallah.

kafasına takılan sorularla ilgili cevap veremediğim herkesten özür dilerim :unsure:

Şu seçenekler sürüş Mod. Anlamına mı geliyor

Sent from my iPad using Tapatalk

Aslinda ACC nin profil ayaridir gosterdiginiz yer. Ama surus profil secme oldugunun da ispatidir ayni zamanda.SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece ekranda olması, normalde vites yanında yada başka biryerde golf deki gibi Mod, butonu olmaması merak ettirdi beni.

Geri
Üst Alt