golf cafe

Forumumuzdaki tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlarım.. :)

KabileReisi dedi:
Forumumuzdaki tüm Öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlarım.. :)
Hatırlattığınız için teşekkürler...

Öncelikle öğretmen olan, canlarım, annem ve babam ve kardeşimin ve bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun...

Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum...

Değerli Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

s=clever

Onlar sayesindedir bugün sahip olduklarımızın pek çoğu...

Ve bitmeyecek bir gönül  borcudur onlara hissettiğim duygunun adı...

bugün buralarda güzel bir eğitim almış, kaliteyi güzeli bilen birbirine saygılı bireyler olarak bulanabiliyorsak bu yüce insanlar sayesindedir. Tüm öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum...

Değerli öğretmenlerimizin bu güzel gününü en içten dileklerimle kutlarım. Saygı ve selamlarımla....

Sent from my iPad using Tapatalk

Tecrübelerinize ihtiyacım var, yine yolda kaldım, arabada benzin var yolda giderken birden istop etti, geçen ctesi de aynısı olmuştu. 1.5 saat upraşın ardından çalıştırmıştık ama şimdi dersim olduğu için uğraşamadım, yağı var benzini de var

Neden istop eder durup dururken, marşa basıyorum çalışcak gibi oluyor gaz yemiyor

Öğretmen olarak söylenenleri üzerime alinarak herkese teşekkür ediyorum :)

Bende diğer tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orhan Hoca dedi:
Tecrübelerinize ihtiyacım var, yine yolda kaldım, arabada benzin var yolda giderken birden istop etti, geçen ctesi de aynısı olmuştu. 1.5 saat upraşın ardından çalıştırmıştık ama şimdi dersim olduğu için uğraşamadım, yağı var benzini de var

Neden istop eder durup dururken, marşa basıyorum çalışcak gibi oluyor gaz yemiyor
depoya pislik kaçmış olmasın eren. bujileri de bir kontrol et. çok anlamam bende senin gibi bir bilene sorarım ama bu ikisidir bence.

sıfır arabanın farkı bu işte. 2. el alınca işin yoksa uğraş dur.
Arabası olan arkadaşa söyledim de yurdun oraya çekcez yarında sanayiye götürür yaptırırım, Amasyaya gidince direk satcam valla heryerden masraf çıkarıyor, haftalıktan bana bişey kalmıyor

fcsrn dedi:

Değerli Eren Kardeşim;

Onlarca nedeni olabilir ama ilk neden yaşlılık.

Belirli bir yaşa gelen bütün makinelerde bunu gözlemlemek mümkündür.  İster metal yorgunluğu diyelim ister daha önce yapılan tamiratların silinmesi mümkün olmayan izleri. Kimbilir senden önceki sahibi nasıl kullandı? Neler yaşadı? İkinci elde sana önerim donanım veya aksesuar ile gözünün boyanmasına imkan tanıma. Mümkün olduğu kadar yeni olsun ama dacia olsun. Servisi, parçası ucuz, bol ve bulunur olsun yeter ki.

Geçmiş olsun.

Daha deneyimli olacaksınız bir sonrakine takma kafana... :)

silvershadow dedi:

Değerli Eren Kardeşim;

Onlarca nedeni olabilir ama ilk neden yaşlılık.

Belirli bir yaşa gelen bütün makinelerde bunu gözlemlemek mümkündür.  İster metal yorgunluğu diyelim ister daha önce yapılan tamiratların silinmesi mümkün olmayan izleri. Kimbilir senden önceki sahibi nasıl kullandı? Neler yaşadı? İkinci elde sana önerim donanım veya aksesuar ile gözünün boyanmasına imkan tanıma. Mümkün olduğu kadar yeni olsun ama dacia olsun. Servisi, parçası ucuz, bol ve bulunur olsun yeter ki.

Geçmiş olsun.

Daha deneyimli olacaksınız bir sonrakine takma kafana... :)
Açık konuşmak gerekirse ben bu aracı isteyerek almadım, babam işyerinden birinden buldu km düşük diye aldı, lpg yok 1.6 atmosferik arabaya benzin yetiştirmeye çalışıyorum, benzin masrafını geçtim çıkardığı masraflarla  bıktırdı, 0 derecede iterek çalıştırmaya çalışıyoruz

Beni Amasyaya sıkıntısız götürsün başka bişey istemiyorum

Durum tipik fiat sorunu beyin gibi görünüyor.yolda stop etmesi çeşi

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

slck dedi:
Durum tipik fiat sorunu beyin gibi görünüyor.yolda stop etmesi çeşitli nedenleri olabilir.çalıştırmak için uğraşırken bujileri yakmış olabilirsin.o arabaları bilirim.şehir dışı sakin kullanım 7lt  şehir içi abartısız 15lt yakar.yüksek hızlarda benzin ibresinin indiğini gözle görebilirsin.biranönce kurtulman dilerim.

@fcsrn

Hocam akü de olabilir. Kumanda falan çalışıyor mu cam açma kapama vs ?

slck dedi:
Durum tipik fiat sorunu beyin gibi görünüyor.yolda stop etmesi çeşitli nedenleri olabilir.çalıştırmak için uğraşırken bujileri yakmış olabilirsin.o arabaları bilirim.şehir dışı sakin kullanım 7lt  şehir içi abartısız 15lt yakar.yüksek hızlarda benzin ibresinin indiğini gözle görebilirsin.biranönce kurtulman dilerim.

Sağolun Hocam, Benzin boruları pislik dolmuş olabilir diyen var benzin pompası arızalanmıştır diyen var, umarım fazla masraf çıkarmaz, yakıt konusunda kesinlikle katılıyorum 220km yi 100Tl lik yakıtla zor gidiyorum, bazen yetmiyor 20-30 liralık daha alıyorum hatta, memlkete gidiyim satcam inşallah

Geri
Üst Alt