golf cafe

maniax dedi:
Hangi araç bu?

Hırsızlar, Torpida Bulunan Yedek Anahtarlarla 100 Lüks Araç Çıldı

Araç satışında torpido gözünde yedek anahtar olduğunu fark eden hırsızlar, İstanbul'da on beş günde yüz otomobil çaldılar.

http://www.sondakika.com/haber/haber-hirsizlar-torpida-bulunan-yedek-anahtarlarla-100-7986480/
hocam haber görseli linea ama? kapılar falan sökülmüş
Örnek için konulmuş sanırım hocam. bu araç değildir sanırım lüks dediğine göre. :)

@maniax
Son zamanlarda kapı çalma vakaları da tavan yapmış aman dikkat edin.

Bizim millet araçta değişene bu kadar önem verince haliyle yeni bir sektör oluşmuş. Fabrikada boyanan kapıyı ayırt edemiyorlar heralde, araba kapısı çalmaya başlamışlar. Allah bilir çalmadan önce boya testi de yapıyorlardır.

Ben bu bahsettiğim olayı duyunca iyi ki güvenli kilitleme diye bişey var diye düşündüm. Adamlar camı kırıp kapıyı içeriden açıyorlar sonra kapıları söküp götürüyorlar. Bildiğiniz üzere güvenli kilitleme özelliği bulunan araçlarda araç kumandadan kilitlenince kapı içeriden açılmıyor. Haliyle camı kırsalar da kapıyı açamayacaklarından söküp götüremiyorlar.

Gerçi bizim hırsızımız gurur yapar da kapıyı delik deşik eder mi o arası ayrı [emoji28]

@silvershadow

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar daha önce de bir kaç videosunu paylaşmıştım Ali Can abinin.. Bilen biliyordur, youtube fenomeni Ali Can Abi..

Kimi sevmez görmemiş kimi kıro diye nitelendirebilir, kimi de çok sever.. Ben açıkcası çoğu videosunu izledim; her izlediğimde sadece "samimiyet" görüyorum. Benim içinde en önemlisi samimiyet.. Önümüzdeki haftalarda Türkiye ye tatile geleceklermiş, Samsun'dan da geçecekler belki tanışma şansım olur  :)

Bu son videosunda da Porshce Panamera S ile kapışıyor  :)

1:40 dan itibaren izleyebilirsiniz.  s=s16

gdervisoglu dedi:
Arkadaşlar daha önce de bir kaç videosunu paylaşmıştım Ali Can abinin.. Bilen biliyordur, youtube fenomeni Ali Can Abi..

Kimi sevmez görmemiş kimi kıro diye nitelendirebilir, kimi de çok sever.. Ben açıkcası çoğu videosunu izledim; her izlediğimde sadece "samimiyet" görüyorum. Benim içinde en önemlisi samimiyet.. Önümüzdeki haftalarda Türkiye ye tatile geleceklermiş, Samsun'dan da geçecekler belki tanışma şansım olur  :)

Bu son videosunda da Porshce Panamera S ile kapışıyor  :)

1:40 dan itibaren izleyebilirsiniz.  s=s16
Ali Can Abi çok iyi ya, zevkle izliyorum :D

tüm forum camiasının kandili mübarek olsun...

Tum islam alemi ve golf tutkunlarinin kandili mubarek olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt