- İsim
- Yunus Emre
200 TL civarında orjinal highline panjuru bulabilirsiniz internette çıkma olarak.Yunus Emre dedi:@MSE kendimiz o çıtayla oynayıp highline gibi yapabilirmiyiz ki
Şimdilik malesef ama yarın ne olur bilemem hava güzel olursa çekerim bir kaç kareKabileReisi dedi:
Hava güzelse beyaz araba hiç kir göstermiyor uzun süre. Yalnız yağmur çamur olunca, tungsten avantajlıKabileReisi dedi:
Aynen bizim passat kül gri karşıdan toz falan belli etmiyotheGenius dedi:Hava güzelse beyaz araba hiç kir göstermiyor uzun süre. Yalnız yağmur çamur olunca, tungsten avantajlı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen Hocam, bizim aracı ben yıkatırsam yıkanıyor yoksa 2-3 ay kalır öyle pis pis Bu haftasonu geldim memlekete 1 aydır yıkanmamış araç yarın yıkatıcam hava güzel olursatheGenius dedi:Hava güzelse beyaz araba hiç kir göstermiyor uzun süre. Yalnız yağmur çamur olunca, tungsten avantajlı
Aralık ortasında alacaklar hocam siparişi. Araç 2016 olması için üretim bandından 2016 yılında çıkması gerekiyor galiba.muslumbingollu dedi:Peki bu 2016 golf ön siparişi verebilen oldumu bayi ismi ?
Genelde sadece su tutarım,ya da pet şişelere sonax şampuan doldurup sulandırıp,çalkalayıp aracın üstüne döker az bekler su tutarım.theGenius dedi:Doğru bilgi. Ben de ceramic pro 9h strong mevcut. Kuş pisliği kurusa bile, elinizle ittirdiğiniz an sigara külü gibi dağılmakta. Reçine gibi şeyler de nemli bezle bir kere üstünden geçtiğiniz an i bırakmadan gidiyor.Bende de seramik kaplama var,boyanın kuş pisliğinden zarar görmediği ve yüzeyden kolay çıktığı söyleniyor.Seramik yapılan yüzeye zarar veremiyor diye biliyorum Batuhan hocam @batuhantashan
Umut hocam seramik yaptırmakta doğru karar vermişsiniz. Yalnız seramiğinizin ömrünü uzatmak istiyorsanız, nötr şampuan kullanmalısınız.