Yanınızda bir iki arkadaşınızı götürün hocam. Onlarda heyecan faktörü olmayacağı için daha iyi incelerleremre06 dedi:
Yanınızda bir iki arkadaşınızı götürün hocam. Onlarda heyecan faktörü olmayacağı için daha iyi incelerleremre06 dedi:
İşte golf kullanıcı ile jetta kullanıcı arasındaki fark s=s17mandufla dedi:Aldatması derken neyi kastettiniz anlayamadım Hocam?@mandufla Vw nin aldatmasımı acaba? Bkz.NOx gazı
İçeri şu alma konusu ise arkadaş sebebini bulmuş. Tavan yarım açıkmış.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji23] [emoji23] haklısınız Muhammed Hocam.MSE dedi:Kullanırken seyredemiyoruz hocam yağmur başlayınca işiniz de yoksa arabaya ininBunu yaşamak için arabada iken yağmur yagsin diye dua edeceğiz artık@mandufla Yağmurda cam tavanın perdesini açıp arabada oturmak çok keyifli oluyor
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tanıdık mı hocam ?KabileReisi dedi:Bende şöyle birşey paylaşayım
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-golf-7-full-dolu-orjinal-u-led-far-235650266/detay
Belki U Led almak isteyen olur fiyat konusunda birşey diyemem piyasasını bilmiyorum çünkü
Hocam benim 2000 kmdeki aracımdaki basic-bixenonları beyinleri ile beraber 1200 liradan alacak olan olursa ben bu gti fara talibimKabileReisi dedi:
s=s17 Öyle birşey bulursan banada haber ver HüseyintheGenius dedi:Hocam benim 2000 kmdeki aracımdaki basic-bixenonları beyinleri ile beraber 1200 liradan alacak olan olursa ben bu gti fara talibim
malum siteye baktım da bi, basicleri 2600'dan satan bir hayalperest gördümKabileReisi dedi:s=s17 Öyle birşey bulursan banada haber ver HüseyinHocam benim 2000 kmdeki aracımdaki basic-bixenonları beyinleri ile beraber 1200 liradan alacak olan olursa ben bu gti fara talibim
Normal uled olsa anında giderdi. Gri olduğu için sıkıntı işte. Çin'den alınmış gibi olacakKabileReisi dedi:@theGenius
Fiyat çok fazla değil gibi ama elimizde imkan yok zaten fazla duracağınıda sanmıyorum bu ilanın.
Haklısın Mehmet. Hayırlısı olsun satan arkadaş içinKabileReisi dedi:@theGenius
Hayırlısı artık hocam ben görevimi yaptım paylaştım belki isteyen vardır dedim canı çeken falan