Anlaşılan Muhammed hocama bir kıyak geçilmiş MehmetKabileReisi dedi:Aynen bende ekleyemedim Hüseyin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Anlaşılan Muhammed hocama bir kıyak geçilmiş MehmetKabileReisi dedi:Aynen bende ekleyemedim Hüseyin.
%99 zaten bende değişecektir diye umuyorum. bakalım müsait bir zamanda servise uğrayımda bir baksınlar.theGenius dedi:Hocam hangi forumda okudum hatırlamıyorum ama böyle bir durumla karşılaşan bir golf kullanıcısı vardı Led stoplu garantiden değişim sağlamışlardı.Üstadlar merhaba
Geçenlerde aracımı yıkadıktan sonra farkettim ki sol stop lambasının sinyal bölümü içerden buğu yapmış. Bunu servise gösterip değişim mi yaptırmamız gerekiyor acaba
Yalnız o konuda da hatırladığım kadarıyla önce normal demişler serviste sonra golf sahibi diretince değişim yapılmıştı hocam bilginize.CMasteR dedi:%99 zaten bende değişecektir diye umuyorum. bakalım müsait bir zamanda servise uğrayımda bir baksınlar.Hocam hangi forumda okudum hatırlamıyorum ama böyle bir durumla karşılaşan bir golf kullanıcısı vardı Led stoplu garantiden değişim sağlamışlardı.Üstadlar merhaba
Geçenlerde aracımı yıkadıktan sonra farkettim ki sol stop lambasının sinyal bölümü içerden buğu yapmış. Bunu servise gösterip değişim mi yaptırmamız gerekiyor acaba
Sağolun hocamslck dedi:Güle güle kullanın.Bugün 28.10.2015. Golf'ümle tam 2. ayım. Akşam kontak kapatırken farkettim. Tam 2200 km olmuş
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hahah hocam neyin normali bildiğin ayıplı mal grubuna girer garantili araba sonuçta her türlü pislik hakkımı kullanırım o zaman s=s17theGenius dedi:Yalnız o konuda da hacılarsınız kadarıyla önce normal demişler serviste sonra golf sahibi diretince değişim yapılmıştı hocam bilginize.%99 zaten bende değişecektir diye umuyorum. bakalım müsait bir zamanda servise uğrayımda bir baksınlar.Hocam hangi forumda okudum hatırlamıyorum ama böyle bir durumla karşılaşan bir golf kullanıcısı vardı Led stoplu garantiden değişim sağlamışlardı.Üstadlar merhaba
theGenius dedi:
Aynen bende ekleyemedim Hüseyin.
Hocalarım eğer sizde olmuyorsa bunun tek açıklaması olabilir. "Servis Danışmanı"Anlaşılan Muhammed hocama bir kıyak geçilmiş MehmetAynen bende ekleyemedim Hüseyin.
Yanlış alarm vermiş oldum kusura bakmayınKabileReisi dedi:
Yok yahu sizin ne suçunuz var tamm biraz heyecan yaptım ama geçtiMSE dedi:Yanlış alarm vermiş oldum kusura bakmayın
Eyvallah hocamKabileReisi dedi:Yok yahu sizin ne suçunuz var tamm biraz heyecan yaptım ama geçtiYanlış alarm vermiş oldum kusura bakmayın
Hocam menüden de aktif edildiyse "R" konumuna aldığınızda sağ ayna konumu değişecektir.emre06 dedi:Arkadaşlar ayna ayar düğmesi hangi konumda durması lazım geri vites de aynanın assagiyi göstermesi için