golf cafe

@DrMobile

Yok Hocam General'den aldık daha önce Passatı da oradan almıştık bakımlarına falan oraya gidiyodu araç, birde daha önce İstanbulda oturuyorduk bizede yakın olunca :D

@DrMobile

Hocam önce üzüldüm size sonra da güldüm bolca.

Çok yorgundum iyi geldi bu gülme.

Teşekkürler ;)

DrMobile dedi:
Bir cumartesi rezilligi....

Bugun, esimle kipa avmye gidelim dedik , koyulduk yola.

Geldigimizde kipanin arkasindaki acik otoparkta bir kisilik yer bulduk girdik duz olarak.

Alisverisimizi yaptik ciktik , arabalarin arkasindan ilerleyerek bizim arabaya geldik.

Bir de baktim ki tamponda daha once gormedigim surtme cizikleri.

Esimle anlam veremedik, bir yandan esimin surati asildi bir yandan hafif sovmeye basladim

Bir yandan da tukurukle silmeye calisiyorum afedersiniz.

Hay allah belanizi dedim,anahtardaki acma tusuna bastim acikmiyor tepki vermiyor.

Bir yandan da bagaj tutacagini zorluyorum.

Yeniden bastim acma tusuna , esim durttu. Megerse bizim arac hemen yanindakiymis;) milletin arabasini tukurukle sildim ettim uzuldum :) iyiki goren olmadi:))

Sahibi gorseydi ne dusunurdu acaba ;) )
Tutku böyle bir şey... s=kop s=kop

Sanırım  sitemize isim verirken son derece isabetli bir tercihte bulunmuşuz Yusuf Hocamla...

Allah sevdiği kulunun koyunlarını önce kaybettirir sonra buldururmuş.... s=heyo

@DrMobile

İlginç olmuş ama neyseki öyle olmuş...Sonunda gülmek iyi geldi... :D

Orhan Hoca dedi:
Büyüyoruz arkadaşlar.  449 üye, 97 çevrim içi rekoru. bugün kırdık. 1.806.000 küsür okunma.  :( '

üye olanlar kenara çekilmesinler lütfen. tecrübelerinizle aktif katılım rica ediyoruz. s=drunkard
Bende bunu soracaktım dün akşam , fırsat olmadı.

Ben bu kadar saygı sevgi çerçevesinde , didişme , laf karmaşası olmadan , salt bilgi aktarımı olan bir forum daha görmedim.

Gerçekten güzel oldu bu forum , ilk günden beri üyeyim. Paylaşımlar çok net.

@DrMobile

Forumun en güzel yanı ismi gibi. GolfTutkusu diye gören troller bana buradan ekmek çıkmaz diyip girmiyor. Gerisi golfu seven insanlar  zaten ;)

yusuf dedi:
@DrMobile

Forumun en güzel yanı ismi gibi. GolfTutkusu diye gören troller bana buradan ekmek çıkmaz diyip girmiyor. Gerisi golfu seven insanlar  zaten ;)
Aslında bazen diyorum bir iki troll gelse de stres atsak :D

Orhan Hoca dedi:
@DrMobile

Aslında bazen diyorum bir iki troll gelse de stres atsak :D
onları forumdan atıyoruz malesef. yönetimimiz kesinlikle taviz vermiyor.  8D

gerçi yusuf hocam daha müsahamalı bu konuda.
Müsahama demeyelimde kendi haline bırakın trolleri diyelim :) Cevap vermeyince başka yer arıyor kendilerine onlar.

Çok şükür forumun seviyesinden çok memnunum.

Tüm kullanıcılarımız saygılı ve özverili.

Sayfaları telefon tapatalk üzerinden okumaya çalışıyorum.  tapatalk ı ilk defa yükledim anlamaya çalışıyorum. O yüzden doğru yerlere bakıyor muyum bilemiyorum. Daha pc den giremedim foruma.

Ancak forum ile alakali gozlemledigim kullanıcıların birbirini tanıyor gibi saygı çerçevesinde hitapların konuşmaların olmasi memnun edici. Bir de dikkatimi çeken durum yaş ortalaması yüksek gibi. Yüksek derken 30+ civarı galiba. Konuşmalardaki seviye olayının bununla da alakalı olacağını düşünüyorum. Hoş bir durum sonuç olarak.

Amma uzatmisim ya :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mandufla

hocam aslında genele bakarsak 30 civarı denilebilir doğru bir tespit. 50+ da var 20- de :) Ama saygı hepsinde aynı ;)

arkadaşlar iyi akşamlar sizce sıfır comfortline mi 2013 higline mı arada 4 binlarılık fark var

cofortline da ekstra olarak park sensörü yagmur sensörü ışık görüş paketi mevcut yinede hıglıne mi ? tesekkürler

Geri
Üst Alt