golf cafe

burakca dedi:
Bu nedir ya  :)

zrrV1O.jpg
8D 8D

mandufla dedi:
@Umut Umut Hocam geceden beri diş ağrısı ile boğuşuyorum. Şu an discideyim. Seni andım yazayım dedim :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deniz hocam geçmiş olsun. Tantuni de yenmez ki o ağrı varken. Dişçiye gitmekle iyi yapmışsınız ben çekiniyorum kendilerinden (Golf R'ı olan dişçiler hariç [emoji16])

Cumartesi inşallah bir aksilik olmaz ise Adana'da olacağım. Müsaitseniz siz de gelin bir kebap yedirelim size bol muhabbet sohbet eşliğinde :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

mandufla dedi:
@Umut Umut Hocam geceden beri diş ağrısı ile boğuşuyorum. Şu an discideyim. Seni andım yazayım dedim :)

Geçmiş olsun Deniz hocam,ben de kulağım niye çınlıyor diyordum... :D

MSE dedi:

Deniz hocam geçmiş olsun. Tantuni de yenmez ki o ağrı varken. Dişçiye gitmekle iyi yapmışsınız ben çekiniyorum kendilerinden (Golf R'ı olan dişçiler hariç [emoji16])

Cumartesi inşallah bir aksilik olmaz ise Adana'da olacağım. Müsaitseniz siz de gelin bir kebap yedirelim size bol muhabbet sohbet eşliğinde :)

Bırak tantuniyi kuru ekmek bile yiyemiyorum Muhammed Hocam. :(

Hafta sonu hem okul kursu hem benim kızın sınavı olduğundan bir yere kipirdamam çok zor :(

yine de teşekkür ederim nazik teklifiniz için.

enpisagor dedi:
53c04fa1275e5d7815f514d501bade0c.jpg
d2f9cc5a10bab10bc577cee9ea3009a5.jpg

Deli Can emeline ulaştı bu sogukta birazda heyecanla elim titremis özür dilerim.

Değerli Can Hocam;

@fcsrn nickli Eren Kardeşimle şimdi görüştüm.

Telefonundaki problemden ötürü  aramıza katılamıyormuş nicedir.

kendisi, " hayırlı olsun" dileklerini iletmemi istedi.

Tüm Golf tutkunu dostlarına da selamı var.

@silvershadow

Kısa zamanda sorunu çözülür umarım hocam canı sıkılıyordur şimdi forumdan uzak diye :(

@enpsisagor

Hocam araci karsilamak 10 numara hareket. Buz devrindeki sincap ile fındık aşkı aklıma geldi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@KabileReisi @silvershadow Sormayın Hocam valla sıkıntıdan patladım bütün hafta, ek sonunda dayanamadım  arkadaşın bilgisayara el koydum bugün, girdim bütün okunmamışları okudum  &: Telefonum gelmiş ama ben Sivastayım o Amasyada, salı günü kavuşcaz inşallah

Araçlarını yeni alan herkese hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :)

Amasyaya gittiğimde passat 2.0tdı 240ps 4motion incelemesi gelebilir :)

@silvershadow @fcsrn  Aleyküm selam, iyi dilekler için çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun.

@tuncidag  Çok eğlenceli bir benzetme olmuş, teşekkürler,  bizimki gerçek tutku değil mi :)

fcsrn dedi:
@KabileReisi @silvershadow Sormayın Hocam valla sıkıntıdan patladım bütün hafta, ek sonunda dayanamadım  arkadaşın bilgisayara el koydum bugün, girdim bütün okunmamışları okudum  &: Telefonum gelmiş ama ben Sivastayım o Amasyada, salı günü kavuşcaz inşallah

Fiatı sattın da Passat mı aldın yoksaaa  :D

fcsrn dedi:

Değerli Eren Kardeşim;

Merakla bekliyoruz Passat incelemesini..

enpisagor dedi:
53c04fa1275e5d7815f514d501bade0c.jpg
d2f9cc5a10bab10bc577cee9ea3009a5.jpg

Deli Can emeline ulaştı bu sogukta birazda heyecanla elim titremis özür dilerim.

hayırlı olsun Can kardeşim, güle güle kullan can tavanlını...

gdervisoglu dedi:

Fiatı sattın da Passat mı aldın yoksaaa  :D
Fiatı bayiye takasa vercektimde biz bunun degerini karsilayamayiz dediler alamadilar  8D ilanda duruyor hala :D

Geri
Üst Alt