golf cafe

@Yunus Emre Brava var şuan onu satıp yakıtta üzmeyecek masrafsız bişeyler arıyorum

@yusuf Biliyorum Abi ama hem yakıtına yetişemiyorum hemde masraf çıkarıp duruyor, temiz lpg li bişey bulursam değişcem

bugün bi otoparktan çıkarken arabaya oturdum kapımı kapatmak üzereyken genç bi arkadaş yanaştı. aramızda geçen diyalog:

-pardon, yanlış anlamazsanız ergoactive koltuklarınıza bakabilir miyim?

+tabi? :)

-teşekkür ederim

bu arada yolcu kapısını açtı baktı falan iyice, elledi sıktı bişeyler yaptı :D

+istersen otur?

-valla sakıncası yoksa deneyeyim :)

-aa ısıtması da varmış. tamamdır ekletiyorum bu opsiyonu. inanılmaz farklı görünüyo arabanız

+hayırdır golf mü alıyosun?

-inşallah. haftabaşı sipariş veriyorum. tsi dsg highline pasifik mavi

+çok doğru bi yoldasın :)

-hayranıyım zaten. :)

+hayırlı olsun şimdiden

-çok teşekkür ederim ilginize

sonradan aklıma geldi. golftutkusu.com diye bi sitemiz var bekleriz demeyi unuttum. kendime inanamıyorum. çocuğun gözlerinde o tutkuyu görmüştüm halbuki.  s=s20

ergoactive giderek popüler olmaya başladı. fiyatıyla alakası yok kattığı güzelliklerin ve fonksiyonların. ben artık alıştım da dışarıdan bakan gözlere çok farklı geliyor sanırım. gururum okşanmadı değil :D

@maniax

Değerli Murat Hocam;

Bir kez bakanın hayran olmaması mümkün değil. Bu konfor bu fiyata asıl inanılmaz olanı ise bu.

Bu arada;

Kartvizit şart. &:

silvershadow dedi:
@maniax

Değerli Murat Hocam;

Bir kez bakanın hayran olmaması mümkün değil. Bu konfor bu fiyata asıl inanılmaz olanı ise bu.

Bu arada;

Kartvizit şart. &:
ya aceleme denk geldi. babamı almam gerekiyordu çocukla konuştuk hemen çıktım. sonra kafamı a sütununa vurarak "tüh" dememle kaldım :D

KabileReisi dedi:
Max 17500e temiz taksi çıkması olmayan bulursam kaçırmam  8D Albealara bakıyorum bu ara
Karşı komşum aldı birkaç ay oldu taksi çıkması 370 binde araç 10 bine çokta kötü değil araç ama denk getirmek mesele
Yılbaşına kadar öteledim şimdilik, ama yine de denk gelirse temiz uygun bişey olabilir

Yılbaşından sonra sıfır titanium Focus planları sokuyorum babamın aklına :D

Medeniyet. Yaya yola adımını attığı an araçlar duruyor, efsane değilmiş  :)

Şehir güzel, insanları güzel, of of  s=s15

*canlı yayın

@gdervisoglu

Hocam bizde üzerine sürerler birde üzerine küfür ederler, ben motorlayken bile elimden geldiğince yol vermeye çalışıyorum ama çoğu kişi umursamıyor ne yazıkki :(

gdervisoglu dedi:
Hocam yazın arkadaşlarla arabaya atladık. İpsaladan Yunanistana girdik, feribotla italyaya geçtik ve italyaya çizmenin topugundan girip en üstten çıktık geze geze. Araba ile olmak müthiş avantaj oldu bize. İtalya da özellikle kuzeye çıktıkça medeniyetin arttığını gozlemledik. Yola çıkma ihtimaliniz olduğunu anlayan araç hemen yavaşlıyor. Bakın yola çıktığınızda demiyorum. Sürücünün hissetmesi yeterli. Yaya geçidinden yola çıktınız diyelim. Zınk diye duruyorlar. Şimdi bizdeki kültürde sen dursan bile araba ile içinden mutlaka kaydırırsın. "Lan ben geçeydim de öyle yola ciksaydin. Gereksiz herif vs." Adamların suratına bakıyorum. En ufak bir kızgınlık veya sitem ifadesi yok. Yani olay o kadar doğal ki onlar için. Ama biz Türkiyeden geldiğimiz için adamlar beklese bile koşarak geçiyoruz karşıya :D Eminim "lan bunlar niye koşuyor bekliyoruz zaten deliler galiba" falan diyorlardır :D

Yani özetle hakikaten medeniyet başka bir şey. Kaldı ki cografik olarak kuzeye cikildikca medeniyet dozu artıyor.

İtalya yunanistan Bulgaristan a araç ile tatile gitmek isteyen arkadaşlara da fikir verip tecrübelerimi aktarabilirim isterlerse :)

Not: Baya ucuza geldi turlara göre ve eminim hiç bir Türkün gitmediği görmediği yerlere gittik.

Araba = özgürlük.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı Adana trafiği... :)

@mandufla Araba ile yolculuk benim de hayalim, umarım bir gün gerçek olur. Aynı filmlerdeki gibi bir macera..  :)

Aracınız ile yurt dışına çıkarken ekstra ne gibi işlemlerden geçiyorsunuz?

gdervisoglu dedi:
@mandufla Araba ile yolculuk benim de hayalim, umarım bir gün gerçek olur. Aynı filmlerdeki gibi bir macera..  :)

Aracınız ile yurt dışına çıkarken ekstra ne gibi işlemlerden geçiyorsunuz?
Öncelikle aracın TR şartlarına uygun olması gerekiyor. Yani mtv borcu olmamalı muayene olmalı gibi. Yurtdışında geçerli sigorta yaptırmak gerekiyor. Biz 10 gün kalmayi planladik ve 15 günlük yaptırdık. Yanlış hatırlamıyorsam 50-60 euro gibi birşeydi. Birde bizim ehliyetler AB ülkelerinde geçerli olmadığı için beynelminel ehliyet almak gerekiyor. Türkiye de bir çok şehirde veriliyor. Ehliyetini götürüyorsun ve sana bir belge düzenlenip veriliyor. Artık AB ülkelerinde geçerli ehliyetiniz oluyor. Ama 1 yıllık. 150 tl gibi bir rakamdi o da. Zorunlu degil ama biz kendimize de başımıza birşey gelirse, sağlık problemi babında sağlık sigortası yaptırdık. 25 tl gibi bir rakamdi. Hatirladiklarim bunlar. Dördümüzde de yeşil pasaport olduğu için vize vs işleri ile hiç ugrasmadik ve para harcamadik doğal olarak :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt