ercanerten
Üye
- İsim
- Ercan
Bu tasarıma ne olmuş böyle ya? ' Merhabalar ayrıca.
Beğenmediniz mı hocamBu tasarıma ne olmuş böyle ya? ' Merhabalar ayrıca.
Sahsen ben begendim hocam.cok guzel bir forum oldu.bildirimleri cok guzel ve zamaninda geliyor.elinize saglik.Beğenmediniz mı hocam
Yok hocam güzel de uzun zamandır girmiyordum siteye değişik geldi ilk etapta.Beğenmediniz mı hocam
Biz bekleriz sıkıntı yok Böylelerini teşvik etmemek lazım@fcsrn vw shop'ta yok ürün bitmiş, orada da sıra var, aradım sordum, ay sonuna kadar ürün tedarik etmeye çalışacağız dediler, doğuş her zaman bekletiyor beklemeden almak isteyen için bu uyanık arkadaşımız da nemalanıyor.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen beklerizBiz bekleriz sıkıntı yok [emoji6] Böylelerini teşvik etmemek lazım [emoji3]
Hocam tam olması gerektiği gibi olmuş. Yüksek devirlere çıkmanın verdiği avantaj ile 1.2 tsi 4. viteste 130-140 lara kadar çıkar. Ondan sonra zaten nefesi çok yetmez focus arayı kapatır. Bu yeter amaBugün 1.2 TSI manuel ve 1.6 TDCI Focusu ışıklarda test ettik. Kalkışta başabaş gidiyorlar ancak dizel olmanın getirdiği bir dezavantaj olarak Focus çabuk kesiliyor, siz vites atana kadar 1.2 TSI uzuyor. Ancak şöylede bir durum var, 160dan sonra Focus arayı kapatıp öne geçti, sanırım büyük hacminden dolayı.