golf cafe

@gdervisoglu

alinir mı, harbi alinir iste bu. her erkeğin gönlünde böyle bi araç yatar bence.

görünüş ağır başlı bi sedan, istediğinde cruise yap, istediğinde dikiz aynanda bırakamayacağın araç çok az, hem tam bir sleeper, ayar vermeye çalışıp arabasını çok satan olur :)

Tebrik ediyorum testin hakkını vermiş.

O paraya mercedes bmw alınır... :D

Araçları getiren mertur tır firması ile görüştüm akşam 8-8.30 tır Adana'da olur diyince dayanamadım atladım geldim, Aykan da bekliyorum, sanirim biraz deliyim [emoji12]
38daf78c87ddcffaa390f1dba732fa8b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

enpisagor dedi:
Araçları getiren mertur tır firması ile görüştüm akşam 8-8.30 tır Adana'da olur diyince dayanamadım atladım geldim, Aykan da bekliyorum, sanirim biraz deliyim [emoji12]
38daf78c87ddcffaa390f1dba732fa8b.jpg

Can yoksa tır takip numaran şu mu 1542713 :)

@enpisagor Can Hocam maşallah size. Bu ne güzel bir tutkudur :) Tez vakitte hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah :)

erkanz dedi:
@enpisagor Can Hocam maşallah size. Bu ne güzel bir tutkudur :) Tez vakitte hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah :)
Teşekkür ederim, valla benimki biraz atraksiyon olsun, ileride hatırlayıp güleceğim bir anı olur. İnsallah kolaylıkla kavuşuruz [emoji5]

Muhammed dostum 1543188 kodu, o dediğin nerede ki [emoji15] üşüdüm yaw ne zmn gelecek [emoji12]

enpisagor dedi:
Teşekkür ederim, valla benimki biraz atraksiyon olsun, ileride hatırlayıp güleceğim bir anı olur. İnsallah kolaylıkla kavuşuruz [emoji5]

Muhammed dostum 1543188 kodu, o dediğin nerede ki [emoji15] üşüdüm yaw ne zmn gelecek [emoji12]

Bizim arkadaşın mer tur takip kodu bu :) aynı TIR'la mı geliyor dedim ama değilmiş. Dikkat et dostum arabayı alıp yataklara düşme.

Bu arada cuma günü Adana'ya gelebilirim ama annemin arabasıyla. Orda lazım oluyormuş getir dediler :)

Cok teşekkür ederim, Orhan abi yanımda gibi hissettim sizleri, Allah razı olsun.

Gel dostum cumaya kadar plaka çıkmış olur almış olurum insallah arabayı [emoji5] gezeriz

enpisagor dedi:
Cok teşekkür ederim, Orhan abi yanımda gibi hissettim sizleri, Allah razı olsun.

Gel dostum cumaya kadar plaka çıkmış olur almış olurum insallah arabayı [emoji5] gezeriz

Tamam dostum. Yukarıdan  izin çıkarsa gelirim inşallah :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@gdervisoglu Hocam bugün trabzondan octavia tdi dag araç kiraladım çok beğendim.. Bagaj,arka diz mesafesi,performans,her şeyi ile mükemmel. Karlastiği vardı ve buzlu yollarda gidişi tırmanışı vs 10 numara araba imiş. Sonra megane dci edc sw kullandım octavi ile kıyas,octavia birinci:) hyundai x35 2.0dizel otomatik,kar buz testi,ikisinde de kış lastiği vardı,x35 4x4 olmasına rağmen yokuşta patinaja düştü takıldı,octavia takılmadan çıktı. Octavia sedan dizel otomatik olarak çok çok iyi bir seçenek.

gdervisoglu dedi:
Cok yakin bir arkadasima yaklasik bir ay once sirket arabasi olarak b8 passat 4motion 240 hp olandan alindi, liste fiyati 245bin tlydi, ciddi indirim yapildi fakat zaten kiralama sirketi aldi araci. Hatta kaskosuz arac:)

Cidden performansi inanilmaz keyifli, aracin ici de epey dolu hayalet gosterge fln... Ama yine de kisisel gorusum o paraya bireysel olarak alinmasi bana gore dogru degil, kiralama fln mantikli:)

Newerdais dedi:
@gdervisoglu Hocam bugün trabzondan octavia tdi dag araç kiraladım çok beğendim.. Bagaj,arka diz mesafesi,performans,her şeyi ile mükemmel. Karlastiği vardı ve buzlu yollarda gidişi tırmanışı vs 10 numara araba imiş. Sonra megane dci edc sw kullandım octavi ile kıyas,octavia birinci:) hyundai x35 2.0dizel otomatik,kar buz testi,ikisinde de kış lastiği vardı,x35 4x4 olmasına rağmen yokuşta patinaja düştü takıldı,octavia takılmadan çıktı. Octavia sedan dizel otomatik olarak çok çok iyi bir seçenek.
Hocam bir octavia sahibi olarak beğenmenize sevindim  :mad:

Benim gözümde kesinlikle Golf'e tek alternatif sedan araç.

Bir Golf sahibi, Octavia'ya bindiğinde gerek malzeme kalitesi, gerek iç tasarım mutsuz olmayacaktır, üstüne dediğiniz gibi bagaj, arka diz mesafesi gibi artı yönleri memnun edecektir. Sedan isteyenlerin mutlaka değerlendirmesi gereken bir araç..

53c04fa1275e5d7815f514d501bade0c.jpg
d2f9cc5a10bab10bc577cee9ea3009a5.jpg

Deli Can emeline ulaştı bu sogukta birazda heyecanla elim titremis özür dilerim.

Geri
Üst Alt