golf cafe

gdervisoglu dedi:
@gdervisoglu

Bel desteği bende  yok,önceki aracım olan baz donanım olan 2012 kasımda 32000 tl ye sıfır aldığım 2012 astra classic 3 te vardı...Böyle bir teknolojik yapıya sahip  üst model aracın bile  her haltının(hız sabitleyicinin bile) parayla satılmasını bir kez daha eleştiriyorum... >:Donanımların toplam fiyatıyla neredeyse bir araba daha alınır yahu... 8|

Asıl diyeceğime geleyim,2 yıldır kullandığım astranın, içte ön-arka cam birleştiği direğin üstünde dıştan monte edilmiş(gömülü değil) açma kapama düğmesi olan hoparlor gibi bir şey (tek taraflı)olduğunu 2yıl sonra öğrendim... s=o_O

Kayınçom...Abi buraya hoparlor taktırmışsın

ben.....nereye la,ben kimseye takmadım

kayınço.....aha abi işte bu

ben...hakkat la o ne ki

kayınço...enişte ciddi misin,bilmiyon mu

ben...Savunma moduna geçip,ne bileyim kardeşim arkaya mı oturuyorum ben,ayrıca sana ne benim hoparlorumden,gözünmü kaldı veremem o orjinal parça,ya bir sus da gidelim.... :D
nereye la,ben kimseye takmadım :D :D Umut Hocam bilinmeyenin keşfi çok keyifli oluyor fakat keşif süreci uzamışsa, geçen zamana üzülüyorsunuz  :) Hele bir de işe yarar bir şey ise  :D

Umut Hocam emin misiniz, R'ın koltuklarında bel desteği yoksa tahminim yapısı itibariyle ihtiyacı yoktur o zaman  :)
s=ohmygod   s=ohmygod   s=ohmygod

Varmış,benim destekte gönlüm yokmuş,bu da bana ders oldu....

Neyse en azından 2 yıl geçmeden öğrendim... :D

@Umut  8D Bel desteğini yeni keşfedenler olarak 2 kişiyizzz  8D

Mobilde kişisel iletilere girince bende böyle görünüyor sağa da kaydıramıyorum, bazı mesajlarda görünmüyor, sadece bende mi böyle

@fcsrn

Herkeste böyle hocam. İdare edin :) telefonu yan çevirince halloluyor.. İleride çözerim illaki.

Bende sorun yok ama ?

@yusuf

Sent from my iPhone using Tapatalk

yusuf dedi:
Bende sorun yok ama ?

@yusuf

Tapatalk kullanıyorsunuz hocam o yüzden :)
702c1a8e0438e97af82d71569e69a1ac.jpg

@MSE

Erkan çözünürlüğü çok iyi hocam sizde :) telfon değil mübarek bilgisayar.

yusuf dedi:
@MSE

Erkan çözünürlüğü çok iyi hocam sizde :) telfon değil mübarek bilgisayar.
Apple yapacağını yapmış Yusuf hocam :)

İki haftadır giremiyordum şimdi teker teker okuyacağım neler olup bitmiş bakalım :)

KabileReisi dedi:
İki haftadır giremiyordum şimdi teker teker okuyacağım neler olup bitmiş bakalım :)
Arada 1-gün girmediğim oluyor. Zevkle okuyorum herşeyi :) sizin baya zamana ihtiyaç var...

Geri
Üst Alt