golf cafe

enpisagor dedi:
53c04fa1275e5d7815f514d501bade0c.jpg
d2f9cc5a10bab10bc577cee9ea3009a5.jpg

Deli Can emeline ulaştı bu sogukta birazda heyecanla elim titremis özür dilerim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Değerli Can Hocam,

Maşallah.

Sanırım aracını TIR üzerinde karşılayan tanıdığım ilk kişisiniz. &:

Gönülden tebrik ederim.

Gerçi ben de rüyamda görmüş  ve sabah aradığımda gece yarısı indirildiğini öğrenmiştim. 8D

silvershadow dedi:
53c04fa1275e5d7815f514d501bade0c.jpg
d2f9cc5a10bab10bc577cee9ea3009a5.jpg

Deli Can emeline ulaştı bu sogukta birazda heyecanla elim titremis özür dilerim.

Değerli Can Hocam,

Maşallah.

Sanırım aracını TIR üzerinde karşılayan tanıdığım ilk kişisiniz. &:

Gönülden tebrik ederim.

Gerçi ben de rüyamda görmüş  ve sabah aradığımda gece yarısı indirildiğini öğrenmiştim. 8D
Bu da eski arabam Murat hocam :) bu tutku kanımıza işlemiş :)

e40cc843a6f5670868760b37a317dbdd.jpg
9abe7f19c5ffc2555c93ac580b9fcc92.jpg

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Orhan Hoca  Adana soğuğu kağıt üzerinde 3,5 ama daha soğuk hissettiriyor, araçlar buzdu, donmuş hep, ufaktan kar parçaları vardı :)

@maniax  Benimki biraz çılgınlık, delilik belki ama vaktim varken mutlu olacağım şeyler için mücadele etmek güzel. Allahıma şükürler olsun.

@enpisagor

Hayırlı olsun Can kardeşim.

Kısa bir süre sonra Can'la Can'lı tavan yollarda :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@enpisagor hayirli olsun. Ben kendimi deli sanirdim benden delileri varmis [emoji1]

enpisagor dedi:
@Orhan Hoca  Adana soğuğu kağıt üzerinde 3,5 ama daha soğuk hissettiriyor, araçlar buzdu, donmuş hep, ufaktan kar parçaları vardı :)

@maniax  Benimki biraz çılgınlık, delilik belki ama vaktim varken mutlu olacağım şeyler için mücadele etmek güzel. Allahıma şükürler olsun.
Hayirli olsun, hemen bir nazarlik takin [emoji4]

@mandufla  Çok teşekkür ederim, Deniz hocam, inşallah yollarda olacağız, aracı alma için her şeyi yaptım, ödeme araç gelmeden yapıldı, trafik sigortası kasko yapıldı, fatura kesildi, ancak Aykan'daki yeni işe alınan muhasebeci hesapları kontrol edip kapadım diyene kadar dosya trafiğe gitmiyormuş, bakalım inşallah akşama kadar yetişir, yoksa çarşamba olacak heralde.

@gokberks  Teşekkürler, deli olmak güzel, yıllar sonra bile soğukta tır bekleyişimi anıp güleceğim. :)   Beklerken güvenlikçi biraz dalga dahi geçti benimle araban 100.000 var heralde şeklinde, ne yapalım herkes kendi gücüne göre alabiliyor, inşallah ileride 100 binlik arabalarımız da olur.

@volumecontrol  Teşekkür ederim, nazarlık sürekli cebimde ancak araç için olan nazarlığı en kısa sürede koyacağım. Allah'a emanet

@MSE

Yoksa yoksa tahmin ettiğim şeyimi yapacaksın... :D

Geri
Üst Alt