golf cafe

@yusuf

Maşallah hocam :)   bugün bende niyetlenmiştim çocukla aracın fotolarını koymaya siz önce davrandınız :)

Bu sabah evden çıkmış işe gitmeye çalışırken karşıma çıktı.1 sokak arkaya gelmiş.tdı highlane sanıyorum cam tavanda  var bej döşeme.bu renkte çok güzel.bundan sonra u gündüz farsız merceksiz araba olmaz arabayı bambaşka gösteriyor

Bugün aracımın üzerine ilk yağmur düştü. İlk defa Cam tavan araca sahip olduğumdan dolayı içeri yağmur sizacak mı diye bir kaygım vardı. Ancak korktuğum olmadı şükür. Çünkü Mersinde vwmersinclub diye hem facebook hem instagram hemde bir whatsapp grubu var ve bende ordayım, ordaki bir jetta içine cam tavandan içeride gollenecek kadar su girmiş. Fotoyu görünce bende bir tirsmadim değil. Neyse ki sorun yok. :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mandufla Yağmurda cam tavanın perdesini açıp arabada oturmak çok keyifli oluyor :)

slck dedi:
Bu sabah evden çıkmış işe gitmeye çalışırken karşıma çıktı.1 sokak arkaya gelmiş.tdı highlane sanıyorum cam tavanda  var bej döşeme.bu renkte çok güzel.bundan sonra u gündüz farsız merceksiz araba olmaz arabayı bambaşka gösteriyor

Bu sabah yağmurlu havada 70 km geçmeden 20 km gittim tüketim değeri 3.0lt bence memnun edici siz ne düşünüyorsunuz?

52YG2j.jpg

ultraghost dedi:
Bu sabah yağmurlu havada 70 km geçmeden 20 km gittim tüketim değeri 3.0lt bence memnun edici siz ne düşünüyorsunuz?

52YG2j.jpg
Memnun ediciden öte bişey bu bence hocam :)

MSE dedi:
@mandufla Yağmurda cam tavanın perdesini açıp arabada oturmak çok keyifli oluyor :)
Bunu yaşamak için arabada iken yağmur yagsin diye dua edeceğiz artık :)

ultraghost dedi:
@mandufla Vw nin aldatmasımı acaba? Bkz.NOx gazı
Aldatması derken neyi kastettiniz anlayamadım Hocam?

İçeri şu alma konusu ise arkadaş sebebini bulmuş. Tavan yarım açıkmış.

@yusuf

Bende bu hafta almaya gidecem aracı mi bakalım heyecandan dikkat edebilcem mi

mandufla dedi:
Bunu yaşamak için arabada iken yağmur yagsin diye dua edeceğiz artık :)

Kullanırken seyredemiyoruz hocam yağmur başlayınca işiniz de yoksa arabaya inin :D

Geri
Üst Alt