Tutku böyle bir şey... s=kop s=kopDrMobile dedi:Bir cumartesi rezilligi....
Bugun, esimle kipa avmye gidelim dedik , koyulduk yola.
Geldigimizde kipanin arkasindaki acik otoparkta bir kisilik yer bulduk girdik duz olarak.
Alisverisimizi yaptik ciktik , arabalarin arkasindan ilerleyerek bizim arabaya geldik.
Bir de baktim ki tamponda daha once gormedigim surtme cizikleri.
Esimle anlam veremedik, bir yandan esimin surati asildi bir yandan hafif sovmeye basladim
Bir yandan da tukurukle silmeye calisiyorum afedersiniz.
Hay allah belanizi dedim,anahtardaki acma tusuna bastim acikmiyor tepki vermiyor.
Bir yandan da bagaj tutacagini zorluyorum.
Yeniden bastim acma tusuna , esim durttu. Megerse bizim arac hemen yanindakiymis milletin arabasini tukurukle sildim ettim uzuldum iyiki goren olmadi)
Sahibi gorseydi ne dusunurdu acaba )
Bende bunu soracaktım dün akşam , fırsat olmadı.Orhan Hoca dedi:Büyüyoruz arkadaşlar. 449 üye, 97 çevrim içi rekoru. bugün kırdık. 1.806.000 küsür okunma. '
üye olanlar kenara çekilmesinler lütfen. tecrübelerinizle aktif katılım rica ediyoruz. s=drunkard
Müsahama demeyelimde kendi haline bırakın trolleri diyelim Cevap vermeyince başka yer arıyor kendilerine onlar.Orhan Hoca dedi:onları forumdan atıyoruz malesef. yönetimimiz kesinlikle taviz vermiyor. 8DAslında bazen diyorum bir iki troll gelse de stres atsak@DrMobile
Forumun en güzel yanı ismi gibi. GolfTutkusu diye gören troller bana buradan ekmek çıkmaz diyip girmiyor. Gerisi golfu seven insanlar zaten
gerçi yusuf hocam daha müsahamalı bu konuda.