golf cafe

@muslumbingollu 2016 sipariş aldılarmı? Fiyatı neye göre hesapladılar 2016 fiyatlar belli olmuş mu? 2016 larda standart olan bir özellik varmı? Belli olmuş mu? Yoksa siparişi hazırlayıp bugünün şartlarında fiyat teklifi oluşturup Daha sonramı geçecekler siparişi?

yusuf dedi:
Avekteki araç resmen ateş ediyormuş :)

Teklif formu aşağıda. İmkan olsa da alsam şunu keşke. offf off.
harbiden deli konfigurasyon yapmışlar, ama bir discover pro, marekesh deri koltuk ergonun yerine alınmalı excite ses sistemi alınmış  bunlar daha fazla  premium bir hava katar bence  :)

golf'teki eksiklik bence audi'deki gibi değişik renkte veya alüminyum  eleman yok opsiyonel olarak içerde ,bunları telafi ederlerse 2016'da içerisi daha hoş gözükecektir.

@gdervisoglu bayiyi aradım baya yogunlar dönecekler bana inş vardır ellerinde ben bulamadım diye 2016 ya yöneldim yoksa bu indirim kacmaz hocam

bana yok dedıler gelecek olan varmıs oda 2016 da gelıyormus gerek yok bekleyeceksem 2016 olsun hocam

theGenius dedi:
@theGenius

Garanti burada devreye giriyor hocam. Gidip ya bunun etkisi geçti diyorsun bağırıp cağırıyorsun yeniliyorlar  8D
Bir de kurumsal bir yerde yapıldıysa garanti çok işe yarıyor bu konuda. Haklısınız hocam :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet bana da 5yıl uzun bir süre gibi geliyor,garanti kartı verildi ve 5 yıl yenileme ihtiyacı yok denildi ama iş garantiye gelince kullanıcı hatası adı altında hüküm vermemelerinin garantisi ne,ne garantiye girer ne girmez falan filan amaaaan neyse ne yahu....... :D

Zaman gelecek,vay boya çizildi,vay kuş pisledi bu dertler bitecek....Bir fıs fıs yapacaksınız kendini onaracak... :)

Selektörde farlar arasındaki dengesizlik konusunda fikri olan var mı :)

Orhan Hoca dedi:
Senin işine akıl sır ermez hocam. en sonunda patlatacan arabayı.  s=boom

Burada kaç tane kodlama var? :)

@MSE
Hocam kodlama var orası ayrı da.. Selektörde hata var. Sol sağa göre daha erken yanıyor.

Orhan Hoca dedi:
Senin işine akıl sır ermez hocam. en sonunda patlatacan arabayı.  s=boom

Burada kaç tane kodlama var? :)

@MSE
Hocam kodlama var orası ayrı da.. Selektörde hata var. Sol sağa göre daha erken yanıyor.

şimdi dikkatli bakınca evet. maximize minimize kodlamalarından birini mi yapmamış olduk acaba. yoksa süreyle alakalı ne var?
Bu bizle alakalı değil hocam. Gündüz ledlerini dikkate almayın. Perde hareketlerinde senkronizasyon sorunu var. Biri diğerinden önce hareket ediyor.

Çarşamba günü için yazılı sorularımız hazır. Bir kuple paylaşayım sizinle :)

Malum ders matematik olduğundan grup şart. Grup isimlerine dikkat :D

0b7719af477909753b25f02397d1e7ce.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt