golf cafe

Bu tasarıma ne olmuş böyle ya?  :('  Merhabalar ayrıca.

Golf ile başlayan model arabalara bu oyuncakları ekledim :)

9b1f65a7eee9cff208cf88dc75a7117a.jpg

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arka stoplar bile yanıyor ;)

65a08126805b74ab0071fe9fb8c08996.jpg

@fcsrn Eren buna dikkat etmen güzeldi, :) tabii Can tavan iidir, gerçi bunlar basit yaw, tavanları bildiğin cam film şart :) :)

@fcsrn vw shop'ta yok ürün bitmiş, orada da sıra var, aradım sordum, ay sonuna kadar ürün tedarik etmeye çalışacağız dediler, doğuş her zaman bekletiyor :) beklemeden almak isteyen için bu uyanık arkadaşımız da nemalanıyor.

@fcsrn vw shop'ta yok ürün bitmiş, orada da sıra var, aradım sordum, ay sonuna kadar ürün tedarik etmeye çalışacağız dediler, doğuş her zaman bekletiyor :) beklemeden almak isteyen için bu uyanık arkadaşımız da nemalanıyor.

Biz bekleriz sıkıntı yok ;)  Böylelerini teşvik etmemek lazım :D  

Bugün 1.2 TSI manuel ve 1.6 TDCI Focusu ışıklarda test ettik. Kalkışta başabaş gidiyorlar ancak dizel olmanın getirdiği bir dezavantaj olarak Focus çabuk kesiliyor, siz vites atana kadar 1.2 TSI uzuyor. Ancak şöylede bir durum var, 160dan sonra Focus arayı kapatıp öne geçti, sanırım büyük hacminden dolayı.

Bugün(aslında dün) sevgililer günü olması münasebetiyle yıkandık, kurulandık, üstüne birde cila atıp lastikleri parlattık :)  Huysuz kardeşler karşınızda :p

Bugün 1.2 TSI manuel ve 1.6 TDCI Focusu ışıklarda test ettik. Kalkışta başabaş gidiyorlar ancak dizel olmanın getirdiği bir dezavantaj olarak Focus çabuk kesiliyor, siz vites atana kadar 1.2 TSI uzuyor. Ancak şöylede bir durum var, 160dan sonra Focus arayı kapatıp öne geçti, sanırım büyük hacminden dolayı.
Hocam tam olması gerektiği gibi olmuş. Yüksek devirlere çıkmanın verdiği avantaj ile 1.2 tsi 4. viteste 130-140 lara kadar çıkar. Ondan sonra zaten nefesi çok yetmez focus arayı kapatır. Bu yeter ama ;)

Geri
Üst Alt