- İsim
- Cevahir
Deniz hocam geçmiş olsun. Tantuni de yenmez ki o ağrı varken. Dişçiye gitmekle iyi yapmışsınız ben çekiniyorum kendilerinden (Golf R'ı olan dişçiler hariç [emoji16])mandufla dedi:@Umut Umut Hocam geceden beri diş ağrısı ile boğuşuyorum. Şu an discideyim. Seni andım yazayım dedim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun Deniz hocam,ben de kulağım niye çınlıyor diyordum...mandufla dedi:@Umut Umut Hocam geceden beri diş ağrısı ile boğuşuyorum. Şu an discideyim. Seni andım yazayım dedim
Bırak tantuniyi kuru ekmek bile yiyemiyorum Muhammed Hocam.MSE dedi:Deniz hocam geçmiş olsun. Tantuni de yenmez ki o ağrı varken. Dişçiye gitmekle iyi yapmışsınız ben çekiniyorum kendilerinden (Golf R'ı olan dişçiler hariç [emoji16])@Umut Umut Hocam geceden beri diş ağrısı ile boğuşuyorum. Şu an discideyim. Seni andım yazayım dedim
Cumartesi inşallah bir aksilik olmaz ise Adana'da olacağım. Müsaitseniz siz de gelin bir kebap yedirelim size bol muhabbet sohbet eşliğinde
Sent from my iPhone using Tapatalk
Değerli Can Hocam;enpisagor dedi:
Deli Can emeline ulaştı bu sogukta birazda heyecanla elim titremis özür dilerim.
Fiatı sattın da Passat mı aldın yoksaaafcsrn dedi:@KabileReisi @silvershadow Sormayın Hocam valla sıkıntıdan patladım bütün hafta, ek sonunda dayanamadım arkadaşın bilgisayara el koydum bugün, girdim bütün okunmamışları okudum &: Telefonum gelmiş ama ben Sivastayım o Amasyada, salı günü kavuşcaz inşallah
Araçlarını yeni alan herkese hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin
Amasyaya gittiğimde passat 2.0tdı 240ps 4motion incelemesi gelebilir
Değerli Eren Kardeşim;fcsrn dedi:@KabileReisi @silvershadow Sormayın Hocam valla sıkıntıdan patladım bütün hafta, ek sonunda dayanamadım arkadaşın bilgisayara el koydum bugün, girdim bütün okunmamışları okudum &: Telefonum gelmiş ama ben Sivastayım o Amasyada, salı günü kavuşcaz inşallah
hayırlı olsun Can kardeşim, güle güle kullan can tavanlını...enpisagor dedi:
Deli Can emeline ulaştı bu sogukta birazda heyecanla elim titremis özür dilerim.
Fiatı bayiye takasa vercektimde biz bunun degerini karsilayamayiz dediler alamadilar 8D ilanda duruyor halagdervisoglu dedi:Fiatı sattın da Passat mı aldın yoksaaa@KabileReisi @silvershadow Sormayın Hocam valla sıkıntıdan patladım bütün hafta, ek sonunda dayanamadım arkadaşın bilgisayara el koydum bugün, girdim bütün okunmamışları okudum &: Telefonum gelmiş ama ben Sivastayım o Amasyada, salı günü kavuşcaz inşallah