golf cafe

@fcsrn

suratı komple karalamayın hocam. Sadece gözleri çizin daha karizma olur  s=s17

@fcsrn

istemsizce güldüm fotoyu görünce  s=s17

bugün bizimkine de kar değdi. çok kalmadı ama ilk kez tanışmış oldu :)

fcsrn dedi:
15-20dk yağması yetti :)

Değerli Eren Kardeşim;

Yere yıkıldım gülmekten.

O arkadaş utanılacak veya tanınmamasını gerektirecek ne yaptı ki?

Yüz karası bir şey  midir yoksa üzerine ilk karın yağdığı bir Ford önünde poz vermek?

@fcsrn

Değerli Eren Kardeşim.,

Bizim esprimiz kaynağı arkadaşın tutumu.

Küçük bir detay bu.

İnsanlar tuhaf hassasiyetler geliştiriyorlar her geçen gün.

Hergün Facebook'a instagram a twitter a onlarca fotoğraf yüklerken sorun olmuyor ama burada onun fotoğrafını kim ne yapsın?

Kendisi kia'nın ceo'su ise elinde Pepsi ile yakalanan Coca-Cola ceo 'şu gibi bir durum olabilir olsa olsa.

Neyse... teşekkür ederim ilk kar görüntüleri için  önemli olan bu.

Benden başka 2016 sipariş veren varmı sipariş numarası aldımı ne durumda bilgisi olan?

Hocalarım bu st ler benim kafamı allak bullak edıyor yav birisine siparişi gectim bana şubat sonu teslim ederiz dedi digeride diyorki yalan sölemiş nisanda anca gelir hangisi dogru söluyor? İlk teslimatlar ne zaman gecen seneden tecrübe eden varmı? 2014 sonu sipariş verip 2015 modeli hangi ay aldınız?

muslumbingollu dedi:
Hocalarım bu st ler benim kafamı allak bullak edıyor yav birisine siparişi gectim bana şubat sonu teslim ederiz dedi digeride diyorki yalan sölemiş nisanda anca gelir hangisi dogru söluyor? İlk teslimatlar ne zaman gecen seneden tecrübe eden varmı? 2014 sonu sipariş verip 2015 modeli hangi ay aldınız?
Hocam ben verdim 2016 olarak siparişi, şubat sonu diyor st.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Sefik hocam peki sipariş no aldınızmı birde hangi bayi hangi şehir banada şubat sonu dedi ama diger 4 bayi imkansız diyor en erken nisan diyorlar? Kafam karıstı

Evet aldım, ilk başta bana da mart sonu nisan gibi demişti sonradan sipariş girilince şubat sonu hatta daha önce bile gelir dedi. Ankara çankaya doğuş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt