- İsim
- Göktuğ D.
Samsun'da da GTI tampon ve bu farların aynısı, bir Golf 7 var..
Samsun'da da GTI tampon ve bu farların aynısı, bir Golf 7 var..
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Zaten forumu takip ediyorsanız doğru karar vermişsinizdir ama ben yine de sormak istiyorum.Arkadaşlar herkese merhaba,
Yaklaşık 8 aydır hem malum sitede hem de buradan paylaşımlarınızı takip ediyorum. Mali durumuda biraz düzeltince geçtiğimiz Cumartesi günü cesaretimi toplayıp golf siparişimi verdim. Ancak henüz kaporayı yatırmadım çünkü sizlerinde onayını almak istediğimbir konu var;
Gofl VII 1,6 TDI Highline,DSG, tungsten gri,u led gündüz farları, ergo koltuk,sunroof ve geri görüş kamerası için indirimlerle beraber 104.000 tl verdiler. Tahmini teslim olarak Nisan ortası denildi. İndirim %3 dost drive+%1 bayii şeklinde oldu. Toplamda %4 aldım yani. Şimdiye kadar okuduklarım çerçevesinde indirimler %5 hatta %6 seviyesinde olduğu için bu konuda sizlerin düşüncelerini öğrenmek istedim. Teklifide tek bir bayiiden aldım ama ST diğer bayilerinde aynı indirimi vereceğini kesin bir dille belirtti. Başka bir yere sormalıyım veya daha fazla indirim için ısrar etmeliyim sizce?
Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim,iyi akşamlar.
Değerli Volkan Hocam ;Arkadaşlar herkese merhaba,
Yaklaşık 8 aydır hem malum sitede hem de buradan paylaşımlarınızı takip ediyorum. Mali durumuda biraz düzeltince geçtiğimiz Cumartesi günü cesaretimi toplayıp golf siparişimi verdim. Ancak henüz kaporayı yatırmadım çünkü sizlerinde onayını almak istediğimbir konu var;
Gofl VII 1,6 TDI Highline,DSG, tungsten gri,u led gündüz farları, ergo koltuk,sunroof ve geri görüş kamerası için indirimlerle beraber 104.000 tl verdiler. Tahmini teslim olarak Nisan ortası denildi. İndirim %3 dost drive+%1 bayii şeklinde oldu. Toplamda %4 aldım yani. Şimdiye kadar okuduklarım çerçevesinde indirimler %5 hatta %6 seviyesinde olduğu için bu konuda sizlerin düşüncelerini öğrenmek istedim. Teklifide tek bir bayiiden aldım ama ST diğer bayilerinde aynı indirimi vereceğini kesin bir dille belirtti. Başka bir yere sormalıyım veya daha fazla indirim için ısrar etmeliyim sizce?
Hocam bu nedir tam olarak, denedinizmi?"SHELL Motorist" uygulaması var ios ve android icin. sürüş karakterinize göre puan veriyor. gps üzerinden çalışıyor. yeni indirdim deneyeceğim yarın.
ilginize...
hocam bi kaç gündür akşam şarjım çok az çıkıyorum işten. hep aklımda da gps üzerinden çalışıyor. aslında 6.5' ekranlarla gelen think blue trainer gibi bişey sanırım.Hocam bu nedir tam olarak, denedinizmi?
hocam merhabalar. Öncelikle eğer yıl içinde 20000 km geçmiyorsanız dizel almayın. Ayrıca dizel araçlarda bağımsız süspansiyon sistemi de yok.. Diğer konuya gelecek olursak kesinlikle farklı yerlerden fiyat almanızda fayda var derim. Onların " her yer aynı fiyatı verir" deyişine aldırmayın.Arkadaşlar herkese merhaba,
Bilgi icin teşekkürlerhocam bi kaç gündür akşam şarjım çok az çıkıyorum işten. hep aklımda da gps üzerinden çalışıyor. aslında 6.5' ekranlarla gelen think blue trainer gibi bişey sanırım.
en yakın shell istasyona navigasyon imkanı var
shell puanlarınızı görüyorsunuz
diğer program kullanıcılarını içeren bi leaderboard'ı var
falan filan ...