- İsim
- Göktuğ D.
Porsche 911’in 50 yıllık evrimini 1 dakikada izleyin '
Saf sevgi............. :'(Orhan Hoca dedi:İbretlik gerçekten. Bir canavarın bile sevgiye ihtiyacı var. Çıkardığı seslere ve hareketlere bakın.
Sevgi ve merhamet herşeydir. :'(
http://video.haber7.com/video-galeri/66370-yillar-sonra-kurtaricisini-goren-aslan
Hocam sizin demeniz gereken basit burada.Bugün abimle görüştük,tabi muhabbet araba ağırlıklı oldu.Kendisi mercedes sahibidir prestij sever.Neyse anlatıyor da anlatıyor,mercedes şöyle,böyle.... Abi o ben de de var, yok ama mercedeste o yıllardır var diyor...Anlattı anlattı artık abi inelim aşağı da benim golfü parçalayalım olmazsa diyecektim ama diyemedim.
İnkar edilmeyecek bir gerçeği tekrardan yüzüme haykırdı...
Olum,beni dikizden gören yol veriyor ve dikkat ediyorum fazla yanıma yanaşmıyorlar.Sen de öyle mi?
Hoş geldiniz golf ile ilgili aradığınız herşey burada@Orhan Hoca@Orhan Hoca @Orhan Hoca@Orhan Hoca Hocam ben golfu araştırırken denk geldim foruma ortam çok samimi olduğunu için kayıt oldum çok şey öğrendim araba ile ilgili hepiniz çok sağolun. Şimdilik aracım yok almayı düşünüyorum olursa büyük ihtimalle golf olacak. Ağrı patnos'dan katılıyorum [emoji4]