golf cafe

Dün kayinpederler geldi. Otogardan almaya gittim. Sagolsunlar elleri dolu gelmişler. Bir adet kendi bavullari ve 3 adet koli. Yalnız kayinpeder yerinden kalkmayan koli yapmış. Hala belim ağrıyor :)

Eşyaları getirdim aracın yanına. Eski araç jetta olunca sıkıntı olmuyordu. Bir eşyalara bakıyorum bir bagaja bakıyorum. Durum umutsuz. Ama çözdüm sorunu :)

İlk eşya taşıma işini yapmış oldum :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 826

Orhan Hoca dedi:
@gdervisoglu 100km'de 28 litre diyor Göktuğ hocam, 21.516 TL yıllık vergisi var, arabanın fiyatına hiç girmiyorum fark ettiyseniz 8D 8D İnsanın canı çekmiyor değil ama fakirliğin gözü kör olsun 8D
Gereksiz bence. sadece müzelik. zenginde olsam facebookun sahibi gibi golfe binerdim.
Hocam yapmayın ya 3.0 TDI A6 yakışır size :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
param olsa Golf R alırdım. Umut hocamın kulakları çınlasın.
Dün akşamki çınlama için teşekkürler... :D

Bağaj ağız açıklığı ve koltuklar yattıktan sonraki yükleme alanı birçok kaba eşyayı taşınabilir kılıyor ki sedanla taşınmayacak şeyleri taşımaya imkan vermesi güzel...

Dün hyundai tucsonun arka koltuğuna oturdum(boyum 1.85) kapıya yakın oturduğumda kafam yukarı değiyordu,iç alan dar değil belki ama dış ihtişamı içte yok.

Golf için konuşayım aracın dış görünümü küçük ama içi geniş,ergonomi gayet iyi...Gol R da arka koltukta otururken bile ciddi bir baş mesafesi var...Alfa romeo giulietta arka bana uygun değil-megane arka tucson gibi sürücü yanı dizler değiyor göğüs dizaynından-CLA da zaten arkada oturmam mümkün değil-bmw 1(yeni) sürücü yanı çok dar rahat edemedim...

Boyle gun icinde giremedigim zaman askam ayaklari uaztim butun konulari okumak terapi gibi geliyor valla :D Heyecanda oluyor bakalim bugun ne bombalar olmus yine neler kesfedilmis :D VAG COM zaten surekli yaniyor konu :D Emegine saglik herkesin.

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orhan Hoca dedi:
dün üye olan bir arkadaşın nick ismini görünce aliexpressteki bizim kablo satan çinli zannettim birden.  &:

hoşgeldin hocam.

welcome.

@guangzhouwuyang
Orhan Abim p.tesinin şu tüm sıkıcılığını aldın götürdün s=kop s=kop

mcanerol dedi:
Boyle gun icinde giremedigim zaman askam ayaklari uaztim butun konulari okumak terapi gibi geliyor valla :D Heyecanda oluyor bakalim bugun ne bombalar olmus yine neler kesfedilmis :D VAG COM zaten surekli yaniyor konu :D Emegine saglik herkesin.

+1 Bazen bilerek girmediğim oluyor akşam okuyum diye :D

fcsrn dedi:

+1 Bazen bilerek girmediğim oluyor akşam okuyum diye :D
Hepsi birikiyor daha iyi oluyor hocam :D Ortam rahat sindire sindire okuyorum :D

@fcsrn

Eren kardeşim biz bizeyiz itiraf edin özellikle karşı cinste olanlar ve arkadaşlarla muhabbet sohbetten, gezip tozmaktan vakit kalmıyor diye...  :D

silvershadow dedi:
@fcsrn

Eren kardeşim biz bizeyiz itiraf edin özellikle karşı cinste olanlar ve arkadaşlarla muhabbet sohbetten, gezip tozmaktan vakit kalmıyor diye...  :D
s=kop s=kop

Nerdeee :D Arkadaş varda karşı cins fazla yok :D Vizelerde başladı gezip tozmaya vakit yok, hatta şimdi vizeden çıktım kaldım mühendisliğe giriş dersinden :)

Orhan Hoca dedi:
@fcsrn

s=kop s=kop

Nerdeee :D Arkadaş varda karşı cins fazla yok :D Vizelerde başladı gezip tozmaya vakit yok, hatta şimdi vizeden çıktım kaldım mühendisliğe giriş dersinden :)
üzüldüm eren. ama canını sıkma nasipte ne varsa o oluyor.
İnsan üzülüyor elbet ama olmayınca da olmuyor yapacak bişey yok, finallerde hallederiz, o da olmadı bütlerde artık, hayırlısı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kış lastiği için jant bakıyorum sevgili dostlar acilen fikirlerinize ihtiyacım var. İki seçenek var zaten. Sizce hangisi daha iyi olmuş fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim.

Fotoğraflardaki jantlar 17", ben 16" alacağım 205/55/16 lastik takılacak.

3b0e419b92199b16e20219d4586bb185.jpg

a89c5bb39ac112d983797f49273565a2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

@MSE Muhammed Hocam benim tercihim üstteki olurdu, bu arada tercihiniz hangisi olursa olsun belirgin fark oluşturacaklar eminim :) Şimdiden hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt