Kedidir o kedi kedi saka bi yana biseyi cikmistir kesin benimde sag cam acilmiyordu cok telas yaptim ama soket cikmis hatta muhammetle konusurken telefondayken olmustu o degilde bisey sorcam sol kapiyi acarken kaldirima oturttum altina elimi surdugumde putur putur oldu 8 10 cm cozumu varmi zimpara pasta cila vs. Falan autokingde vs ?MSE dedi:@maniax Torpido üstünde yok Murat hocam. Benim sol kapı üstündeki de tutukluk yapmaya başladı kafasına göre yanıp sönüyor. Fazla kodlama yapmaktan soketi çıktı heralde @batuhantashan @theGenius
Bir iki gündür ne güzel çalışıyordu bu sabah arabayı çalıştırdım, ledin yandığını gördüm sonra birden söndü Randevu aldım cumartesi bi baktıracağım.batuhantashan dedi:Kedidir o kedi kedi saka bi yana biseyi cikmistir kesin benimde sag cam acilmiyordu cok telas yaptim ama soket cikmis hatta muhammetle konusurken telefondayken olmustu o degilde bisey sorcam sol kapiyi acarken kaldirima oturttum altina elimi surdugumde putur putur oldu 8 10 cm cozumu varmi zimpara pasta cila vs. Falan autokingde vs ?@maniax Torpido üstünde yok Murat hocam. Benim sol kapı üstündeki de tutukluk yapmaya başladı kafasına göre yanıp sönüyor. Fazla kodlama yapmaktan soketi çıktı heralde @batuhantashan @theGenius
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olsa güzel olurdu. Arabayı aldığımda dikkatimi çeken ilk şey orası oldumaniax dedi:
Pazar günü alırım diyordum ama kısmet bu akşamaymış, zaten 3 inerse 5 çıkıyor şaşmamak lazım bu işe s=s20maniax dedi:
Ne tırsmistim ama yaMSE dedi:@maniax Torpido üstünde yok Murat hocam. Benim sol kapı üstündeki de tutukluk yapmaya başladı kafasına göre yanıp sönüyor. Fazla kodlama yapmaktan soketi çıktı heralde @batuhantashan @theGenius
Neyse ki sorunu biliyoruz ben biraz daha rahatımbatuhantashan dedi:Ne tırsmistim ama ya@maniax Torpido üstünde yok Murat hocam. Benim sol kapı üstündeki de tutukluk yapmaya başladı kafasına göre yanıp sönüyor. Fazla kodlama yapmaktan soketi çıktı heralde @batuhantashan @theGenius
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi