golf cafe

Normalde bugun siteye girmeden edemezdim ama is guc kaldi. belki yarinda vakit bulamiycam. bir yanim eksik

Denk geldiniz mi bilmiyorum..

Çok eğlenceli ve başarılı buluyorum, keşke az daha uzun olsa  :D

@gdervisoglu

Göktuğ hocam otopark.com'un İbiza Cupra testini izlediniz mi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

MSE dedi:
@gdervisoglu

Göktuğ hocam otopark.com'un İbiza Cupra testini izlediniz mi :)

Adamların beygirini bilmem de promil yüksek :)

Sipariş vereli 9 gün oldu ama yeni kablomuz İstanbul'a ulaşmış [emoji2] Bu seferki çok hızlı oldu. Pazartesi ya da salı günü elime geçer diye düşünüyorum.

@theGenius

@Orhan Hoca

MSE dedi:
Sipariş vereli 9 gün oldu ama yeni kablomuz İstanbul'a ulaşmış [emoji2] Bu seferki çok hızlı oldu. Pazartesi ya da salı günü elime geçer diye düşünüyorum.

@theGenius

@Orhan Hoca

@MSE Muhammed Hocam benimki hala gelemedi, sizin adınıza sevindim. Gelse de sizi rahatsız etsem artık :)

erkanz dedi:

@theGenius

@Orhan Hoca

@MSE Muhammed Hocam benimki hala gelemedi, sizin adınıza sevindim. Gelse de sizi rahatsız etsem artık :)
Hocam çok erken geldi şaşırdım inanın [emoji4]

Hiç rahatsız olmuyorum rahat olun [emoji4] Orhan hocam sayesinde bu işi öğrendim. Bildiklerimi sizlerle paylaşmak beni mutlu ediyor.

erkanz dedi:
Eyvallah @MSE Muhammed Hocam, sağolun, size yazdıktan sonra tekrar bir kontrol edeyim dedim. Kablo gelmiş nihayet memlekete. Sayenizde halledeceğim inşallah :)
Bu da benimki hocam [emoji4] hallederiz inşallah [emoji4]

5cf801dc5f52a1fd4b686a8c2cd6e3d5.jpg

@MSE Çok yormayacağım sizi inşallah hocam, çabuk kaparım dilerim :) Benim sevindiğim nihayet İstanbul bir kabloya kavuşmuş olacak  :mad:

erkanz dedi:
@MSE Çok yormayacağım sizi inşallah hocam, çabuk kaparım dilerim :) Benim sevindiğim nihayet İstanbul bir kabloya kavuşmuş olacak  :mad:
Bilgisayarla arası iyi olan herkes yapar hocam çok zor birşey değil [emoji4]

Evet İstanbul kablo için çok bekledi. Yusuf hocama bir taş mı atsak [emoji4]

@yusuf

Geri
Üst Alt