- İsim
- Göktuğ D.
Can yoksa tır takip numaran şu mu 1542713enpisagor dedi:Araçları getiren mertur tır firması ile görüştüm akşam 8-8.30 tır Adana'da olur diyince dayanamadım atladım geldim, Aykan da bekliyorum, sanirim biraz deliyim [emoji12]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim, valla benimki biraz atraksiyon olsun, ileride hatırlayıp güleceğim bir anı olur. İnsallah kolaylıkla kavuşuruz [emoji5]erkanz dedi:@enpisagor Can Hocam maşallah size. Bu ne güzel bir tutkudur Tez vakitte hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah
Bizim arkadaşın mer tur takip kodu bu aynı TIR'la mı geliyor dedim ama değilmiş. Dikkat et dostum arabayı alıp yataklara düşme.enpisagor dedi:Teşekkür ederim, valla benimki biraz atraksiyon olsun, ileride hatırlayıp güleceğim bir anı olur. İnsallah kolaylıkla kavuşuruz [emoji5]@enpisagor Can Hocam maşallah size. Bu ne güzel bir tutkudur Tez vakitte hayırlısı ile kavuşursunuz inşallah
Muhammed dostum 1543188 kodu, o dediğin nerede ki [emoji15] üşüdüm yaw ne zmn gelecek [emoji12]
Tamam dostum. Yukarıdan izin çıkarsa gelirim inşallahenpisagor dedi:Cok teşekkür ederim, Orhan abi yanımda gibi hissettim sizleri, Allah razı olsun.
Gel dostum cumaya kadar plaka çıkmış olur almış olurum insallah arabayı [emoji5] gezeriz
Cok yakin bir arkadasima yaklasik bir ay once sirket arabasi olarak b8 passat 4motion 240 hp olandan alindi, liste fiyati 245bin tlydi, ciddi indirim yapildi fakat zaten kiralama sirketi aldi araci. Hatta kaskosuz aracgdervisoglu dedi:
Hocam bir octavia sahibi olarak beğenmenize sevindimNewerdais dedi:@gdervisoglu Hocam bugün trabzondan octavia tdi dag araç kiraladım çok beğendim.. Bagaj,arka diz mesafesi,performans,her şeyi ile mükemmel. Karlastiği vardı ve buzlu yollarda gidişi tırmanışı vs 10 numara araba imiş. Sonra megane dci edc sw kullandım octavi ile kıyas,octavia birinci hyundai x35 2.0dizel otomatik,kar buz testi,ikisinde de kış lastiği vardı,x35 4x4 olmasına rağmen yokuşta patinaja düştü takıldı,octavia takılmadan çıktı. Octavia sedan dizel otomatik olarak çok çok iyi bir seçenek.