golf cafe

Orhan Hoca dedi:
Yeni kimlikler 14 martta kırıkkaleden dağıtımına başlanacakmış. vize muafiteti sağlayan ülkelere pasaport yerine de geçecekmiş. :'(
Çok güzel olacak onlar. 

fiyatlar güncellendi zam geldi arabalar oldugu yerde degerleniyor  :000183-medium:

Geçen hafta ptesi baktığımda 94.100'dü 150ps DSG şimdi 94.700 olmuş. sene sonuna kadar bekleyip hep beraber göreceğiz. Çok artıyor yav. 

@fcsrnhelaaal dostlarımız artıyor bunu ben göremiyorum yönetici grupmu görüyor sadece

siteye giremiyordum  diye yoksunluk sendromu gelişiyordu az kalsın :)

İyi geceler,

Umarım bu platform seviyeyi ve samimiyeti koruyarak nice bin üyeleri çatısının altında toplar @orhanhoca

1.4TSI 125 hp BMT DSG Highline 2016 Günbatımı kırmızı.

İyi geceler Golftutkunları

1.4 tsi 125 DSG makinemle aranızdayım

selamlar

İyi geceler Golftutkunları1.4 tsi 125 DSG makinemle aranızdayım

selamlar
Hayırlı uğurlu olsun aracınız, güzel günlerde kullanın. Güzel tercih 1.4 dsg

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bugün derste can sıkıntısından deftere aşağıda ki şeyi çizerken yanımda oturan adam "Bu arabaların servis şeyi değil mi?" dedi "Kodlama" dedim "Evet, sen nerden biliyosun?" dedi anlattım, forumdan bahsettim. 2006 Octavia'sı varmış, ona açılabilen herşeyi açtım dedi, ordan söyledim bizim kodlamaları gösterdim ağzı açık kaldı :) Şuan ki aracı Fluence mış. "Tanıdığım Golf sahipleri var." dedi. Kodlamaları ücretli yapıp yapmadığımı sordu anlattım durumu, e bedavaymış dedi :) Yarın derste daha detaylı konuşacağız. Böyle durumlarda insanın içine çocuksu bir mutluluk doluyor :)

Geri
Üst Alt