golf cafe

MSE dedi:
@theGenius  Hocam sizin paket Antalya'ya ulaşmış. Yarın sabah da size ulaşır inşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet hocam. Cumartesi bana yardımcı olursunuz değil mi telefonda:)

theGenius dedi:
@theGenius  Hocam sizin paket Antalya'ya ulaşmış. Yarın sabah da size ulaşır inşallah.

Evet hocam. Cumartesi bana yardımcı olursunuz değil mi telefonda:)

Ayıp ettin hocam cumartesi çözeriz bu işi [emoji106][emoji1]

@Orhan Hoca @MSE

Teşekkürler :) gti pedal setim de tr'ye giriş yapmış. bluemotion çamurluk stickerlarım hala yolda.

theGenius dedi:
@Orhan Hoca @MSE

Teşekkürler :) gti pedal setim de tr'ye giriş yapmış. bluemotion çamurluk stickerlarım hala yolda.
Hocam pedal setinin linkini paylaşabilir misiniz :)

theGenius dedi:
@Orhan Hoca @MSE

Hocam pedal setinin linkini paylaşabilir misiniz :)

Buyrun hocam.

http://www.aliexpress.com/item/Rapid-Aluminum-alloy-car-pedal-foot-rest-pedals-Plate-Cover-For-Skoda-Octavia-A7-Volkswagen-VW/32358740181.html
Teşekkürler hocam [emoji4]

theGenius dedi:
Bugün 28.10.2015. Golf'ümle tam 2. ayım. Akşam kontak kapatırken farkettim. Tam 2200 km olmuş :)

qiAEB591eIF4dNVtWg2Po9p258MAguyCs1fyJj3bT1cmtYurldZtqqu5-0kNue3yYD5tOzQOcopqY3Szpe5PGTLntr4P92zdb2krwpOUQVO-LVAWZdYIXEKZ10rI61shygGdfHQRNUKM2N07keTmPQaAc4SifEwsLKDgWQs0nHDoMFgW7EeF70ecHbi-KyAsuMk5h57xiSinUlLtj36xp-fYT8ftLY1Pj0wHiFJyI9yCVu8FCrRFyGGV9UonHfwQHfWZ28lnZWosVwoQG2QzAPP6JlpRCUA8w2BVvCXqk6-ZjIsO0h8uuBfjaT2nDNwqqqNxl890eL2rlGswmuqm_nPCMz9kcGcm3xMTCrA6jEGDNHWbWNeeTztG6iegRx6HT8lbyCAWSoECeK3Y-GrFFnw8LB49KZ08zdId3v6v7NFcLX3IgBntDJEuY7jtCb-kSGcvBsrdvu1mpXsE66T7YWOVB5lHqQ_87FxESfUlTYW9Lwiw8k9tNYf9TmuGTR_sl4W7kNU6NnBLK5JQV9oLxNKxLzttZU0fKDVEenp3ovw=w1274-h955-no
Güle güle kullanın.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Volkswagenim'de araç ekleme düzelmiş. Buradan haberi olmayanlara duyurulur :)

Üstadlar merhaba :)

Geçenlerde aracımı yıkadıktan sonra farkettim ki sol stop lambasının sinyal bölümü içerden buğu yapmış. Bunu servise gösterip değişim mi yaptırmamız gerekiyor acaba :)

CMasteR dedi:
Üstadlar merhaba :)

Geçenlerde aracımı yıkadıktan sonra farkettim ki sol stop lambasının sinyal bölümü içerden buğu yapmış. Bunu servise gösterip değişim mi yaptırmamız gerekiyor acaba :)
Hocam hangi forumda okudum hatırlamıyorum ama böyle bir durumla karşılaşan bir golf kullanıcısı vardı Led stoplu garantiden değişim sağlamışlardı.

Geri
Üst Alt