golf cafe

gdervisoglu dedi:
Boya Koruma yapıldıktan sonra, katalog çekimi için ASAL Plaza daydım.  :D
Beyaz parlamaz diyenlere gelsin o zaman hocam :)

@gdervisoglu maşşallah hocam Allahım nazarlardan saklasın çok yakışıklı olmuş araban bu resimler adama araba aldırır :)

Onur dedi:
Beyaz parlamaz diyenlere gelsin o zaman hocam :)
sonax'taki ustam bayağı bir uğraştı sağolsun  :) @Onur

@silvershadow Teşekkür ederim Murat Hocam.  s=aşk

@fcsrn Teşekkür ederim  Eren'im, PASSAT gibi keyif vermez belki ama burada olsan bir inceleme hazırlamanı isterdim, kıskandım biraz  :mad:

@kimi-emd Hocam teşekkür ederim, fotoğrafları da araç teslim bölümünde çektik, yeni araç alıyor gibi heyecanlıydım. Bu arada bu fotoğrafları benim telefonla çektik, asıl fotoğraflar profesyonel makina ile çekildi  &:

gdervisoglu dedi:
@fcsrn Teşekkür ederim  Eren'im, PASSAT gibi keyif vermez belki ama burada olsan bir inceleme hazırlamanı isterdim, kıskandım biraz  :mad:
Sen yeter ki iste Abim  :'( Şu bütler bi geçsin, büyük ihtimal geleceğim Samsun'a araba bakmaya, müsait olursan hem uzun zaman sonra görüşme fırsatı buluruz hemde Octi'yi güzel bir inceleriz  ;)

28inde bitiyor bütler, 28 ocak 7 şubat arası arası bir gün ayarlarız inşallah. Onur,Yunus, Onur Abi de gelirse kapsamlı bir buluşma yapmış oluruz hem :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@gdervisoglu telefondan çekimde de çok hoş duruyor resimler aynı  profesyonel makineden çıkmış gibi :)

fcsrn dedi:
Muhammed Abi'nin jantları bir Octinin üstünde, hoş durmuş bence @MSE  @gdervisoglu

Bunlar içi siyah olanlar heralde :) ama Göktuğ hocamın jantları efsane :)

86d603c7ba43b2d113377d647ef5e05d.jpg

Bendekiler de bu

62bec3faffcbaefec0f3009467b2c55b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

@MSE @Orhan Hoca

küçük kompakt sınıf bence polo ve golfü kapsar. zaten yazının başında makyajlı golfle beraber diyor.

makyajlı model bu yılın sonu tanıtılacak bu arada.

mk8 için 2019 bile diyebiliriz o zaman.

maniax dedi:
@MSE @Orhan Hoca

küçük kompakt sınıf bence polo ve golfü kapsar. zaten yazının başında makyajlı golfle beraber diyor.

"... fakat eski 1.4 TSI ve 1.6 TDI üniteler kadar geniş bir yelpazede güç seçenekleri sunmayacağını belirterek sözlerine son verdi."

Murat hocam sizce buradan anlamamız gereken hacim artacak olsa bile beygirin düşük olacağı mı ?

MSE dedi:
@MSE @Orhan Hoca

"... fakat eski 1.4 TSI ve 1.6 TDI üniteler kadar geniş bir yelpazede güç seçenekleri sunmayacağını belirterek sözlerine son verdi."

Murat hocam sizce buradan anlamamız gereken hacim artacak olsa bile beygirin düşük olacağı mı ?

kafamdan geçen 1.5 135-150 tsi, 1.5 120 tdi gibi sanırım. hani şu an 110-125-150 tsi, 90-110 tdi var ya. birer ikişer güç seçeneği olacak max galiba.

bilmem ki ya salladım. :D

çıkar kokusu onun da

maniax dedi:
@MSE @Orhan Hoca

kafamdan geçen 1.5 135-150 tsi, 1.5 120 tdi gibi sanırım. hani şu an 110-125-150 tsi, 90-110 tdi var ya. birer ikişer güç seçeneği olacak max galiba.

bilmem ki ya salladım. :D

çıkar kokusu onun da
Anladım hocam. 3 seçenek yerine 2 seçenek diyorsunuz. Mantıklı :)

Geri
Üst Alt