muslumbingollu
Üye
Kıskandım valla ben de bir ayar çekeyim 8DOrhan Hoca dedi:öyle yaptım yusuf. daha samimi olur diye düşündüm.
öncüm yine adanalı can kardeşim oldu. baktım o resimini koymuş, cana yakın yüzünü görünce ben neden yapmıyorum dedim.
Orhan Abiiim, harika poz ' ' 'Orhan Hoca dedi:Haydaaaaaaa.... s=piştKıskandım valla ben de bir ayar çekeyim 8Döyle yaptım yusuf. daha samimi olur diye düşündüm.
öncüm yine adanalı can kardeşim oldu. baktım o resimini koymuş, cana yakın yüzünü görünce ben neden yapmıyorum dedim.
Ben daha önce koymadım mı yav 8D 8DOrhan Hoca dedi:Haydaaaaaaa.... s=piştKıskandım valla ben de bir ayar çekeyim 8Döyle yaptım yusuf. daha samimi olur diye düşündüm.
The Canavar [emoji28]gdervisoglu dedi:
doğrudur hocam ama bir noktada da artık güvenmek gerekiyor, yeterki getirsinler istediğim aracı.yusuf dedi:Hocam ST sözüne çok güvenmemek lazım. O muhtemelen sadece kendi bayisine gelecek araçlara bakmıştır. Orada bile çıkarı ne şekilde ise onu düşünmüş olabilir.bende 2015 model araç bulamadım, ellerinde cam tavanlı, dsg'li tungsten gri yoktu. hatta kasım sonu üretime giricek olan araçlarda dahi baktık bulamadık. bu yüzden özel sipariş geçeceğiz dedi benim ST, eyvallah dedik.
bekliyoruz. Mart sonu hadi en kötü ihtimal Nisan'a kadar sürer heralde. Havalarda biraz ısınmış olur o zamana kadar.
Hocam almanlar illa ki bizdeki kadar beklemiyor. Türkiye'den almanyaya sipariş oluşturma, Taşıma süreci, gümrük, bayiye geliş bu süreçleri onlar hiç yaşamıyor. Gülün dikenine katlanıyoruz açıkçası.jajaja dedi:@muslumbingollu haklısınız hocam paramızla rezil oluyoruz. nedir bu kadar bekleme süresi yahu.
Almanya'da da böyle mi acaba ? oradaki vatandaş bu kadar bekliyor mu yahu.
Alman'lar golfü epey tercih ediyor okuduğum kadarıyla ama bizim gibi körü körüne bağlı değiller, tamam milliyetçi ırktır ama mantık önce gelir. tepkilerini belli edip yumruğu masaya vururlar. bu kadar beklemezler diye düşünüyorum...