golf cafe

@emre06

hocam bir kamyon dolusu para verip araç alınacaksa mercekli farlar olmazsa olmazdır. tabi bu benim düşüncem. O kadar paraya çanak far kullanmak istemem şahsen. benim seçimim de highline olurdu.

@emre06

Highline donanımda mercekli bi-xenon basic far standart hocam.

U led li olanlar var onlar bi-xenon plus. yani virajlarda mercek viraj içine doğru dönüyor. Ancak bu opsiyon.

@emre06

Emre Hocam maddi durumunuzu bilmiyorum ama tavsiyem 2014 highline tercih edin.Çünkü 2014 sonrası araçlarda arka stoplarda ledli. Ve bence aracı gösteren en önemli parçalardan biri.Dediğim gibi ne kadar fiyat farkı var bilmiyorum ama zorlayın bence Hocam. Ben hiç planda yokken 10bin tl fazladan borçlanarak aldım.

Değdi mi?

Sonuna kadar değdi. Yine olsa yine yaparım :)

Arkadaslar yorumlarinizi dikkate aldım 2015 higline beyaz karar verdim paraya kıyıcaz değer mi sizce pişman olurmuyum.teşekkürler

emre06 dedi:
Arkadaslar yorumlarinizi dikkate aldım 2015 higline beyaz karar verdim paraya kıyıcaz değer mi sizce pişman olurmuyum.teşekkürler
hocam tam konfigürasyon ve fiyat nasıl? daha önce 1.4 manuel comfortline a bi kaç paket ekleme düşünceniz vardı ve bence de çok mantıklı değildi. highline a karar kıldıysanız 1.4 le beraber güzel bi kombinasyon olur. ben her gün aracıma binerken gülümsüyorum. :) bence pişman olmazsınız

Fiyat 72500 beyaz renk beklemicem şu  bayide mevcut bide bayiden ekstra hediye bisiler veriyorlar mi istemem gerekli mi

emre06 dedi:
Çok doğru bir karar hocam. Kesinlikle pişman olmazsınız.

@DrMobile

Değerli hocam;

bunu sizin gibi mükemmeliyetçi birinden duymak ayrıca güzel.

Sanırım popüler olmak gibi bir iddiamız da ve kaygımız da yok.

Türkiye'nin en çok satan ithal otomobilini tanımak ve tanıtmak tek kaygımız.

Hatta kendi isimlerimizi bile kullanmak yerine alışık olduğumuz forum nicklerimizle devam ettik.

Dolayısıyla ünlü olmak kaygımız da yok.

Yalnız Onur hocamın taaa Merzifon'da benim sattığım aracımı görerek tanıması ne kadar önemsendiğimizi gösterir.

Egoları, çıkar ve hırsları geriye bırakınca

sevgi ile paylaşım at başı önde gidiyor her daim.

tek bir örnek var troll diyemeyeceğim kadar nazikçe karşımıza çıkan... O da gitti..

Burada bilgi ve anlayıştan doğan dostluk konuşur...

çıkar ve egolardan kaynaklanan çekişmeler susar...

Başta bunu dillendiren siz ve böylesi bir ortama susayıp safları sıklaştıran tüm dostlarımız sağolun var olun.

emre06 dedi:
Değerli Hocam;

sınırlı bir bütçe ile yola çıkarsak 1.2 TSI a kanaat edersek ve highline'a asla yetişemeyeceksek bir kaç donanımla kendimizi şımartmak hakkımız.

Fakaaat

Highline mı? dolu comfortline mı? sorusunun yanıtını arayan;

Benzer kaygıları ve ikilemleri yaşayanlardan highline'ı seçenlerin hepsi ama hepsi şimdi mutlular...

Darısı başınıza inşallah..

Kararınız hayırlı olsun

emre06 dedi:
Hocam hayatınızın en doğru kararını verdiniz bence :)

@yusuf

hocam nazar değecek valla.  aaaaa

maşallah...

Geri
Üst Alt