golf cafe

@Sefik hocam peki sipariş nodan takip ettiğinde ne durumda görunuyor ayrıca size sunulan teklif kagıdında benımki gibi model yılı 2015 mi yazıyor?

Üreticiye iletildi olarak görünüyor, sipariş formunda 2015 yazıyor, ama ben sipariş formuna not düştüm, 2016 olacak diye. hem canlı destek hem de st nin ekran görüntülerinde araç 2016 teyidi var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Sefik anladım hocam sipariş tarihin ne zamandı hocam bende pazartesi vercem ona göre bi hesap yapaym bnde :)

Geçen cumartesi hocam

28.11.2015 sipariş + kapora

03.12.2015 sipariş üreticiye iletildi

antalya hava durumuna baktım, şu anda 16 derece

önümüzdeki salı 21 derece gözüküyor...

kışın tam yaşanacak yer,

s=yerlerde

@Orhan Hoca

Hocam bizim araçlardaki radyolar dab yani digital radyo özelliği yokmu?

Sevdiğim test sitesinde www.carbuyer.com coğu araçta olduğunu söylüyor. Tabi orası İngiltere.

Şimdi içime şüphe düştü acaba Türkiye de bu sistem olmadığı için buraya gönderilen araçlarda aynı cihazın dab olmayan versiyonunu kullanıyor olabilirlermi.

Bilgisi olan varmıdır.

sanki evdeki radyoyu değiştiriyorlar,

o kadar kolay mı araçtakini değiştirmek, hepsi sök-tak değil ki bunların..

ansolak dedi:
@Orhan Hoca

Sevdiğim test sitesinde www.carbuyer.com coğu araçta olduğunu söylüyor. Tabi orası İngiltere.

Şimdi içime şüphe düştü acaba Türkiye de bu sistem olmadığı için buraya gönderilen araçlarda aynı cihazın dab olmayan versiyonunu kullanıyor olabilirlermi.

Bilgisi olan varmıdır.
Değerli Hocam,

Bahsini ettiğiniz Dijital veya sayısal karasal yayın anlamına gelen DVB özelliğidir.

2016 yılından itibaren radyo ve televizyonda karasal yayına geçilmesi öngörülmüştü. Ancak ihale iptali veya RTÜK ün vetosuyla gerçekleşmedi.

Araçlarımızdaki medya cihazlarında bu özellik mevcuttur

silvershadow dedi:
@Orhan Hoca

Bilgisi olan varmıdır.
Değerli Hocam,

Bahsini ettiğiniz Dijital veya sayısal karasal yayın anlamına gelen DVB özelliğidir.

2016 yılından itibaren radyo ve televizyonda karasal yayına geçilmesi öngörülmüştü. Ancak ihale iptali veya RTÜK ün vetosuyla gerçekleşmedi.

Araçlarımızdaki medya cihazlarında bu özellik mevcuttur
Benim bu forumdan anladığım dab+ alinmali.  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&nv=1&rurl=translate.google.com.tr&sl=de&tl=en&u=http://www.motor-talk.de/forum/radio-composition-media-aber-kein-dab-t4334320.html&usg=ALkJrhi_o-yxnyPNO5AJXq7WCCxk-SyZCA

Sayın hocalarım 1.4 tsi 125 ps dsg highline cam tavan 89800 fiyat aldım siparişi gectim 2016 model için... Peki sizce en kötü şekli ile 2016 model yılı bu fiyat ne olur?

muslumbingollu dedi:
Sayın hocalarım 1.4 tsi 125 ps dsg highline cam tavan 89800 fiyat aldım siparişi gectim 2016 model için... Peki sizce en kötü şekli ile 2016 model yılı bu fiyat ne olur?
Hocam başka opsiyon var mı?

Geri
Üst Alt