golf cafe

@jajaja hocam daha önceden 3 ay hatta 4 ay sürüyormus fakat şimdilerde 43 günde alan arkadaslar var ama st ye sordum en gec 60 gün diyor bncede bu süreler bile fazla kasten bekletiyorlar gibi isteseler diğer firmalar gibi verirler ama biraz bmw mercedes özentiliği gibi..

bu seriyi baştan sevmemiştim ama eleman gerçekten güzel prodüksiyon yapıyor

@muslumbingollu haklısınız hocam paramızla rezil oluyoruz. nedir bu kadar bekleme süresi yahu.

Almanya'da da böyle mi acaba ? oradaki vatandaş bu kadar bekliyor mu yahu.

Alman'lar golfü epey tercih ediyor okuduğum kadarıyla ama bizim gibi körü körüne bağlı değiller, tamam milliyetçi ırktır ama mantık önce gelir. tepkilerini belli edip yumruğu masaya vururlar. bu kadar beklemezler diye düşünüyorum...

yusuf dedi:
bende 2015 model araç bulamadım, ellerinde cam tavanlı, dsg'li tungsten gri yoktu. hatta kasım sonu üretime giricek olan araçlarda dahi baktık bulamadık. bu yüzden özel sipariş geçeceğiz dedi benim ST, eyvallah dedik.

bekliyoruz. Mart sonu hadi en kötü ihtimal Nisan'a kadar sürer heralde. Havalarda biraz ısınmış olur o zamana kadar.
Hocam ST sözüne çok güvenmemek lazım. O muhtemelen sadece kendi bayisine gelecek araçlara bakmıştır. Orada bile çıkarı ne şekilde ise onu düşünmüş olabilir.
doğrudur hocam ama bir noktada da artık güvenmek gerekiyor, yeterki getirsinler istediğim aracı.

İki sorum olacak, ilki; androidde müzik indirme programı önerebilecek varmı, mümkünse ücretsiz olsun :D

2: sohbet kısmına yazdım da görmedi sanırım Alper Abi @alper32 , Sivas Merkezde önerebileceğin oto yıkamacı var mı

jajaja dedi:
@muslumbingollu haklısınız hocam paramızla rezil oluyoruz. nedir bu kadar bekleme süresi yahu.

Almanya'da da böyle mi acaba ? oradaki vatandaş bu kadar bekliyor mu yahu.

Alman'lar golfü epey tercih ediyor okuduğum kadarıyla ama bizim gibi körü körüne bağlı değiller, tamam milliyetçi ırktır ama mantık önce gelir. tepkilerini belli edip yumruğu masaya vururlar. bu kadar beklemezler diye düşünüyorum...
Hocam almanlar illa ki bizdeki kadar beklemiyor. Türkiye'den almanyaya sipariş oluşturma, Taşıma süreci, gümrük, bayiye geliş bu süreçleri onlar hiç yaşamıyor. Gülün dikenine katlanıyoruz açıkçası.

Başka markadan da özel sipariş verildi mi yine 2-3 ayı bulacaktır.

İnsanlar vw'ye suç atıyor araç bekliyorlar diye. Ya kardeşim pazardan armut alır gibi reno yada fiat alırsanız o sizin probleminiz :)

Ben aldığım aracı istediğim opsiyonlar ile almak istiyorum. Böyle bir aracı hazır bulma şansım tabi ki çok düşük. Ne oluyor sipariş ve 2 ay sonra  istediğin araca kavuş ;)

herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım. Başta @silvershadow  hocam olmak üzere dh de ve burada paylaştığınız bilgiler için teşekkürler  :)   Paylaşımlarınız ışığında 2016 Golf sipariş vermeyi düşünüyorum (2016 Golf 1.2TSİ Comfortline Man. Bi-Zenon Basic+Sürüş konfor+Işık Görüş+ Connectivity) 1-2 gün içerisinde kesinleştireceğim. eklediğim donanımlardan Bi-zenon Basic için görüşlerinizi bekliyorum. Tabi diğerleri içinde olabilir. Teşekkürler

@GolfSaver

Öncelikle hoş geldiniz hocam. Hocam şimdi bi xenon yerine ergo + keyless alın derim. Tabi bütçe yetiyorsa bi xenon da alın. Ama asıl öncelik ergo ve keyless ;) diyeceksiniz niye?

Ergo bu araç için en süper opsiyonlardan biri. Alıp parasını haketmedi bu diyen yok.

Keyless ise en çok kullanacağınız şey olacak.

Ve bu iki opsiyon highline alırken  standart olmadığı için bir derece daha iyi. Yoksa 1.2 anlamsız kalıyor.

Sizden ricam araç almaya giderken bizim araç oluşturucu aracılığı ile araç oluşturup çıktısı ile bayiye gidin ;)

@yusuf Teşekkür ederim hoşbulduk Yusuf hocam. Aslında ergo koltukarı çok düşündüm ama stadart koltuklar beni tatmin etti o yüzden vazgeçtim. daha önceki yorumlarınızı okumuştum forumdan. keyless benim için lüks olur. bi-xenonlarıda starndart comfort farlarını araca yakıştıramadığım için ekledim, aracın tasarım bütünlüğünü bozuyor (sanki araç bi-xenonlara göre tasarım almış ama sonradan comfort farları takılmış gibi duruyor) ....  aslında bayiye ugradım ve sizin konfigiratörden bahseetim :) Almanya sitesinde var ama Türkiyede neden yok böyle birşey diye bir sezlenişte bulundum. golftutkusu.com yapmış  :mad: böyle birşeyi doğuşta pekala yapabilir dedim  :)   bunlar dışında 17 dijon jantlar daha hoş duruyor ama yakıtı arttırıp aracın konforunu düşürür diye ondan da vazgeçtim açıkçası.

Geri
Üst Alt