golf cafe

@MSE kendimiz o çıtayla oynayıp highline gibi yapabilirmiyiz ki

Yunus Emre dedi:
@MSE kendimiz o çıtayla oynayıp highline gibi yapabilirmiyiz ki
200 TL civarında orjinal highline panjuru bulabilirsiniz internette çıkma olarak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@theGenius

Burasıda yağmurlu araba garajdaydı temiz temiz duruyodu şimdi çamur içinde oldu :D

KabileReisi dedi:
@theGenius

Burasıda yağmurlu araba garajdaydı temiz temiz duruyodu şimdi çamur içinde oldu :D
Hava güzelse beyaz araba hiç kir göstermiyor uzun süre. Yalnız yağmur çamur olunca, tungsten avantajlı :)

theGenius dedi:
@theGenius

Hava güzelse beyaz araba hiç kir göstermiyor uzun süre. Yalnız yağmur çamur olunca, tungsten avantajlı :)

Aynen bizim passat kül gri karşıdan toz falan belli etmiyo :)

theGenius dedi:
@theGenius

Aynen Hocam, bizim aracı ben yıkatırsam yıkanıyor yoksa 2-3 ay kalır öyle pis pis :D Bu haftasonu geldim memlekete 1 aydır yıkanmamış araç yarın yıkatıcam hava güzel olursa :D

@Yunus Emre peki hocam ön siparişlerde standart olanları mesala beyaz içi siyah 1.4 full bunu şubat sonunda verırler dıye duydum fakat ben içini bej ve jantını ve cam tavan istemeyi dusunuyorum forumdada en az 3 ay beklersin dıye gördüm ? Dogrumu cok uzun degılmı bu sure

@muslumbingollu sure dogru hocam en kotu 3 ay normalde 2 maksimum 2.5 aydir opsiyonsuz araclarin satisi kolay oldugundan

muslumbingollu dedi:
Peki bu 2016 golf ön siparişi verebilen oldumu bayi ismi ?
Aralık ortasında alacaklar hocam siparişi. Araç 2016 olması için üretim bandından 2016 yılında çıkması gerekiyor galiba.

yeni golf siparişleri alınmaya başlamış haberınız olsun arkadaslar yarın kısmetse ben verıyorum...

theGenius dedi:
Seramik yapılan yüzeye zarar veremiyor diye biliyorum Batuhan hocam @batuhantashan

Bende de seramik kaplama var,boyanın kuş pisliğinden zarar görmediği ve yüzeyden kolay çıktığı söyleniyor.
Doğru bilgi. Ben de ceramic pro 9h strong mevcut. Kuş pisliği kurusa bile, elinizle ittirdiğiniz an sigara külü gibi dağılmakta. Reçine gibi şeyler de nemli bezle bir kere üstünden geçtiğiniz an i bırakmadan gidiyor.

Umut hocam seramik yaptırmakta doğru karar vermişsiniz. Yalnız seramiğinizin ömrünü uzatmak istiyorsanız, nötr şampuan kullanmalısınız.

Genelde sadece su tutarım,ya da pet şişelere sonax şampuan doldurup sulandırıp,çalkalayıp aracın üstüne döker az bekler su tutarım.

Benim seramik kaplama serviste yapıldı ve 5 yıl garanti dendi ve de extra bir şeye gerek yok yılda 2 kere cila yapabilirsiniz gibi bir şey dendi ve de sonax şampuanla yıkayın yeter dendi..Seramik kaplamada bazı markalarda garanti 2 yıl bazıları 5 yıl etkili olması(idda edilen) ilginç,size verilen garanti süresi nedir?

Geri
Üst Alt