golf cafe

@ahmet3976 yeni golf demedim ki hocam ama sonucta 2016 diye bi golf olacak bunu ne zaman yayınlayacaklar diye sordum sonucta 20 gün sonra ön sipariş alacaklar hicmi görselini görmeyecegız?

OEM Madrid 17" vs CMS 812 16"

9d64758de99a65f7d1769aa74f375a07.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haziran'dan sonra üretilen Golf'ler 2016 model diye geçmiyor mu zaten? Yanlış mı biliyorum?

@muslumbingollu hocam kasa ayni yani bi degisiklik beklememk lazim golf 8 kasaya daha cok var ic kismi da ayni kalcaktir bence

@Yunus Emre

Golf'ün sonraki yıl için üretilecek olduğu modelleri, haziran ayından itibaren üretilmeye başlanıyordu sanki. Örneğin ben aracı geçen yıl aralıkta 2014 model olarak aldım ama şaşi sorgulamasında 2015 model gözükmesinin sebebi bu diye biliyorum.

@snoppy e st bana 2015 dedi hocam model yili 2016 ti mi geccek simdi ?

@Yunus Emre

eğer yukarıda yazdıklarımla bir yanlışlık yoksa aracınız 2015 model olarak değerlendirilecek tabii ki. Ama siz şaşi numarasını sorguladığınızda göreceksiniz ki 2016 model çıkacak.

muslumbingollu dedi:
@ahmet3976 yeni golf demedim ki hocam ama sonucta 2016 diye bi golf olacak bunu ne zaman yayınlayacaklar diye sordum sonucta 20 gün sonra ön sipariş alacaklar hicmi görselini görmeyecegız?
Hocam model yılından başka bir değişiklik olmayacak büyük ihtimalle ufak tefek donanım (sonradan eklenen 6.5" ekra  gibi) değişiklikleri olurmu bilmem ama herşey aynı olduktan sonra görsel vs. Beklentinizi anlayamadım.

Umut dedi:
Seramik yapılan yüzeye zarar veremiyor diye biliyorum Batuhan hocam @batuhantashan

Bende de seramik kaplama var,boyanın kuş pisliğinden zarar görmediği ve yüzeyden kolay çıktığı söyleniyor.
Doğru bilgi. Ben de ceramic pro 9h strong mevcut. Kuş pisliği kurusa bile, elinizle ittirdiğiniz an sigara külü gibi dağılmakta. Reçine gibi şeyler de nemli bezle bir kere üstünden geçtiğiniz an i bırakmadan gidiyor.

Umut hocam seramik yaptırmakta doğru karar vermişsiniz. Yalnız seramiğinizin ömrünü uzatmak istiyorsanız, nötr şampuan kullanmalısınız.

@MSE hocam comforline araçtaki ön panjur çıtası ile highline daki çıta niye aynı hizada değil ?

Yunus Emre dedi:
@MSE hocam comforline araçtaki ön panjur çıtası ile highline daki çıta niye aynı hizada değil ?
Panjurlar farklı hocam. Bi-xenon farın içindeki krom detay ile uyum sağlanmış. Comfortline'da yok malesef. Ama bi-xenon opsiyonu eklenirse onda da olacaktır.

Geri
Üst Alt