golf cafe

Newerdais dedi:
@silvershadow  Murat hocam; MTV vergisi 2013 modeller için 1-3 yaş olarak yoksa 4-6 yaş olarak mı ödeyeceğiz?

http://www.mtvhesaplama.net/    250tl, az para değil hocam :)
Değerli Hocam;

2016 bir yaş kabul ediliyor.

2015 2. yaş

2014 ise 3. yaş olur

Bu durumda sizler 1.4 için

Yıllık Tutar: 748.00 TL

İlk Altı Aylık Tutar: 374.00 TL (Son Ödeme Tarihi 31 Ocak 2016)

İkinci Altı Aylık Tutar: 374.00 TL (Son Ödeme Tarihi 31 Temmuz 2016)

Bu arada, yine de emin olmak isterseniz;

vergi dairesinde yapacağınız plakadan e devletle sorgulama ile borcunuzu görebilirsiniz  .

Moderatör tarafında düzenlendi:

@Umut

ya zaten onun da başlığı acildi. 188.750₺ ye satılan golf diye. anlayamazlar  :D

Yuvaya dönen yorgun savaşçı :)

650 km yol yapmış bensiz, sonuç olarak sürücüsü tarafından çok beğenilmiş :)

@Orhan Hoca

Aynen abi koca gün hesap yaptım kaçta gelirler falan diye her gördüğüm golfe benimkimi diye baktım, xenon olan araçlar kandırdı arada beni ama sonunda kazasız belasız geldi :D Deposu da fullenmiş şimdi yatıyo garajda :D

Şuan Seat İbiza'da kullanılan 1.0 Eco TSI motorun Golf'te de kullanılması gibi bir durum söz konusu mu acaba ?

@silvershadow

Sent from my iPhone using Tapatalk

MSE dedi:
Şuan Seat İbiza'da kullanılan 1.0 Eco TSI motorun Golf'te de kullanılması gibi bir durum söz konusu mu acaba ?

@silvershadow

Golfte kullanılan bir motor daha bize gelmedi. Bu sene gelebilir belki de.

@Newerdais

abi selam :)

iş-güç, çoluk çocuk derken koptuk buralardan. arada bir göz ucuyla okuyabiliyorum ancak.

vE801p.jpg

Bu fotoğraftaki stoplar hangi araca ait bakalım biliyor musunuz. Ve size neyi anımsatıyor.

Dün trafikte ilk defa farkettim aradaki benzerliği.
Soru biraz eskimiş ama megane hatcback bence.onun arka stoplar u led far vari.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MSE dedi:

@silvershadow

Bu yıl yenilik bekliyorum ama bakalım..

Henüz 2016 planlamaları hhakında sadece comfortline donanım değişikliklerini öğrenebildik..

Geri kalanlara bakacağız.

yusuf dedi:

@silvershadow

Golfte kullanılan bir motor daha bize gelmedi. Bu sene gelebilir belki de.

@silvershadow

Bu yıl yenilik bekliyorum ama bakalım..

Henüz 2016 planlamaları hhakında sadece comfortline donanım değişikliklerini öğrenebildik..

Geri kalanlara bakacağız.
Burada bir hocamız var ve heyecanla 1.0 ECO TSI'ın gelmesini bekliyor. Benim de bu konuda net bir bilgim olmadığından sizlere sorayım dedim Murat hocam ve Yusuf hocam.

Eğer bu motor gelirse kesinlikle Golf alacaktır :)

@MSE

Hocam aslında bakıldığı zaman 1.2 ile bir fark olmayacaktır bence. Motor sesi artacak performans ve tüketim neredeyse eşit olacaktır. Bence 1.2 daha iyi.

Geri
Üst Alt