golf cafe

Arkadaşlar geçen gün bir arabanın yanından geçmek isterken, zannediyorum kaldırımın kenarını tam fark edemedim ya da sivri bir bölüm vardı bilemiyorum jantım hasar aldı. Lastikle birleşen kısımın Bi 10 cm lik bölümü parçalandı, lastikden de ufak bir parça koptu. Aracım 1 gün RS de yattı, az önce teslim aldım. Ben yeni jant almayı göze almışken, şimdi hasarlı bölgeyi bulmakta zorlandım.

Şey diyeceğim; hasarlı jantı alıp onarım sırasında araca yedek lastiği takmışlar anladığım kadarıyla. Bagaj dağınıktı  :) Sormak istediğim daha önce görmediğim ekteki kemer gibi olan parçayı gördüm. Nedir ne işe yarar? Nerden çıktı?  :) Stepneden çıkmış olabilir mi?

Beni aydınlatabilirseniz çok sevinceğim  :)

Ekli dosyayı görüntüle 807

gdervisoglu dedi:
Arkadaşlar geçen gün bir arabanın yanından geçmek isterken, zannediyorum kaldırımın kenarını tam fark edemedim ya da sivri bir bölüm vardı bilemiyorum jantım hasar aldı. Lastikle birleşen kısımın Bi 10 cm lik bölümü parçalandı, lastikden de ufak bir parça koptu. Aracım 1 gün RS de yattı, az önce teslim aldım. Ben yeni jant almayı göze almışken, şimdi hasarlı bölgeyi bulmakta zorlandım.

Şey diyeceğim; hasarlı jantı alıp onarım sırasında araca yedek lastiği takmışlar anladığım kadarıyla. Bagaj dağınıktı  :) Sormak istediğim daha önce görmediğim ekteki kemer gibi olan parçayı gördüm. Nedir ne işe yarar? Nerden çıktı?  :) Stepneden çıkmış olabilir mi?

Hocam bu parça bende bijon anahtarı vs olan kısımda parçaları tutan kemer. Stepnenin sol tarafında

@maniax Teşekkür ederim Murat Hocam o zaman yarın yerine koyayım  :'(

gdervisoglu dedi:
Ama nasil takılır bilmem de gecen kış lastiği takılırken orda gördüm bu kemeri

gdervisoglu dedi:

maniax dedi:
2001-Volkswagen-Golf-1-6-Comfortline-Otomatik-bkebaa.jpg

l0YyAk.jpg

Ses yapmasın diye mi acaba? Yarın bakacağım tekrar..

gdervisoglu dedi:

Önce geçmil olsun.bu kemer lastiği sabitleyen sallanmasın diye bağlanıyor.bende 1 kez stepneyi şişirmek için söktüm ve birdaha bağlayamadım doladım öyle kaldı.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@slck Çok teşekkür ederim hocam, olmazsa bırakırım öyle, çok önemli değil anladığım kadarıyla.

Aynen ses yapmasin diye zaten o kopuk tam oturmuyo saga sola oynuyor kemeri sıkınca saglam duruyor sallanmiyor

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@gdervisoglu

Bel desteği bende  yok,önceki aracım olan baz donanım olan 2012 kasımda 32000 tl ye sıfır aldığım 2012 astra classic 3 te vardı...Böyle bir teknolojik yapıya sahip  üst model aracın bile  her haltının(hız sabitleyicinin bile) parayla satılmasını bir kez daha eleştiriyorum... >:Donanımların toplam fiyatıyla neredeyse bir araba daha alınır yahu... 8|

Asıl diyeceğime geleyim,2 yıldır kullandığım astranın, içte ön-arka cam birleştiği direğin üstünde dıştan monte edilmiş(gömülü değil) açma kapama düğmesi olan hoparlor gibi bir şey (tek taraflı)olduğunu 2yıl sonra öğrendim... s=o_O

Kayınçom...Abi buraya hoparlor taktırmışsın

ben.....nereye la,ben kimseye takmadım

kayınço.....aha abi işte bu

ben...hakkat la o ne ki

kayınço...enişte ciddi misin,bilmiyon mu

ben...Savunma moduna geçip,ne bileyim kardeşim arkaya mı oturuyorum ben,ayrıca sana ne benim hoparlorumden,gözünmü kaldı veremem o orjinal parça,ya bir sus da gidelim.... :D

Umut dedi:
@gdervisoglu

Bel desteği bende  yok,önceki aracım olan baz donanım olan 2012 kasımda 32000 tl ye sıfır aldığım 2012 astra classic 3 te vardı...Böyle bir teknolojik yapıya sahip  üst model aracın bile  her haltının(hız sabitleyicinin bile) parayla satılmasını bir kez daha eleştiriyorum... >:Donanımların toplam fiyatıyla neredeyse bir araba daha alınır yahu... 8|

Asıl diyeceğime geleyim,2 yıldır kullandığım astranın, içte ön-arka cam birleştiği direğin üstünde dıştan monte edilmiş(gömülü değil) açma kapama düğmesi olan hoparlor gibi bir şey (tek taraflı)olduğunu 2yıl sonra öğrendim... s=o_O

Kayınçom...Abi buraya hoparlor taktırmışsın

ben.....nereye la,ben kimseye takmadım

kayınço.....aha abi işte bu

ben...hakkat la o ne ki

kayınço...enişte ciddi misin,bilmiyon mu

ben...Savunma moduna geçip,ne bileyim kardeşim arkaya mı oturuyorum ben,ayrıca sana ne benim hoparlorumden,gözünmü kaldı veremem o orjinal parça,ya bir sus da gidelim.... :D
nereye la,ben kimseye takmadım :D :D Umut Hocam bilinmeyenin keşfi çok keyifli oluyor fakat keşif süreci uzamışsa, geçen zamana üzülüyorsunuz  :) Hele bir de işe yarar bir şey ise  :D

Umut Hocam emin misiniz, R'ın koltuklarında bel desteği yoksa tahminim yapısı itibariyle ihtiyacı yoktur o zaman  :)

Geri
Üst Alt