Önce elimdekini istediğim fiyata elden çıkarmam lazım, hayırlısı bakalımyusuf dedi:@fcsrn
http://www.e-yasamrehberi.com/oto-rehberi/motorlu_tasitlar_vergisi.htm
16 yaş üzeri olduğu için düşükmüş aslında.
Hocam bu parça bende bijon anahtarı vs olan kısımda parçaları tutan kemer. Stepnenin sol tarafındagdervisoglu dedi:Arkadaşlar geçen gün bir arabanın yanından geçmek isterken, zannediyorum kaldırımın kenarını tam fark edemedim ya da sivri bir bölüm vardı bilemiyorum jantım hasar aldı. Lastikle birleşen kısımın Bi 10 cm lik bölümü parçalandı, lastikden de ufak bir parça koptu. Aracım 1 gün RS de yattı, az önce teslim aldım. Ben yeni jant almayı göze almışken, şimdi hasarlı bölgeyi bulmakta zorlandım.
Şey diyeceğim; hasarlı jantı alıp onarım sırasında araca yedek lastiği takmışlar anladığım kadarıyla. Bagaj dağınıktı Sormak istediğim daha önce görmediğim ekteki kemer gibi olan parçayı gördüm. Nedir ne işe yarar? Nerden çıktı? Stepneden çıkmış olabilir mi?
Beni aydınlatabilirseniz çok sevinceğim
Ama nasil takılır bilmem de gecen kış lastiği takılırken orda gördüm bu kemerigdervisoglu dedi:@maniax Teşekkür ederim Murat Hocam o zaman yarın yerine koyayım :'(
Ama nasil takılır bilmem de gecen kış lastiği takılırken orda gördüm bu kemerigdervisoglu dedi:@maniax Teşekkür ederim Murat Hocam o zaman yarın yerine koyayım :'(
maniax dedi:Ama nasil takılır bilmem de gecen kış lastiği takılırken orda gördüm bu kemeri@maniax Teşekkür ederim Murat Hocam o zaman yarın yerine koyayım :'(
Önce geçmil olsun.bu kemer lastiği sabitleyen sallanmasın diye bağlanıyor.bende 1 kez stepneyi şişirmek için söktüm ve birdaha bağlayamadım doladım öyle kaldı.gdervisoglu dedi:Arkadaşlar geçen gün bir arabanın yanından geçmek isterken, zannediyorum kaldırımın kenarını tam fark edemedim ya da sivri bir bölüm vardı bilemiyorum jantım hasar aldı. Lastikle birleşen kısımın Bi 10 cm lik bölümü parçalandı, lastikden de ufak bir parça koptu. Aracım 1 gün RS de yattı, az önce teslim aldım. Ben yeni jant almayı göze almışken, şimdi hasarlı bölgeyi bulmakta zorlandım.
Şey diyeceğim; hasarlı jantı alıp onarım sırasında araca yedek lastiği takmışlar anladığım kadarıyla. Bagaj dağınıktı Sormak istediğim daha önce görmediğim ekteki kemer gibi olan parçayı gördüm. Nedir ne işe yarar? Nerden çıktı? Stepneden çıkmış olabilir mi?
Beni aydınlatabilirseniz çok sevinceğim
benimki aynı buradaki gibi duruyorgdervisoglu dedi:Ama nasil takılır bilmem de gecen kış lastiği takılırken orda gördüm bu kemeri@maniax Teşekkür ederim Murat Hocam o zaman yarın yerine koyayım :'(
Ses yapmasın diye mi acaba? Yarın bakacağım tekrar..
nereye la,ben kimseye takmadım Umut Hocam bilinmeyenin keşfi çok keyifli oluyor fakat keşif süreci uzamışsa, geçen zamana üzülüyorsunuz Hele bir de işe yarar bir şey iseUmut dedi:@gdervisoglu
Bel desteği bende yok,önceki aracım olan baz donanım olan 2012 kasımda 32000 tl ye sıfır aldığım 2012 astra classic 3 te vardı...Böyle bir teknolojik yapıya sahip üst model aracın bile her haltının(hız sabitleyicinin bile) parayla satılmasını bir kez daha eleştiriyorum... >onanımların toplam fiyatıyla neredeyse bir araba daha alınır yahu... 8|
Asıl diyeceğime geleyim,2 yıldır kullandığım astranın, içte ön-arka cam birleştiği direğin üstünde dıştan monte edilmiş(gömülü değil) açma kapama düğmesi olan hoparlor gibi bir şey (tek taraflı)olduğunu 2yıl sonra öğrendim... s=
Kayınçom...Abi buraya hoparlor taktırmışsın
ben.....nereye la,ben kimseye takmadım
kayınço.....aha abi işte bu
ben...hakkat la o ne ki
kayınço...enişte ciddi misin,bilmiyon mu
ben...Savunma moduna geçip,ne bileyim kardeşim arkaya mı oturuyorum ben,ayrıca sana ne benim hoparlorumden,gözünmü kaldı veremem o orjinal parça,ya bir sus da gidelim....