Evet hocam. Cumartesi bana yardımcı olursunuz değil mi telefondaMSE dedi:@theGenius Hocam sizin paket Antalya'ya ulaşmış. Yarın sabah da size ulaşır inşallah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet hocam. Cumartesi bana yardımcı olursunuz değil mi telefondaMSE dedi:@theGenius Hocam sizin paket Antalya'ya ulaşmış. Yarın sabah da size ulaşır inşallah.
Ayıp ettin hocam cumartesi çözeriz bu işi [emoji106][emoji1]theGenius dedi:Evet hocam. Cumartesi bana yardımcı olursunuz değil mi telefonda@theGenius Hocam sizin paket Antalya'ya ulaşmış. Yarın sabah da size ulaşır inşallah.
Hocam pedal setinin linkini paylaşabilir misiniztheGenius dedi:@Orhan Hoca @MSE
Teşekkürler gti pedal setim de tr'ye giriş yapmış. bluemotion çamurluk stickerlarım hala yolda.
Bakmadım hocamOrhan Hoca dedi:aksesuar bölümüne baktık mı?Hocam pedal setinin linkini paylaşabilir misiniz@Orhan Hoca @MSE
Teşekkürler gti pedal setim de tr'ye giriş yapmış. bluemotion çamurluk stickerlarım hala yolda.
Buyrun hocam.MSE dedi:Hocam pedal setinin linkini paylaşabilir misiniz@Orhan Hoca @MSE
Teşekkürler hocam [emoji4]theGenius dedi:Buyrun hocam.Hocam pedal setinin linkini paylaşabilir misiniz@Orhan Hoca @MSE
http://www.aliexpress.com/item/Rapid-Aluminum-alloy-car-pedal-foot-rest-pedals-Plate-Cover-For-Skoda-Octavia-A7-Volkswagen-VW/32358740181.html
Güle güle kullanın.theGenius dedi:Bugün 28.10.2015. Golf'ümle tam 2. ayım. Akşam kontak kapatırken farkettim. Tam 2200 km olmuş
Aynen bende ekleyemedim Hüseyin.theGenius dedi:
Hocam hangi forumda okudum hatırlamıyorum ama böyle bir durumla karşılaşan bir golf kullanıcısı vardı Led stoplu garantiden değişim sağlamışlardı.CMasteR dedi:Üstadlar merhaba
Geçenlerde aracımı yıkadıktan sonra farkettim ki sol stop lambasının sinyal bölümü içerden buğu yapmış. Bunu servise gösterip değişim mi yaptırmamız gerekiyor acaba