Aslında aliexpress den alışveriş rehberi olsa fena olmaz. Tecrübeli hocalarım da var aramızda. Veya belki de çok basittir gerek bile yoktur ama hiç yapmadigimiz için bizim gözümüze büyük bişey gibi geliyorda olabilir.Yunus Emre dedi:Bu aliexpresten nasi aliveris yapionuz guvenilirmi yani kac gune geliyo urunler
Muazzam bir kare hocam.erkanz dedi:7 nesil Golf bir arada
Hocam hava soğudukca daha da yukarıdan başlayabilir. Araç ne kadar soğuksa o kadar yukardan başlar.radiation dedi:Günaydınlar. 1.2 tsi sahibi olanlara bir sorum vardı. Aracı ilk çalıştırdığımızdan sonra ortalama tüketim biraz bekliyor ve bir süre ilerledikten sonra ortalama tüketim verisi gelmeye başlıyor. Bakımdan önce 10 civarında başlayıp hızla düşerken bakım sonrası 15 gibi başlıyor. Bu tip bir durumla karşılaşanınız var mı?
Günaydın hocam,radiation dedi:Günaydınlar. 1.2 tsi olanlara bir sorum vardı. Aracı ilk çalıştırdığınızdan sonra ortalama tüketim biraz bekliyor ve bir süre ilerledikten sonra ortama tüketim verisi gelmeye başlıyor. Bakımdan önce 10 civarında başlayıp hızla düşerken bakım sonrası 15 gibi başlıyor. Bu tip bir durumla karşılaşanınız var mı?
Aynen hocam dediğiniz gibi oluyor. Havalarda serinledi. Bakımdan sonra uzun yol yaptım 2bin kmye yakın ve iyiydi tüketim verileri Fakat bu artış biraz can sıkıyor haliyleMSE dedi:Günaydın hocam,Günaydınlar. 1.2 tsi olanlara bir sorum vardı. Aracı ilk çalıştırdığınızdan sonra ortalama tüketim biraz bekliyor ve bir süre ilerledikten sonra ortama tüketim verisi gelmeye başlıyor. Bakımdan önce 10 civarında başlayıp hızla düşerken bakım sonrası 15 gibi başlıyor. Bu tip bir durumla karşılaşanınız var mı?
Aracı ilk çalıştırdığınızda veriler sıfırlanmadan önce son tüketim verileriniz gösterilir hatırlatma maksadıyla. Hareket ettiğinizde sıfırlanır. @yusuf hocam daha önce de bahsetmişti bu durumdan.
Yeni veriler ise anında gelmiyor bu size özel bir durum değil. Belli bir süre yol aldıktan sonra göstermeye başlıyor. Aracı park yerinden manevrasız kolayca çıkardığımda 15 ile başlıyor. Ama uğraşarak çıkıyorsam 26 ile başlıyoruz güne Sizin şartlarınız değişmese bile havaların soğuması bu duruma sebep olmuş olabilir.
Bakımdan sonra ne olmuş olabilir bilemiyorum ama @silvershadow Murat hocam böyle bir durumla karşılaşmıştı diye hatırlıyorum.
Hocam bulunduğum yer ülke geneline göre baya sıcak olsada yaz gibi değil sonuçta. 1lt artış var şehir içinde. Şehir dışı denemedim henüzMSE dedi:@radiation Hocam yüksek ortalama ile başlaması dışında, güzergahınızı tamamladıktan sonraki ortalamada da artış var mı ?
Benim şu aralar 1 litre civarında arttı sebebi de fotoğrafta
Sent from my iPhone using Tapatalk