Beyaz parlamaz diyenlere gelsin o zaman hocamgdervisoglu dedi:Boya Koruma yapıldıktan sonra, katalog çekimi için ASAL Plaza daydım.
Beyaz parlamaz diyenlere gelsin o zaman hocamgdervisoglu dedi:Boya Koruma yapıldıktan sonra, katalog çekimi için ASAL Plaza daydım.
sonax'taki ustam bayağı bir uğraştı sağolsun @OnurOnur dedi:Beyaz parlamaz diyenlere gelsin o zaman hocamBoya Koruma yapıldıktan sonra, katalog çekimi için ASAL Plaza daydım.
gdervisoglu dedi:Sen yeter ki iste Abim :'( Şu bütler bi geçsin, büyük ihtimal geleceğim Samsun'a araba bakmaya, müsait olursan hem uzun zaman sonra görüşme fırsatı buluruz hemde Octi'yi güzel bir inceleriz@fcsrn Teşekkür ederim Eren'im, PASSAT gibi keyif vermez belki ama burada olsan bir inceleme hazırlamanı isterdim, kıskandım birazBoya Koruma yapıldıktan sonra, katalog çekimi için ASAL Plaza daydım.
28inde bitiyor bütler, 28 ocak 7 şubat arası arası bir gün ayarlarız inşallah. Onur,Yunus, Onur Abi de gelirse kapsamlı bir buluşma yapmış oluruz hem
Hadi hayırlısımaniax dedi:vw motorlarını güncelliyor. s=s18
http://www.otopark.com/2016/01/volkswagen-motorlarini-guncelliyor/
Bunlar içi siyah olanlar heralde ama Göktuğ hocamın jantları efsanefcsrn dedi:
"... fakat eski 1.4 TSI ve 1.6 TDI üniteler kadar geniş bir yelpazede güç seçenekleri sunmayacağını belirterek sözlerine son verdi."maniax dedi:@MSE @Orhan Hoca
küçük kompakt sınıf bence polo ve golfü kapsar. zaten yazının başında makyajlı golfle beraber diyor.
makyajlı model bu yılın sonu tanıtılacak bu arada.
mk8 için 2019 bile diyebiliriz o zaman.
kafamdan geçen 1.5 135-150 tsi, 1.5 120 tdi gibi sanırım. hani şu an 110-125-150 tsi, 90-110 tdi var ya. birer ikişer güç seçeneği olacak max galiba.MSE dedi:"... fakat eski 1.4 TSI ve 1.6 TDI üniteler kadar geniş bir yelpazede güç seçenekleri sunmayacağını belirterek sözlerine son verdi."@MSE @Orhan Hoca
küçük kompakt sınıf bence polo ve golfü kapsar. zaten yazının başında makyajlı golfle beraber diyor.
Murat hocam sizce buradan anlamamız gereken hacim artacak olsa bile beygirin düşük olacağı mı ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Anladım hocam. 3 seçenek yerine 2 seçenek diyorsunuz. Mantıklımaniax dedi:kafamdan geçen 1.5 135-150 tsi, 1.5 120 tdi gibi sanırım. hani şu an 110-125-150 tsi, 90-110 tdi var ya. birer ikişer güç seçeneği olacak max galiba."... fakat eski 1.4 TSI ve 1.6 TDI üniteler kadar geniş bir yelpazede güç seçenekleri sunmayacağını belirterek sözlerine son verdi."@MSE @Orhan Hoca
Murat hocam sizce buradan anlamamız gereken hacim artacak olsa bile beygirin düşük olacağı mı ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
bilmem ki ya salladım.
çıkar kokusu onun da