muslumbingollu
Üye
Bugun ST ile olan gorusmemde 2016 yilina gecince eldeki 2015 kalan araclari yine aralik fiyatlarindan vereceklerini, 2016 modellerin ise hala belli olmadigini ve yuksek ihtimalle suan yapilan indirimlerle uzaktan yakindan alakasi olmayacağını soyledi. Zorlarsaniz suan personel indirimi + sadik musteri vs %10 civari indirim alanlar oluyor. Tabi arac bulunursa.muslumbingollu dedi:@Sefik hocam mecbur 2015 fiyatından indirimsiz söledi cunku arabanın geldıgı zamanki fiyat ve indirim gecerli pazarlık o zaman yapılacak
bi an alex745alejandro alican abimiz incelemiş sandımMSE dedi:Çok hoşuma giden bir inceleme videosu. YouTube'da bişeyler izleyeyim derken denk geldim. Aracı inceleyen arkadaş hem incelediği aracın hemde önceki 7 serisinin özelliklerini iyi biliyor. Tüm detayları çok iyi şekilde göstermiş. Aslında gösterilmesi gereken çok fazla detay olduğu için de harika bişey olmuş. Arabanın sahip olduğu özelliklere bayıldım. Siz ne düşünüyorsunuz ?
@silvershadow @feriterk @yusuf @theGenius @Orhan Hoca @maniax
Güzel bir inceleme.MSE dedi:Çok hoşuma giden bir inceleme videosu. YouTube'da bişeyler izleyeyim derken denk geldim. Aracı inceleyen arkadaş hem incelediği aracın hemde önceki 7 serisinin özelliklerini iyi biliyor. Tüm detayları çok iyi şekilde göstermiş. Aslında gösterilmesi gereken çok fazla detay olduğu için de harika bişey olmuş. Arabanın sahip olduğu özelliklere bayıldım. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Fazla sakin anlatıyorsilvershadow dedi:Çok hoşuma giden bir inceleme videosu. YouTube'da bişeyler izleyeyim derken denk geldim. Aracı inceleyen arkadaş hem incelediği aracın hemde önceki 7 serisinin özelliklerini iyi biliyor. Tüm detayları çok iyi şekilde göstermiş. Aslında gösterilmesi gereken çok fazla detay olduğu için de harika bişey olmuş. Arabanın sahip olduğu özelliklere bayıldım. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Hocam ST sözüne çok güvenmemek lazım. O muhtemelen sadece kendi bayisine gelecek araçlara bakmıştır. Orada bile çıkarı ne şekilde ise onu düşünmüş olabilir.jajaja dedi:bende 2015 model araç bulamadım, ellerinde cam tavanlı, dsg'li tungsten gri yoktu. hatta kasım sonu üretime giricek olan araçlarda dahi baktık bulamadık. bu yüzden özel sipariş geçeceğiz dedi benim ST, eyvallah dedik.
bekliyoruz. Mart sonu hadi en kötü ihtimal Nisan'a kadar sürer heralde. Havalarda biraz ısınmış olur o zamana kadar.