golf cafe

@Volkan 2016 ilk partilerin geleceği zamana denk gelecek siparişiniz, bu yüzden % 4 indirim alırsanız iyi olacak gibi.
Yoksa yılın 2. yarısında bir miktar daha indirim almanız söz konusu olabilir. İstanbul da lovemark ve bayi indirimleri ile beraber %6 ' ları buluyor sene sonu fiyatlamaları.
Şimdiden hayırlı olsun. 

arkadaşlar shell motorist uygulamasını denedim

telefonunuza indirmeye gerek yok

bol bol hata veriyo zaten 

3 kez ani hızlanma 2 kez de sert fren yapmışım. alakası yok :)

yaptiginiz rotayı, ortalama hızı falan söylüyo. 

velhasil, gereksiz

Henüz kullanmadan hemen siliyorum o zaman hocam [emoji4]

iPhone using Tapatalk

Henüz kullanmadan hemen siliyorum o zaman hocam
emoji4.png

iPhone using Tapatalk
yani bi deneyin de, bundan sonra kullanırım diyeceğiniz bisey degil bence

Volkswagen'in yeni reklamını izledim az önce.

Polo'nun Şubat ayı kampanyası ile alakalı. Şahane bir reklam olmuş. Das Auto'yu da kullanmamışlar. s=s15

Valla geçen ay bacanagima burdan bir polo aldık ve arabayı beraber götürdük ankara ya. Ben şahsen çok beğendim sınıfına göre gayet güzel bir araç polo. Tabiki bi golf değil ama b segment bi arabaya göre üst sınıf.

Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben Tekirdağ da ikamet ettiğim için dün ve bugün Edirne ile Bursa dan da güncel indirimlerini öğrendim. Biri %3 diğeri %4 verdi. Bu konuda içim rahatladı. Nisan ayına Allah kerim..Brkylmz arkadaşım ilgin için sağol ama Çorum oldukça uzak  kalacak.

Yusuf ve Caner hocam yılda 15000-17000 km arası yapıyorum,sanıyorum benzinli araç önereceksiniz ama araca binerken kafam rahat olsun istiyorum,sırf bunun için tasarruflarımı dizel almak yönünde değerlendireceğim. Bulunduğum şehirde sabah - akşam sıkışık trafikte oluyor, değeceğine inanıyorum.

Murat hocam,sürüş profilini hiç düşünmedim ama şimdi inceleyeceğim, aklıma yatarsa neden olmasın? bugün kaporayı da yatırmam gerekiyor halihazırda olacak ise aradan çıkarırız.

Hepinize teşekkürler,iyi forumlar.
Hayırlısı olsun hocam son tasarruf tabiki kişinin kendisindedir. İnşallah uygun bir fiyat ve indirimlerden yararlanırsınız. Allah kaza bela vermesin şimdiden

polo güzeldir, candır :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

@snoppy  Hocam sizinki de bahtsız bedevi şansı olmuş, umarım bu indirimlerin üzerine okkalı  bir zam gelmezde rahat rahat keyifle araçlarımızı kullanırız.

Geri
Üst Alt