- İsim
- Mehmet MAKAS
Hocam kablo için dağıtıcıya verildi diyor ama ? PTT Döşemealtı Şube'siyle irtibata geçin isterseniz. Yakınsa siz gidip alın.theGenius dedi:@MSE ptt kargonun haftasonu teslimat yapacağını hiç sanmıyorum hocam. Benim kargolar bir türlü gelmek bilmedi Takip ediyorum ama hala dağıtıcıda. Pazartesiye kaldı sanırım
RF095722200CN = Pedal seti
RF093608992CN = Vag Kablosu
RB014417030SG = Bluemotion çamurluk sticker
Hocam uzak yahu iş adresimi verdiğime pişman oldum keşke ev adresimi verseydim. Artık bir sonraki hafta sonuna deneyeceğim kablomuMSE dedi:Hocam kablo için dağıtıcıya verildi diyor ama ? PTT Döşemealtı Şube'siyle irtibata geçin isterseniz. Yakınsa siz gidip alın.@MSE ptt kargonun haftasonu teslimat yapacağını hiç sanmıyorum hocam. Benim kargolar bir türlü gelmek bilmedi Takip ediyorum ama hala dağıtıcıda. Pazartesiye kaldı sanırım
Neyse sağlık olsun hocam Akşam eve gittiğinizde de yapabilirsiniz yenge kızmazsatheGenius dedi:Hocam uzak yahu iş adresimi verdiğime pişman oldum keşke ev adresimi verseydim. Artık bir sonraki hafta sonuna deneyeceğim kablomuHocam kablo için dağıtıcıya verildi diyor ama ? PTT Döşemealtı Şube'siyle irtibata geçin isterseniz. Yakınsa siz gidip alın.@MSE ptt kargonun haftasonu teslimat yapacağını hiç sanmıyorum hocam. Benim kargolar bir türlü gelmek bilmedi Takip ediyorum ama hala dağıtıcıda. Pazartesiye kaldı sanırım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kızacak yok Muhammed hocam bekarım ama sabahın şerri akşamın hayrından iyidirMSE dedi:Neyse sağlık olsun hocam Akşam eve gittiğinizde de yapabilirsiniz yenge kızmazsaHocam uzak yahu iş adresimi verdiğime pişman oldum keşke ev adresimi verseydim. Artık bir sonraki hafta sonuna deneyeceğim kablomuHocam kablo için dağıtıcıya verildi diyor ama ? PTT Döşemealtı Şube'siyle irtibata geçin isterseniz. Yakınsa siz gidip alın.@MSE ptt kargonun haftasonu teslimat yapacağını hiç sanmıyorum hocam. Benim kargolar bir türlü gelmek bilmedi Takip ediyorum ama hala dağıtıcıda. Pazartesiye kaldı sanırım
Tamamdır hocam siz ne zaman derseniztheGenius dedi:Kızacak yok Muhammed hocam bekarım ama sabahın şerri akşamın hayrından iyidirNeyse sağlık olsun hocam Akşam eve gittiğinizde de yapabilirsiniz yenge kızmazsaHocam uzak yahu iş adresimi verdiğime pişman oldum keşke ev adresimi verseydim. Artık bir sonraki hafta sonuna deneyeceğim kablomuHocam kablo için dağıtıcıya verildi diyor ama ? PTT Döşemealtı Şube'siyle irtibata geçin isterseniz. Yakınsa siz gidip alın.@MSE ptt kargonun haftasonu teslimat yapacağını hiç sanmıyorum hocam. Benim kargolar bir türlü gelmek bilmedi Takip ediyorum ama hala dağıtıcıda. Pazartesiye kaldı sanırım
Hocam türkiyedeki bütün sitelerden daha güvenilirdir emin olabilirsinizYunus Emre dedi:Bu aliexpresten nasi aliveris yapionuz guvenilirmi yani kac gune geliyo urunler