- İsim
- Göktuğ D.
Değerli Deniz Hocam;mandufla dedi:Arkadaşlar mersinden Adanaya geldim bir arkadaşın düğünü için. 2100 km ye gelen aracı bugüne kadar hep şehiriçi kullandığım için 100 ü gecmemistim hiç. Otobana çıkınca sığındım Allaha bastım gaza. Hafif yokuş yukarı 200 ü gördüm ve bıraktım gazı. Sonraki yolu efendi efendi geldim. Yol boyunca hız sabitleme ve limitörü çözmeye çalıştım. Çözdüm ama limitör çok anlamlı gelmedi bana ya yani 105 e ayarladim limitörü ama niye 105 i geçmek istemeyeyim ki. Atıyorum hız sınırının 120 olduğu yerde neden limitor ayarlayayim ki. Sabitleme de 120 ye ayarlarim. Veya bilmediğim bir kullanım alanı veya şekli varsa öğrenmeye hazır bir şekilde bekliyorum saygıdeğer hocalarım
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimileri tok,kimileri aç bu adrenaline...Kendini ölüme yakın hissetmekten zevk alma durumu diyorum ben.... 8DOrhan Hoca dedi:izlemeye değer bir gösteri olmuş. nasıl bir disiplin ve cesarettir bu. hiç mi hata payı olmaz yahu.
http://video.haber7.com/video-galeri/63382-catilarda-korkusuzca-bisiklet-suren-adam
Boyama dahil 750 TL Orhan Abi, o da ben olduğum için yoksa 800 ün biraz üzerinde..Orhan Hoca dedi:
düşünüyorum Orhan Abi hala Çok istiyorum ama fiyatı da yüksek s=s19Orhan Hoca dedi:yaptıracak mısın karar verdin mi?Boyama dahil 750 TL Orhan Abi, o da ben olduğum için yoksa 800 ün biraz üzerinde..
Jantlara da öyle diyordun ama şuan onların üstünde gidiyorsun Abimgdervisoglu dedi:düşünüyorum Orhan Abi hala Çok istiyorum ama fiyatı da yüksek s=s19yaptıracak mısın karar verdin mi?Boyama dahil 750 TL Orhan Abi, o da ben olduğum için yoksa 800 ün biraz üzerinde..
Cok iyi bilmiyorum yılın otomobili seçilirken hangi kriterler göz önüne alınıyor. Yoksa adaylar arasında A4, BMW 7, Volvo, Jaguar hepsi birbirinden iyi. Özellikle Volvo yu ilk defa gördüm o ne öyle ya Mükemmel olmuş. Tasarım değildir tek kriter tahminim yoksa net oyum Volvo yaOrhan Hoca dedi:
Yılın otomobiline verilen Car of The Year ödülü için geri sayım başladı. 2016 yılı ödülü için aday sayısı 41'den 7'ye indirildi. Kazanan otomobil ise Mart ayında düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı'nda açıklanacak.
2015 yılının en iyi otomobili Volkswagen'in Passat modeli seçilmişti. bu sene emisyon olayı etkiler mi?
http://www.haber7.com/foto-galeri/36703-yilin-otomobili-adaylari-7ye-indi/p1
Değerli Nazım üstadımNewerdais dedi:Ocak ayında aracımı muayneye götüreceğim,amerikan parkların açık olması sorun olurmu? Ekrandan kapatırsak bu sefer farların kontrolu sırasında yine amerikanlar yanacak hafif kusur olarak idare ederlermi acaba s=uptoso
araçları değiştirme ihtimaliniz yok yani? 8Dmaniax dedi:golfü alırken eşim çok istediği icin koltuk ısıtma niyetiyle yola çıktık ve ergoactive koltukları aldık. fakat biz aracı aldıktan sonra iş yerlerimiz ayrılınca o artık sabahları kendi arabasıyla gidiyor işe. malum Ankara'nın sabahlarında donuyor.
bi de dizel olunca hiç isinamadan işine varıyor.
doğal olarak ben kendim sıcacık giderken onun üşümesine razı olamıyorum.
tavsiye edebileceğiniz çakmak girişli ısıtmalı minder var midir?
tecrübe edip memnun kalan arkadaşlar varsa yorumları önemli.