- İsim
- Mehmet MAKAS
Hocam kablo için dağıtıcıya verildi diyor ama ? PTT Döşemealtı Şube'siyle irtibata geçin isterseniz. Yakınsa siz gidip alın.theGenius dedi:@MSE ptt kargonun haftasonu teslimat yapacağını hiç sanmıyorum hocam. Benim kargolar bir türlü gelmek bilmediTakip ediyorum ama hala dağıtıcıda. Pazartesiye kaldı sanırım
RF095722200CN = Pedal seti
RF093608992CN = Vag Kablosu
RB014417030SG = Bluemotion çamurluk sticker
Hocam uzak yahuMSE dedi:Hocam kablo için dağıtıcıya verildi diyor ama ? PTT Döşemealtı Şube'siyle irtibata geçin isterseniz. Yakınsa siz gidip alın.@MSE ptt kargonun haftasonu teslimat yapacağını hiç sanmıyorum hocam. Benim kargolar bir türlü gelmek bilmediTakip ediyorum ama hala dağıtıcıda. Pazartesiye kaldı sanırım
RB014417030SG = Bluemotion çamurluk sticker
Neyse sağlık olsun hocamtheGenius dedi:Hocam uzak yahuHocam kablo için dağıtıcıya verildi diyor ama ? PTT Döşemealtı Şube'siyle irtibata geçin isterseniz. Yakınsa siz gidip alın.@MSE ptt kargonun haftasonu teslimat yapacağını hiç sanmıyorum hocam. Benim kargolar bir türlü gelmek bilmediTakip ediyorum ama hala dağıtıcıda. Pazartesiye kaldı sanırım
RB014417030SG = Bluemotion çamurluk stickeriş adresimi verdiğime pişman oldum keşke ev adresimi verseydim. Artık bir sonraki hafta sonuna deneyeceğim kablomu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kızacak yok Muhammed hocam bekarımMSE dedi:Neyse sağlık olsun hocamHocam uzak yahuHocam kablo için dağıtıcıya verildi diyor ama ? PTT Döşemealtı Şube'siyle irtibata geçin isterseniz. Yakınsa siz gidip alın.@MSE ptt kargonun haftasonu teslimat yapacağını hiç sanmıyorum hocam. Benim kargolar bir türlü gelmek bilmediTakip ediyorum ama hala dağıtıcıda. Pazartesiye kaldı sanırım
RB014417030SG = Bluemotion çamurluk stickeriş adresimi verdiğime pişman oldum keşke ev adresimi verseydim. Artık bir sonraki hafta sonuna deneyeceğim kablomu
Sent from my iPhone using TapatalkAkşam eve gittiğinizde de yapabilirsiniz yenge kızmazsa
![]()
Tamamdır hocam siz ne zaman derseniztheGenius dedi:Kızacak yok Muhammed hocam bekarımNeyse sağlık olsun hocamHocam uzak yahuHocam kablo için dağıtıcıya verildi diyor ama ? PTT Döşemealtı Şube'siyle irtibata geçin isterseniz. Yakınsa siz gidip alın.@MSE ptt kargonun haftasonu teslimat yapacağını hiç sanmıyorum hocam. Benim kargolar bir türlü gelmek bilmediTakip ediyorum ama hala dağıtıcıda. Pazartesiye kaldı sanırım
Sent from my iPhone using TapatalkAkşam eve gittiğinizde de yapabilirsiniz yenge kızmazsa
![]()
ama sabahın şerri akşamın hayrından iyidir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam türkiyedeki bütün sitelerden daha güvenilirdir emin olabilirsinizYunus Emre dedi:Bu aliexpresten nasi aliveris yapionuz guvenilirmi yani kac gune geliyo urunler