golf cafe

İstemeden yolladım yaban ellere :( Keyfim yok bu akşam :(   Golf'üm Balıkesir yolcusu..

KabileReisi dedi:

İstemeden yolladım yaban ellere :( Keyfim yok bu akşam :(   Golf'üm Balıkesir yolcusu..
Hayırdır Mehmet hocam neden yolladınız ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Orhan Hoca

@MSE

Benim baldız Balıkesirde Eşim falanda gidecekti kayınpeder,kayınvalide falan  kabak bizim başımıza patladı senin arabayla gidelim falan dediler bende böyle durumlarda biraz yufka yürekliyim olmaz diyemedim ama içim içimi yiyiyor gerçekten :D

KabileReisi dedi:
@Orhan Hoca

@MSE

Benim baldız Balıkesirde Eşim falanda gidecekti kayınpeder,kayınvalide falan  kabak bizim başımıza patladı senin arabayla gidelim falan dediler bende böyle durumlarda biraz yufka yürekliyim olmaz diyemedim ama içim içimi yiyiyor gerçekten :D
Allah kavuştursun hocam :)

Ben şuana kadar kuzenime ve babama teslim ettim direksiyonu ama hiç ayrı kalmadım alıp götürmediler yani. Serviste bırakıp gelince bile üzülüyorum valla.

@Orhan Hoca

Çok pişman oldum ama tamam dedim bir kere hocam, günler geçmez şimdi bana pazar günü dağa taşa vuracağım kendimi :(

Pazartesi gelecek  s=bye2

@MSE

Sağolun hocam benimde  eşim babam ve ben dışında kullanan ilk kişi :(   ama bir daha olmaz :D

@Orhan Hoca

Aynen abi 1.2 lerde 623 olmuş yanlış hatırlamıyorsam..

@gdervisoglu 

hocam araç gerçekten fena öyle birşeye sahip olup düzgün kullanım beklenemez herhalde :D

@KabileReisi 4:32 deki sahne efsane yalnız  :D 5:00 ile kapışır  &:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arabayı çarşıda kapalı bir otoparka bıraktım.  Hiç adetim değildir ama birisi vurmasın canım sıkılmasın diyerek tek başına park ettim kendisini :)

8acb69a10c8dff598f1fe539dc196f1a.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konya Opel tırt çıktı. Yarım saattir burdayım Hoşgeldin diyen bile olmadı :)

@gdervisoglu

İnsan gaza geliyor böyle vidyolardan sonra :D

Ben bide hızlı ve öfkeli serisinden herhangi birini izleyince böyle oluyorum  s=s17

Geri
Üst Alt