@fcsrn myt müzik metariel diye bir program var.ücretsiz çokta iyi.
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli Hocam,GolfSaver dedi:herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım. Başta @silvershadow hocam olmak üzere dh de ve burada paylaştığınız bilgiler için teşekkürler Paylaşımlarınız ışığında 2016 Golf sipariş vermeyi düşünüyorum (2016 Golf 1.2TSİ Comfortline Man. Bi-Zenon Basic+Sürüş konfor+Işık Görüş+ Connectivity) 1-2 gün içerisinde kesinleştireceğim. eklediğim donanımlardan Bi-zenon Basic için görüşlerinizi bekliyorum. Tabi diğerleri içinde olabilir. Teşekkürler
Hocam üzerine bu kadar kafa yorduysaniz bize hayırlı olsun demek düşerGolfSaver dedi:@yusuf Teşekkür ederim hoşbulduk Yusuf hocam. Aslında ergo koltukarı çok düşündüm ama stadart koltuklar beni tatmin etti o yüzden vazgeçtim. daha önceki yorumlarınızı okumuştum forumdan. keyless benim için lüks olur. bi-xenonlarıda starndart comfort farlarını araca yakıştıramadığım için ekledim, aracın tasarım bütünlüğünü bozuyor (sanki araç bi-xenonlara göre tasarım almış ama sonradan comfort farları takılmış gibi duruyor) .... aslında bayiye ugradım ve sizin konfigiratörden bahseetim Almanya sitesinde var ama Türkiyede neden yok böyle birşey diye bir sezlenişte bulundum. golftutkusu.com yapmış böyle birşeyi doğuşta pekala yapabilir dedim bunlar dışında 17 dijon jantlar daha hoş duruyor ama yakıtı arttırıp aracın konforunu düşürür diye ondan da vazgeçtim açıkçası.
Hocam bildiğim kadarıyla FSI motor lpg ye neredeyse tam uyumlu bir motor, benzinde fazla yakacaktır, çünkü bildiğiniz 1.6 atmosferik motor, lpg ile üzmez yönünde benim düşüncemerkanwrc dedi:Arkadaşlar merhaba kuzenime otomatik 30-35 bandında hb bir araba bakıyoruz bir tane golf V 1.6 fsi 115hp dsg var ama bu fsi motor biraz kafamızı karıştırdı kimisi lpg takılıyor diyor kimisi takmayın sakın benzinde bile randımanı yok bu motorun diyor fsi motor nasıldır benzindemi kullanmalı lpg mi taktırmalı benzinde yakıtı nasıldır tecrübelerinizi rica ediyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam Bende daha önce bildiğimiz 1.6 motor sanıyordum ama o düz 1.6 olanlar 102 hp mpi motormuş bu fsi 115 hp ve direk benzin püskürtmelimiymiş neymiş kafamı o kurcaladıfcsrn dedi:Hocam bildiğim kadarıyla FSI motor lpg ye neredeyse tam uyumlu bir motor, benzinde fazla yakacaktır, çünkü bildiğiniz 1.6 atmosferik motor, lpg ile üzmez yönünde benim düşüncemArkadaşlar merhaba kuzenime otomatik 30-35 bandında hb bir araba bakıyoruz bir tane golf V 1.6 fsi 115hp dsg var ama bu fsi motor biraz kafamızı karıştırdı kimisi lpg takılıyor diyor kimisi takmayın sakın benzinde bile randımanı yok bu motorun diyor fsi motor nasıldır benzindemi kullanmalı lpg mi taktırmalı benzinde yakıtı nasıldır tecrübelerinizi rica ediyorum
