golf cafe

Porsche 911’in 50 yıllık evrimini 1 dakikada izleyin :('

@gdervisoglu Hocam video en çok dikkatimi çeken şey fiyat oldu yalan yok yani nereden nereye gelmiş :D  Vay be zamanında 3000 $ Porsche varmış :D

ya arkadaşlar komik olacak ama bu dikiz aynasının altındaki düğme ne işe yarıyor :)  

@feykbey :D  hocam sorun yok kararan iç dikiz aynasının kararma özelliğini kapatmak içi gece arkadan takip eden araç olunca bi test edin far gözünüzü almaya başlar

@Orhan Hoca

biraz acemiyim sitede  hocam bunu şimdi gördüm şasirdım bu nedir ya 0 dan daha yeni demiş resmen :D

@fcsrn benim diyen satış temsilcisi bu kadar güzel tanitim yapamaz &:

Bugün abimle görüştük,tabi muhabbet araba ağırlıklı oldu.Kendisi mercedes sahibidir prestij sever.Neyse anlatıyor da anlatıyor,mercedes şöyle,böyle.... Abi o ben de de var, yok ama mercedeste o yıllardır var diyor...Anlattı anlattı artık abi inelim aşağı da benim golfü parçalayalım olmazsa diyecektim ama diyemedim. :)

İnkar edilmeyecek bir gerçeği tekrardan yüzüme haykırdı...

Olum,beni dikizden gören yol veriyor ve dikkat ediyorum fazla yanıma yanaşmıyorlar.Sen de öyle mi?

Bugün abimle görüştük,tabi muhabbet araba ağırlıklı oldu.Kendisi mercedes sahibidir prestij sever.Neyse anlatıyor da anlatıyor,mercedes şöyle,böyle.... Abi o ben de de var, yok ama mercedeste o yıllardır var diyor...Anlattı anlattı artık abi inelim aşağı da benim golfü parçalayalım olmazsa diyecektim ama diyemedim. :)

İnkar edilmeyecek bir gerçeği tekrardan yüzüme haykırdı...

Olum,beni dikizden gören yol veriyor ve dikkat ediyorum fazla yanıma yanaşmıyorlar.Sen de öyle mi?
Hocam sizin demeniz gereken basit burada.

"Beni dikizden gören pek yok ;)"

@Orhan Hoca@Orhan Hoca @Orhan Hoca@Orhan Hoca 

Hocam ben golfu araştırırken denk geldim foruma ortam çok samimi olduğunu için kayıt oldum çok şey öğrendim araba ile ilgili hepiniz çok sağolun. Şimdilik aracım yok almayı düşünüyorum olursa büyük ihtimalle golf olacak. Ağrı patnos'dan katılıyorum  :)  

@Orhan Hoca@Orhan Hoca @Orhan Hoca@Orhan Hoca Hocam ben golfu araştırırken denk geldim foruma ortam çok samimi olduğunu için kayıt oldum çok şey öğrendim araba ile ilgili hepiniz çok sağolun. Şimdilik aracım yok almayı düşünüyorum olursa büyük ihtimalle golf olacak. Ağrı patnos'dan katılıyorum [emoji4] 
Hoş geldiniz golf ile ilgili aradığınız herşey burada :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt