- İsim
- Mehmet MAKAS
Normalde bugun siteye girmeden edemezdim ama is guc kaldi. belki yarinda vakit bulamiycam. bir yanim eksik
İnstagram sayfamız varmı Abi, varsa takip ediyimOrhan Hoca dedi:John Stewart instagram fotomuzu bulmuş paylaşmış. farkındalık artıyor.
https://twitter.com/hashtag/golftutkusu?src=hash
@cradlemelih
Adamların beygirini bilmem de promil yüksekMSE dedi:@gdervisoglu
Göktuğ hocam otopark.com'un İbiza Cupra testini izlediniz mi
Sent from my iPhone using Tapatalk
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]theGenius dedi:Adamların beygirini bilmem de promil yüksek@gdervisoglu
izledim güzel kafalar 8D 8DMSE dedi:@gdervisoglu
@MSE Muhammed Hocam benimki hala gelemedi, sizin adınıza sevindim. Gelse de sizi rahatsız etsem artıkMSE dedi:Sipariş vereli 9 gün oldu ama yeni kablomuz İstanbul'a ulaşmış [emoji2] Bu seferki çok hızlı oldu. Pazartesi ya da salı günü elime geçer diye düşünüyorum.
@theGenius
@Orhan Hoca
Hocam çok erken geldi şaşırdım inanın [emoji4]erkanz dedi:@MSE Muhammed Hocam benimki hala gelemedi, sizin adınıza sevindim. Gelse de sizi rahatsız etsem artıkSipariş vereli 9 gün oldu ama yeni kablomuz İstanbul'a ulaşmış [emoji2] Bu seferki çok hızlı oldu. Pazartesi ya da salı günü elime geçer diye düşünüyorum.
@theGenius
@Orhan Hoca
Bu da benimki hocam [emoji4] hallederiz inşallah [emoji4]erkanz dedi:Eyvallah @MSE Muhammed Hocam, sağolun, size yazdıktan sonra tekrar bir kontrol edeyim dedim. Kablo gelmiş nihayet memlekete. Sayenizde halledeceğim inşallah
Bilgisayarla arası iyi olan herkes yapar hocam çok zor birşey değil [emoji4]erkanz dedi:@MSE Çok yormayacağım sizi inşallah hocam, çabuk kaparım dilerim Benim sevindiğim nihayet İstanbul bir kabloya kavuşmuş olacak