golf cafe

Bende o meşhur poz var.Adana buluşması konusunda buluşma harici foto olmaması için golf cafe konusunu uygun gördüm yayınlamak için.

Eskidendi çok eskiden...

b22109543e7c6c564a08423fc5dfad33.jpg

golf6 satıldı.

"SHELL Motorist" uygulaması var ios ve android icin. sürüş karakterinize göre puan veriyor. gps üzerinden çalışıyor. yeni indirdim deneyeceğim yarın. 

ilginize...

Arkadaşlar herkese merhaba,

Yaklaşık 8 aydır hem malum sitede hem de buradan paylaşımlarınızı takip ediyorum. Mali durumuda biraz düzeltince geçtiğimiz Cumartesi günü cesaretimi toplayıp golf siparişimi verdim. Ancak henüz kaporayı yatırmadım çünkü sizlerinde onayını almak istediğimbir konu var;

Gofl VII 1,6 TDI Highline,DSG, tungsten gri,u led gündüz farları, ergo koltuk,sunroof ve geri görüş kamerası için indirimlerle beraber 104.000 tl verdiler. Tahmini teslim olarak Nisan ortası denildi. İndirim %3 dost drive+%1 bayii şeklinde oldu. Toplamda %4 aldım yani. Şimdiye kadar okuduklarım çerçevesinde indirimler %5 hatta %6 seviyesinde olduğu için bu konuda sizlerin düşüncelerini öğrenmek istedim. Teklifide tek bir bayiiden aldım ama ST diğer bayilerinde aynı indirimi vereceğini kesin bir dille belirtti. Başka bir yere sormalıyım veya daha fazla indirim için ısrar etmeliyim sizce?

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim,iyi akşamlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yaklaşık 8 aydır hem malum sitede hem de buradan paylaşımlarınızı takip ediyorum. Mali durumuda biraz düzeltince geçtiğimiz Cumartesi günü cesaretimi toplayıp golf siparişimi verdim. Ancak henüz kaporayı yatırmadım çünkü sizlerinde onayını almak istediğimbir konu var;

Gofl VII 1,6 TDI Highline,DSG, tungsten gri,u led gündüz farları, ergo koltuk,sunroof ve geri görüş kamerası için indirimlerle beraber 104.000 tl verdiler. Tahmini teslim olarak Nisan ortası denildi. İndirim %3 dost drive+%1 bayii şeklinde oldu. Toplamda %4 aldım yani. Şimdiye kadar okuduklarım çerçevesinde indirimler %5 hatta %6 seviyesinde olduğu için bu konuda sizlerin düşüncelerini öğrenmek istedim. Teklifide tek bir bayiiden aldım ama ST diğer bayilerinde aynı indirimi vereceğini kesin bir dille belirtti. Başka bir yere sormalıyım veya daha fazla indirim için ısrar etmeliyim sizce?

Hocam öncelikle hayırlı olsun. Zaten forumu takip ediyorsanız doğru karar vermişsinizdir ama ben yine de sormak istiyorum.

Yılda kaç km yol yapıyorsunuz acaba?

@Volkan Hoşgeldiniz Hocam :)

Bana kalırsa farklı bayilerden de teklif alın, komşu illerden de telefonla vs alabilirsiniz. Birisi daha düşük verirse diğerine koz olarak kullanarak fiyatı max seviyede düşürebilirsiniz ;)

Değerli Volkan Hocam ;

Hayırlı olsun şimdiden. 

Mutlaka Sürüş profili seçme özelliği eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. 

Malum bu ucuz donanım hem DSG nin ömrünü uzatıyor hem de yakıt tasarrufu sağlıyor. 

"SHELL Motorist" uygulaması var ios ve android icin. sürüş karakterinize göre puan veriyor. gps üzerinden çalışıyor. yeni indirdim deneyeceğim yarın. 

ilginize...
Hocam bu nedir tam olarak, denedinizmi?

Hocam bu nedir tam olarak, denedinizmi?
hocam bi kaç gündür akşam şarjım çok az çıkıyorum işten. hep aklımda da gps üzerinden çalışıyor. aslında 6.5' ekranlarla gelen think blue trainer gibi bişey sanırım.

en yakın shell istasyona navigasyon imkanı var

shell puanlarınızı görüyorsunuz

diğer program kullanıcılarını içeren bi leaderboard'ı var

falan filan ... :)

Hocam şimdiden hayırlı olsun. Tavsiyem başka bayilerdende fiyat almanız. Çorum ahlatcı da hakan Ülgü var bi ara istersen. Burak abinin arkadaş iyim dersen gerekeni yapacaktır.

hocam merhabalar. Öncelikle eğer yıl içinde 20000 km geçmiyorsanız dizel almayın. Ayrıca dizel araçlarda bağımsız süspansiyon sistemi de yok.. Diğer konuya gelecek olursak kesinlikle farklı yerlerden fiyat almanızda fayda var derim. Onların " her yer aynı fiyatı verir" deyişine aldırmayın.

hocam bi kaç gündür akşam şarjım çok az çıkıyorum işten. hep aklımda da gps üzerinden çalışıyor. aslında 6.5' ekranlarla gelen think blue trainer gibi bişey sanırım.

en yakın shell istasyona navigasyon imkanı var

shell puanlarınızı görüyorsunuz

diğer program kullanıcılarını içeren bi leaderboard'ı var

falan filan ... :)
Bilgi icin teşekkürler :)

Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben Tekirdağ da ikamet ettiğim için dün ve bugün Edirne ile Bursa dan da güncel indirimlerini öğrendim. Biri %3 diğeri %4 verdi. Bu konuda içim rahatladı. Nisan ayına Allah kerim..Brkylmz arkadaşım ilgin için sağol ama Çorum oldukça uzak  kalacak.

Yusuf ve Caner hocam yılda 15000-17000 km arası yapıyorum,sanıyorum benzinli araç önereceksiniz ama araca binerken kafam rahat olsun istiyorum,sırf bunun için tasarruflarımı dizel almak yönünde değerlendireceğim. Bulunduğum şehirde sabah - akşam sıkışık trafikte oluyor, değeceğine inanıyorum.

Murat hocam,sürüş profilini hiç düşünmedim ama şimdi inceleyeceğim, aklıma yatarsa neden olmasın? bugün kaporayı da yatırmam gerekiyor halihazırda olacak ise aradan çıkarırız.

Hepinize teşekkürler,iyi forumlar.

Geri
Üst Alt