golf cafe

@fcsrn Eren ben o parayla 400km yol yapıyorum nasıl bişeymiş o araba öyle :D

dün bisey dikkatimi cekti, torpidonun üzerindeki karbon görünümlü yerde led ambiyans aydınlatması var miydi? sadece kapı üstleri ve ayaklarda mi var?

@maniax  Torpido üstünde yok Murat hocam. Benim sol kapı üstündeki de tutukluk yapmaya başladı kafasına göre yanıp sönüyor. Fazla kodlama yapmaktan soketi çıktı heralde :D @batuhantashan @theGenius

MSE dedi:
@maniax  Torpido üstünde yok Murat hocam. Benim sol kapı üstündeki de tutukluk yapmaya başladı kafasına göre yanıp sönüyor. Fazla kodlama yapmaktan soketi çıktı heralde :D @batuhantashan @theGenius
Kedidir o kedi kedi :D saka bi yana biseyi cikmistir kesin benimde sag cam acilmiyordu cok telas yaptim ama soket cikmis :D   hatta muhammetle konusurken telefondayken olmustu :D o degilde bisey sorcam sol kapiyi acarken kaldirima oturttum altina elimi surdugumde putur putur oldu 8 10 cm cozumu varmi zimpara pasta cila vs. Falan autokingde vs ?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

batuhantashan dedi:
Kedidir o kedi kedi :D saka bi yana biseyi cikmistir kesin benimde sag cam acilmiyordu cok telas yaptim ama soket cikmis :D   hatta muhammetle konusurken telefondayken olmustu :D o degilde bisey sorcam sol kapiyi acarken kaldirima oturttum altina elimi surdugumde putur putur oldu 8 10 cm cozumu varmi zimpara pasta cila vs. Falan autokingde vs ?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir iki gündür ne güzel çalışıyordu bu sabah arabayı çalıştırdım, ledin yandığını gördüm sonra birden söndü :D Randevu aldım cumartesi bi baktıracağım.

Kadrana baktım bu sabah tam 100'ün üstünde, foto atıyorum şimdi.

batuhantashan dedi:
Ne tırsmistim ama ya :D

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyse ki sorunu biliyoruz ben biraz daha rahatım :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arabada kuş pisliği vardı sağ kapının üstünde sildim fakat serviste ufak bir pasta bile yaptırmama rağmen oradaki verniği aldı Çok dikkatli bakınca mat boya gibi gözüküyor o kisim yapacak bir şey var mı acaba Muhammed hocam

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt