golf cafe

GolfSaver dedi:
@silvershadow teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi birazda butce meselesi bu opsiyon işi, kısa zaman öncesine kadar bi-xenon basic eklememiştim kafamda oluşturduğum araç için sonradan ekleyeyim dedim, eklemesem içime tam sinmez dedim ve öyle ondan sonra karar verdim eklemeye. Ama tekrar bir hesap yapacam U-LED'ler için. Burada bir sorum olacak: PXB mi yoksa PXD yi mi ekleyeceğim?
Değerli Hocam;

PXB eklenmeli.

Ben öyle bir hesap yapmışım ki (maksimum nakitle minimum boçlanma mantığıyla)

bir ay çeyrek depoyla idare etmek zorunda kalmıştım.

Ama sonuna kadar değer ve her kuruşunun hakkını veriyor bunu her kullandığınızda siz de söyleyecek ve dua edeceksiniz bize eminim ki..

erkanwrc dedi:
@erkanwrc

hocam is yerinde 2 arkadaşımda golf 5 1.4 140 manuel vardı. 36 civarına tertemiz birer araç almışlardı. 8 lt civarında dolaşıyorlardi. araç dehset gidiyordu :)

böyle bi tavsiyem olsun. fsi motorun gitmediğine dair duyumlarım var. çok keyifli değil sanirim
Arkadaşlar merhaba kuzenime otomatik 30-35 bandında hb bir araba bakıyoruz bir tane golf V 1.6 fsi 115hp dsg var ama bu fsi motor biraz kafamızı karıştırdı kimisi lpg takılıyor diyor kimisi takmayın sakın benzinde bile randımanı yok bu motorun diyor fsi motor nasıldır benzindemi kullanmalı lpg mi taktırmalı benzinde yakıtı nasıldır tecrübelerinizi rica ediyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam benim bildiğim FSİ lpg uyumlu değil. Olsa dahi lpg'ye para verip taktırıp kullanmak hiç ekonomik olmayacaktır. Çok km yapmıyorsa FSİ Golf çok keyifli bir araçtır. Ama çok yakar.
Teşekkür ederim yorumlarınızı iletiyim kuzene

Değerli Erkan Hocam,

Telefon joker hakkımı daha doğrusu WhatsApp hakkımı kullandım ve Derya deniz ve de Engin bilgi sahibi @M.L.Crassus nickli Tarık Hocamdan bilgi aldım.

Aynen Copy paste yapıyorum:

LPG düşünerek girmesin bence o motora. Motor VW in en nazik motoru. 115hp ama performans olarak da 102hp / 105hp Nam'ı Diğer Hitler motor dan çok iyi değil. LPG ile sorun yaşarlar ki zaten araç çıktığı dönemde de 98 oktan yakıt istiyordu

.
Kendisi zaman bulursa ekleme yapacaktır.

@silvershadow teşekkür ederim tarık hocayada ayrıca teşekkürler bu motorla hiç baş ağrıtmaya gerek yok :)

Bende FSI motorun lpg uyumsuzluğunu biliyorum. TSİ Motor FSI motorun turbolu durumu diye biliyorum. LPG taktirip şöyle ekonomik böyle ekonomik diyenleri de gördüm ama lpg li 102 beygirlik 1.6 motor daha ekonomik ve verimlidir. Şahsi fikrim FSI motorun şehir içi 8 litrenin altına zor düşer hatta düşmez diyebilirim. Tabi koşullar önemli. Ben kendi guzergahim için söylüyorum.

Sonuç : ben FSI alacağıma lpg ile tam uyumlu  (ki kaldımı lpg siz 102 likler) 1.6 102 beygirlik hitler motor olan aracı tercih ederim. En azından ekonomi kesin.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@erkanwrc

Murat Hocam durumu iletti hocam. Şayet LPG düşunceniz varsa FSi motora hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim. LPG ile uyumlu motor 102hp ve 105hp versiyonları bulunan 1.6 mpi motor. Hitler. Bu motor benzinli kullanımda şehiriçi 12lt dolaylarına kadar çıkabilir ama genel ortalamayı 8 - 9 lt dolaylari hesaplayabilirsiniz. Buradan da LPG %30 kadar tasarrif ettirir desek ortalama maliyetinize ulaşabilirsiniz.

FSi motorlu araçları kullanan arkadaşlar destekler mi bilemiyorum ama bu motorun bir de çalışma karakteri sesi farklıdır. İçeri sportiflik ile alakası olmayan boğuk bir ses verir devir yükseldikçe. Aslında motoru komple yerin dibine sokmak gibi bir düşüncem yok ama pek tutulan bir motor olmamasının nedenleri olduğu ortada  :'(

fcsrn dedi:
Gördüm twitterda. Screenshot aldım tam buraya koyacaktim ki paylaşmışsınız :)

Çok beğendim :D

M.L.Crassus dedi:
@erkanwrc

Murat Hocam durumu iletti hocam. Şayet LPG düşunceniz varsa FSi motora hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim. LPG ile uyumlu motor 102hp ve 105hp versiyonları bulunan 1.6 mpi motor. Hitler. Bu motor benzinli kullanımda şehiriçi 12lt dolaylarına kadar çıkabilir ama genel ortalamayı 8 - 9 lt dolaylari hesaplayabilirsiniz. Buradan da LPG %30 kadar tasarrif ettirir desek ortalama maliyetinize ulaşabilirsiniz.

FSi motorlu araçları kullanan arkadaşlar destekler mi bilemiyorum ama bu motorun bir de çalışma karakteri sesi farklıdır. İçeri sportiflik ile alakası olmayan boğuk bir ses verir devir yükseldikçe. Aslında motoru komple yerin dibine sokmak gibi bir düşüncem yok ama pek tutulan bir motor olmamasının nedenleri olduğu ortada  :'(
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için zaman harcadınız sağolun :)

1c7d1f602799e39bdfe3129cfba64105.jpg

Arkadaslar arka ortadaki kafaligi kaldiramiyorum. Dipteki düğmelere basıp kaldırmaya çalışıyorum ama nafile. Sağdaki oldu ama ortadaki kalkmıyor. Bagaj için yer yaratmam lazım.

@mandufla

Hocam ortadakinde 2 düğme olması lazım. Sağ ve solda. Tek değil o. Tek başına yapmanız zahmetli biraz.

mandufla dedi:

Arkadaslar arka ortadaki kafaligi kaldiramiyorum. Dipteki düğmelere basıp kaldırmaya çalışıyorum ama nafile. Sağdaki oldu ama ortadaki kalkmıyor. Bagaj için yer yaratmam lazım.

Değerli Hocam,

Arkadakiler ön kafalıklardan farklıdır. 

silvershadow dedi:

Değerli Hocam,

Arkadakiler ön kafalıklardan farklıdır. 

Murat Hocam, arkadaki orta kafaliktaki basma yerine basiyorum. Göndermiş oldugunuz şekilde sadece soldaki yere basma gerektiği gibi bir ifade var ancak sağdaki demir dibinde de soldakine gore küçük bir basma yeri var. Tek de denedim ikisine birden basmayı da denedim beceremedim. Sebepler şu olabilir.

1 - koltukları yatırıp denedigim için pozisyon uygunsuzlugundan olmadı.

2- kafalığa bir şey olacak korkusuyla cekmek icin yeterince güç uygulamadim.

3- Ben çok güçsüzüm :)

4- Ben acayip derecede beceriksizim :D

5- kafalikta sorun var. :(

En olmamasını istediğim şey tabiki 5.madde. Yarın gündüz tekrar bir ugrasacagim. Karanlık olmasının da etkisi olmuş olabilir.

Bu arada huzurlarinizda her türlü soruna Hızır gibi yetişen ve sorunumuzu sorunu gibi gören, beni telefonla arayarak telefonda canlı destek olan @MSE Muhammed Hocama teşekkür ediyorum.

Geri
Üst Alt