Bende onunla karıştırdım sanırım ama FSI motorda LPG ye uyumlu diye biliyorum Hocam, tecrübeli Hocalarımız doğru yanıtı verecektir gördükleri zamanerkanwrc dedi:Hocam Bende daha önce bildiğimiz 1.6 motor sanıyordum ama o düz 1.6 olanlar 102 hp mpi motormuş bu fsi 115 hp ve direk benzin püskürtmelimiymiş neymiş kafamı o kurcaladıHocam bildiğim kadarıyla FSI motor lpg ye neredeyse tam uyumlu bir motor, benzinde fazla yakacaktır, çünkü bildiğiniz 1.6 atmosferik motor, lpg ile üzmez yönünde benim düşüncemArkadaşlar merhaba kuzenime otomatik 30-35 bandında hb bir araba bakıyoruz bir tane golf V 1.6 fsi 115hp dsg var ama bu fsi motor biraz kafamızı karıştırdı kimisi lpg takılıyor diyor kimisi takmayın sakın benzinde bile randımanı yok bu motorun diyor fsi motor nasıldır benzindemi kullanmalı lpg mi taktırmalı benzinde yakıtı nasıldır tecrübelerinizi rica ediyorum
Tamam hocam teşekkürler işin ilginci araç sahibide bilmiyor takılıp takılmadığınıfcsrn dedi:Bende onunla karıştırdım sanırım ama FSI motorda LPG ye uyumlu diye biliyorum Hocam, tecrübeli Hocalarımız doğru yanıtı verecektir gördükleri zamanHocam Bende daha önce bildiğimiz 1.6 motor sanıyordum ama o düz 1.6 olanlar 102 hp mpi motormuş bu fsi 115 hp ve direk benzin püskürtmelimiymiş neymiş kafamı o kurcaladıHocam bildiğim kadarıyla FSI motor lpg ye neredeyse tam uyumlu bir motor, benzinde fazla yakacaktır, çünkü bildiğiniz 1.6 atmosferik motor, lpg ile üzmez yönünde benim düşüncemArkadaşlar merhaba kuzenime otomatik 30-35 bandında hb bir araba bakıyoruz bir tane golf V 1.6 fsi 115hp dsg var ama bu fsi motor biraz kafamızı karıştırdı kimisi lpg takılıyor diyor kimisi takmayın sakın benzinde bile randımanı yok bu motorun diyor fsi motor nasıldır benzindemi kullanmalı lpg mi taktırmalı benzinde yakıtı nasıldır tecrübelerinizi rica ediyorum
Hocam benim bildiğim FSİ lpg uyumlu değil. Olsa dahi lpg'ye para verip taktırıp kullanmak hiç ekonomik olmayacaktır. Çok km yapmıyorsa FSİ Golf çok keyifli bir araçtır. Ama çok yakar.erkanwrc dedi:Arkadaşlar merhaba kuzenime otomatik 30-35 bandında hb bir araba bakıyoruz bir tane golf V 1.6 fsi 115hp dsg var ama bu fsi motor biraz kafamızı karıştırdı kimisi lpg takılıyor diyor kimisi takmayın sakın benzinde bile randımanı yok bu motorun diyor fsi motor nasıldır benzindemi kullanmalı lpg mi taktırmalı benzinde yakıtı nasıldır tecrübelerinizi rica ediyorum
maniax dedi:@erkanwrc
hocam is yerinde 2 arkadaşımda golf 5 1.4 140 manuel vardı. 36 civarına tertemiz birer araç almışlardı. 8 lt civarında dolaşıyorlardi. araç dehset gidiyordu
böyle bi tavsiyem olsun. fsi motorun gitmediğine dair duyumlarım var. çok keyifli değil sanirim
Teşekkür ederim yorumlarınızı iletiyim kuzeneHocam benim bildiğim FSİ lpg uyumlu değil. Olsa dahi lpg'ye para verip taktırıp kullanmak hiç ekonomik olmayacaktır. Çok km yapmıyorsa FSİ Golf çok keyifli bir araçtır. Ama çok yakar.Arkadaşlar merhaba kuzenime otomatik 30-35 bandında hb bir araba bakıyoruz bir tane golf V 1.6 fsi 115hp dsg var ama bu fsi motor biraz kafamızı karıştırdı kimisi lpg takılıyor diyor kimisi takmayın sakın benzinde bile randımanı yok bu motorun diyor fsi motor nasıldır benzindemi kullanmalı lpg mi taktırmalı benzinde yakıtı nasıldır tecrübelerinizi rica ediyorum