golf cafe

@Sefik hocam mecbur 2015 fiyatından indirimsiz söledi cunku arabanın geldıgı zamanki fiyat ve indirim gecerli pazarlık o zaman yapılacak

muslumbingollu dedi:
@Sefik hocam mecbur 2015 fiyatından indirimsiz söledi cunku arabanın geldıgı zamanki fiyat ve indirim gecerli pazarlık o zaman yapılacak
Bugun ST ile olan gorusmemde 2016 yilina gecince eldeki 2015 kalan araclari yine aralik fiyatlarindan vereceklerini, 2016 modellerin ise hala belli olmadigini ve yuksek ihtimalle suan yapilan indirimlerle uzaktan yakindan alakasi olmayacağını soyledi. Zorlarsaniz suan personel indirimi + sadik musteri vs %10 civari indirim alanlar oluyor. Tabi arac bulunursa.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ansolak hocam işte tam bir şans meselesi ben istedigim model arac bulamadım 2015 te.. O yuzden 2016 model sipariş gectim mecbur.. Ama benim st baya tecrubeli oda dediki 1000 ile 2000 arası zam gelir ama en az %2 indirim olur %2 de ben bayi veririm toplamda %4 yaparım dedi yani hesaplayınca şuan verdigi fiyat cıkıyor 88 ile 90 arası bişey olacak işte kısmet

Çok hoşuma giden bir inceleme videosu. YouTube'da bişeyler izleyeyim derken denk geldim. Aracı inceleyen arkadaş hem incelediği aracın hemde önceki 7 serisinin özelliklerini iyi biliyor. Tüm detayları çok iyi şekilde göstermiş. Aslında gösterilmesi gereken çok fazla detay olduğu için de harika bişey olmuş. Arabanın sahip olduğu özelliklere bayıldım. Siz ne düşünüyorsunuz ?

@silvershadow @feriterk @yusuf @theGenius @Orhan Hoca @maniax

Sent from my iPhone using Tapatalk

@MSE

Müthiş bir araç. Joystick süpermiş. Üzerine yazı yazılabiliyor dedi peh peh peh :) kapı sesi tanıdık :)

MSE dedi:
Çok hoşuma giden bir inceleme videosu. YouTube'da bişeyler izleyeyim derken denk geldim. Aracı inceleyen arkadaş hem incelediği aracın hemde önceki 7 serisinin özelliklerini iyi biliyor. Tüm detayları çok iyi şekilde göstermiş. Aslında gösterilmesi gereken çok fazla detay olduğu için de harika bişey olmuş. Arabanın sahip olduğu özelliklere bayıldım. Siz ne düşünüyorsunuz ?

bi an alex745alejandro alican abimiz incelemiş sandım :D

7 serisi bu kasasıyla çok yol katetmiş olsa da bu segmentin uzun yıllardır değişmeyen lideri S-class bence :)

Sorun düzelmiş @yusuf hocanın eline sağlık.şimdi fenerbahçemizi izleyelim

MSE dedi:

Güzel bir inceleme.

Sakin sakin ve güzel güzel anlatmış.

Teşekkür ederim paylaşım için

silvershadow dedi:

Fazla sakin anlatıyor :)

Ben arabanın özelliklerine vuruldum Murat hocam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende 2015 model araç bulamadım, ellerinde cam tavanlı, dsg'li tungsten gri yoktu. hatta kasım sonu üretime giricek olan araçlarda dahi baktık bulamadık. bu yüzden özel sipariş geçeceğiz dedi benim ST, eyvallah dedik.

bekliyoruz. Mart sonu hadi en kötü ihtimal Nisan'a kadar sürer heralde. Havalarda biraz ısınmış olur o zamana kadar.

@jajaja hocam şuan sipariş verdiyseniz kısmetse martın en gec ikinci haftası ama yuksek ihtimal şubat sonu alırkz arabalarımızı nisana kalması çok kötü şansızlık olur.. Bu sayfadan ögrendıgim kadarıyla artık 45 50 gün arası veriyorlar..

@muslumbingollu inşallah dediğiniz gibi olur hocam. 45-50 gün iyi bi süre bence.

daha önceden daha mı fazlaymış bu süre acaba ? siparişi kasım sonu vermiştim, üretim bandına girmediği için en son u-led farları ekletmiştim 3 aralıkta.

jajaja dedi:
bende 2015 model araç bulamadım, ellerinde cam tavanlı, dsg'li tungsten gri yoktu. hatta kasım sonu üretime giricek olan araçlarda dahi baktık bulamadık. bu yüzden özel sipariş geçeceğiz dedi benim ST, eyvallah dedik.

bekliyoruz. Mart sonu hadi en kötü ihtimal Nisan'a kadar sürer heralde. Havalarda biraz ısınmış olur o zamana kadar.
Hocam ST sözüne çok güvenmemek lazım. O muhtemelen sadece kendi bayisine gelecek araçlara bakmıştır. Orada bile çıkarı ne şekilde ise onu düşünmüş olabilir.

Geri
Üst Alt