- İsim
- Mehmet MAKAS
Forumumuzdaki tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlarım..
Hatırlattığınız için teşekkürler...KabileReisi dedi:Forumumuzdaki tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlarım..
Arabası olan arkadaşa söyledim de yurdun oraya çekcez yarında sanayiye götürür yaptırırım, Amasyaya gidince direk satcam valla heryerden masraf çıkarıyor, haftalıktan bana bişey kalmıyorOrhan Hoca dedi:depoya pislik kaçmış olmasın eren. bujileri de bir kontrol et. çok anlamam bende senin gibi bir bilene sorarım ama bu ikisidir bence.Tecrübelerinize ihtiyacım var, yine yolda kaldım, arabada benzin var yolda giderken birden istop etti, geçen ctesi de aynısı olmuştu. 1.5 saat upraşın ardından çalıştırmıştık ama şimdi dersim olduğu için uğraşamadım, yağı var benzini de var
Neden istop eder durup dururken, marşa basıyorum çalışcak gibi oluyor gaz yemiyor
sıfır arabanın farkı bu işte. 2. el alınca işin yoksa uğraş dur.
Değerli Eren Kardeşim;fcsrn dedi:Tecrübelerinize ihtiyacım var, yine yolda kaldım, arabada benzin var yolda giderken birden istop etti, geçen ctesi de aynısı olmuştu. 1.5 saat upraşın ardından çalıştırmıştık ama şimdi dersim olduğu için uğraşamadım, yağı var benzini de var
Neden istop eder durup dururken, marşa basıyorum çalışcak gibi oluyor gaz yemiyor
Açık konuşmak gerekirse ben bu aracı isteyerek almadım, babam işyerinden birinden buldu km düşük diye aldı, lpg yok 1.6 atmosferik arabaya benzin yetiştirmeye çalışıyorum, benzin masrafını geçtim çıkardığı masraflarla bıktırdı, 0 derecede iterek çalıştırmaya çalışıyoruzsilvershadow dedi:Değerli Eren Kardeşim;Tecrübelerinize ihtiyacım var, yine yolda kaldım, arabada benzin var yolda giderken birden istop etti, geçen ctesi de aynısı olmuştu. 1.5 saat upraşın ardından çalıştırmıştık ama şimdi dersim olduğu için uğraşamadım, yağı var benzini de var
Onlarca nedeni olabilir ama ilk neden yaşlılık.
Belirli bir yaşa gelen bütün makinelerde bunu gözlemlemek mümkündür. İster metal yorgunluğu diyelim ister daha önce yapılan tamiratların silinmesi mümkün olmayan izleri. Kimbilir senden önceki sahibi nasıl kullandı? Neler yaşadı? İkinci elde sana önerim donanım veya aksesuar ile gözünün boyanmasına imkan tanıma. Mümkün olduğu kadar yeni olsun ama dacia olsun. Servisi, parçası ucuz, bol ve bulunur olsun yeter ki.
Geçmiş olsun.
Daha deneyimli olacaksınız bir sonrakine takma kafana...
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildislck dedi:Durum tipik fiat sorunu beyin gibi görünüyor.yolda stop etmesi çeşitli nedenleri olabilir.çalıştırmak için uğraşırken bujileri yakmış olabilirsin.o arabaları bilirim.şehir dışı sakin kullanım 7lt şehir içi abartısız 15lt yakar.yüksek hızlarda benzin ibresinin indiğini gözle görebilirsin.biranönce kurtulman dilerim.
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akünün durumu iyi, hepsi sıkıntısız çalışıyoryusuf dedi:
Sağolun Hocam, Benzin boruları pislik dolmuş olabilir diyen var benzin pompası arızalanmıştır diyen var, umarım fazla masraf çıkarmaz, yakıt konusunda kesinlikle katılıyorum 220km yi 100Tl lik yakıtla zor gidiyorum, bazen yetmiyor 20-30 liralık daha alıyorum hatta, memlkete gidiyim satcam inşallahslck dedi:SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiDurum tipik fiat sorunu beyin gibi görünüyor.yolda stop etmesi çeşitli nedenleri olabilir.çalıştırmak için uğraşırken bujileri yakmış olabilirsin.o arabaları bilirim.şehir dışı sakin kullanım 7lt şehir içi abartısız 15lt yakar.yüksek hızlarda benzin ibresinin indiğini gözle görebilirsin.biranönce kurtulman dilerim.
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi