golf cafe

theGenius dedi:
Üstadlar merhaba :)

Geçenlerde aracımı yıkadıktan sonra farkettim ki sol stop lambasının sinyal bölümü içerden buğu yapmış. Bunu servise gösterip değişim mi yaptırmamız gerekiyor acaba :)
Hocam hangi forumda okudum hatırlamıyorum ama böyle bir durumla karşılaşan bir golf kullanıcısı vardı Led stoplu garantiden değişim sağlamışlardı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
%99 zaten bende değişecektir diye umuyorum. :) bakalım müsait bir zamanda servise uğrayımda bir baksınlar.

CMasteR dedi:

Geçenlerde aracımı yıkadıktan sonra farkettim ki sol stop lambasının sinyal bölümü içerden buğu yapmış. Bunu servise gösterip değişim mi yaptırmamız gerekiyor acaba :)
Hocam hangi forumda okudum hatırlamıyorum ama böyle bir durumla karşılaşan bir golf kullanıcısı vardı Led stoplu garantiden değişim sağlamışlardı.

%99 zaten bende değişecektir diye umuyorum. :) bakalım müsait bir zamanda servise uğrayımda bir baksınlar.
Yalnız o konuda da hatırladığım kadarıyla önce normal demişler serviste sonra golf sahibi diretince değişim yapılmıştı hocam bilginize.

Moderatör tarafında düzenlendi:
slck dedi:
Bugün 28.10.2015. Golf'ümle tam 2. ayım. Akşam kontak kapatırken farkettim. Tam 2200 km olmuş :)

qiAEB591eIF4dNVtWg2Po9p258MAguyCs1fyJj3bT1cmtYurldZtqqu5-0kNue3yYD5tOzQOcopqY3Szpe5PGTLntr4P92zdb2krwpOUQVO-LVAWZdYIXEKZ10rI61shygGdfHQRNUKM2N07keTmPQaAc4SifEwsLKDgWQs0nHDoMFgW7EeF70ecHbi-KyAsuMk5h57xiSinUlLtj36xp-fYT8ftLY1Pj0wHiFJyI9yCVu8FCrRFyGGV9UonHfwQHfWZ28lnZWosVwoQG2QzAPP6JlpRCUA8w2BVvCXqk6-ZjIsO0h8uuBfjaT2nDNwqqqNxl890eL2rlGswmuqm_nPCMz9kcGcm3xMTCrA6jEGDNHWbWNeeTztG6iegRx6HT8lbyCAWSoECeK3Y-GrFFnw8LB49KZ08zdId3v6v7NFcLX3IgBntDJEuY7jtCb-kSGcvBsrdvu1mpXsE66T7YWOVB5lHqQ_87FxESfUlTYW9Lwiw8k9tNYf9TmuGTR_sl4W7kNU6NnBLK5JQV9oLxNKxLzttZU0fKDVEenp3ovw=w1274-h955-no
Güle güle kullanın.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolun hocam :)

theGenius dedi:

Yalnız o konuda da hacılarsınız kadarıyla önce normal demişler serviste sonra golf sahibi diretince değişim yapılmıştı hocam bilginize.

hahah hocam neyin normali bildiğin ayıplı mal grubuna girer garantili araba sonuçta her türlü pislik hakkımı kullanırım o zaman  s=s17

@theGenius  aynen Hüseyin belkide yine sıkıntı oluştu bilmiyorum ilerleyen saatlerde deneyeceğim yine.

@KabileReisi

Mehmet o yeni Profil fotoğrafının büyük halini bence paylaşmalısın. Çok güzel gözüküyor :)

@theGenius

Paylaşayım tabi :) Şuan plakalıkları çıkarttım direk plakayı yapıştırdım ama o şekilde daha hoş duruyor belki bir sonraki fotoğraf öyle olur :D

theGenius dedi:
@MSE

Hocam ben denedim ama yine hata aldım.
@MSE

Aynen bende ekleyemedim Hüseyin.
@MSE

Aynen bende ekleyemedim Hüseyin.
Anlaşılan Muhammed hocama bir kıyak geçilmiş Mehmet :)

Hocalarım eğer sizde olmuyorsa bunun tek açıklaması olabilir. "Servis Danışmanı"

Kendisine bahsetmiştim bu durumdan. Kesin o bişey yaptı. Bir kez daha takdir ettim arkadaşı [emoji4]

@MSE

Olabilir hocam belki kendi sistemlerinden eklemiş olabilirler

Arkadaşlar ayna ayar düğmesi hangi konumda durması lazım geri vites de aynanın assagiyi göstermesi için

KabileReisi dedi:
@MSE

Olabilir hocam belki kendi sistemlerinden eklemiş olabilirler
Yanlış alarm vermiş oldum kusura bakmayın :)
Yok yahu sizin ne suçunuz var tamm biraz heyecan yaptım ama geçti :D
Eyvallah hocam :)

Servise uğrarsanız sizde iletin bu şikayetinizi.

Online randevuda indirim varmış ama ben Volkswagenim'e aracımı ekleyemiyorum diye bir sitemdi benimkisi. Servis danışmanım da abi %5 indirim oluyor onu da işçilikte yapıyorlar boşver onu ben sana %10 yaparım demişti :D

emre06 dedi:
Arkadaşlar ayna ayar düğmesi hangi konumda durması lazım geri vites de aynanın assagiyi göstermesi için
Hocam menüden de aktif edildiyse "R" konumuna aldığınızda sağ ayna konumu değişecektir.

R konumuna alıp geri vitese taktıktan sonra aynanızı kaldırımı vs. gösterecek şekilde ayarlayın, bu şekilde geri vitese taktığınızda sağ ayna hep bu konuma gelir. 1. vitese alıp 15. km hıza ulaştığınızda eski konumuna döner.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt