golf cafe

yusuf dedi:
@MSE

Hocam aslında bakıldığı zaman 1.2 ile bir fark olmayacaktır bence. Motor sesi artacak performans ve tüketim neredeyse eşit olacaktır. Bence 1.2 daha iyi.
1.0 TSI motorun verilerine baktım 115 PS 200 nm tork teoride güzel görünüyor. Pratikte nasıl olacak bakalım :)

Bugün St ye gelen mailde 2015 model yılı ile gelen araçlar için fiyatlar ve dostdrive kampanyası aynı şekilde 31 Ocak tarihine kadar uzatılmıştır diyordu. 2016 model yılı araçlar için daha fiyat belirlemesi yapılmamış.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

MSE dedi:
@MSE

Hocam aslında bakıldığı zaman 1.2 ile bir fark olmayacaktır bence. Motor sesi artacak performans ve tüketim neredeyse eşit olacaktır. Bence 1.2 daha iyi.
1.0 TSI motorun verilerine baktım 115 PS 200 nm tork teoride güzel görünüyor. Pratikte nasıl olacak bakalım :)
Vw yapmışsa iyidir, hatta ben tüketimin 1.2 den daha düşük olacağına inanıyorum.

enpisagor dedi:
@MSE

Vw yapmışsa iyidir, hatta ben tüketimin 1.2 den daha düşük olacağına inanıyorum.

Şehir içi: 5,3 litre

Şehir dışı: 3,9 litre

Karma tüketim:  4,3 litre

0-100 km hızlanması : 9,7 saniye şeklinde dostum.

MSE dedi:
@MSE

Şehir içi: 5,3 litre

Şehir dışı: 3,9 litre

Karma tüketim:  4,3 litre

0-100 km hızlanması : 9,7 saniye şeklinde dostum.
Vay vay vay , kısa süre de 1.2 satışlarının önüne geçer, bende satıp alsamı mı :p yalnız şehir içi 5.3 mükemmel, bun şartlara dizele 16.000 kim fark verir düşünmeden duramıyorum.

gdervisoglu dedi:
@enpisagor highline donanım isteyen  :D
Özel siparişler dolurur. Olmaz mı ?

Mantıklı olmaz..
Tabii ileride satarken de highline avantajlı olur,  dolu  Comfortline a göre.  Ve 1.0 motor ne kadar iyi de gitse algıyı değişmek zor, 1.4 passat mı olur sözleri hala dönüyor ortalıkta mesela.

Whatsapp sadece bende mi sorunlu, gönderdiğim mesajlar gitmiyor, evden wifi ve mobil veriyle denedim gitmedi bir türlü, sizde durumlar nedir

fcsrn dedi:
Whatsapp sadece bende mi sorunlu, gönderdiğim mesajlar gitmiyor, evden wifi ve mobil veriyle denedim gitmedi bir türlü, sizde durumlar nedir
Birçok kişide oldu hocam sorun. Ama düzelmiş olması lazım

Bende de oldu şuan ... whatsapp geçici çöktü sanırsam :)

enpisagor dedi:
Bugün St ye gelen mailde 2015 model yılı ile gelen araçlar için fiyatlar ve dostdrive kampanyası aynı şekilde 31 Ocak tarihine kadar uzatılmıştır diyordu. 2016 model yılı araçlar için daha fiyat belirlemesi yapılmamış.

Değerli Hocam;

sanırım donanım listelerine bu hafta içerisinde karar verilir ve bülten ile bütün bayilere yayımlanır...

Fiyat Listesi bugün itibariyle güncellendi ancak model yılı listesi ilk 2016 modellerin geleceği haftalarda yayınlanarak elde kalan 2015 modeller eritileceğini sanıyorum.

Geri
Üst Alt