golf cafe

@theGenius

Hayda :)   gülmekte istemiyorum şimdi benim başıma da gelmesin s=s17

@gdervisoglu

Birkaç video izledim , hep arka sol arka stopun altından ilk ateş beliriyor , sonrasında da büyüyor.

Lamborghini mühendisleri neden buna önlem almamış şaşıyor insan.

@KabileReisi

Uyarı çıktı bilgi ekranında sağ gündüz farını kontrol edin diye. indim baktım patlamış :) çinden vag kablosuyla gti pedal seti aldım gelirse artık :)

Kartepe ist dönüşü 428 xd test ettim,motor sesi etkileyici,200km hızda ivmelenmesi harika. R geldi aklıma. Körfez yolunda gazı yapıştırdım,golf kadar keyifli neredeyse:)

theGenius dedi:
@KabileReisi

Uyarı çıktı bilgi ekranında sağ gündüz farını kontrol edin diye. indim baktım patlamış :) çinden vag kablosuyla gti pedal seti aldım gelirse artık :)
Bozuk yollardan mı geçtin ne yaptın bize ders olsun da aynı şey gelmesin başımıza :(

Şimdi yenisinin siparişini vereceksin mecburen yoksa eskiye dönüş mü ?

@KabileReisi yenisini geldi bile aradım adamı 1 tane de gönderebiliyormuş istenirse. Patladı 1 aya diyince, o zaman 35 liraya yani 1 tane parasına 2 tane gönderelim dediler. Yine elimde bir yedek daha olmuş oldu bu şekilde. Patlamadan önceki gün acayip bir yağmur yağdı antalyaya. Bence ledler rutubeti sevmiyor.

@theGenius

İyi bari sevindim adına :) tek gözlü canavar gibi ne öyle :D   sarı ampüllerde hoş gelmiyor insanın gözüne bu saatten sonra, neyse bir daha patlamaz inşallah. Benim araç kapalı garajda pazar günleri çıkıyor dışarı genelde o yüzden biraz daha dayanır herhalde benimkiler :D

@KabileReisi

Sadece pazarları mı çıkıyor dışarı :) Arabayı ne zaman aldın ve kaç kilometrede hocam  :D

@theGenius

Mart'ta aldık İstanbuldan Keşan yaptık falan sonra bir kere daha gittim İstanbula onun dışında Tekirdağ'a falan gittik yazın denize falan derken 6300lerdeydi en son :)

Arada eşim çıkıyor ama toplasan 20 km etmez git geller :D

@KabileReisi

Benim araba da 29.08'de bayiden çıktı. İzmir Gaziemir vosmer bayisinden teslim alıp, izmir dikilideki tanıdıklarımızın yanına gittik 105 km. Oradan 520 km Antalya'ya geldik geri kalan Antalya şehir içinde yapıldı. Toplamda 1800 km yapmışım. 41 günde  :D

theGenius dedi:
@KabileReisi

Benim araba da 29.08'de bayiden çıktı. İzmir Gaziemir vosmer bayisinden teslim alıp, izmir dikilideki tanıdıklarımızın yanına gittik 105 km. Oradan 520 km Antalya'ya geldik geri kalan Antalya şehir içinde yapıldı. Toplamda 1800 km yapmışım. 41 günde  :D
İlk zamanlar yaptık işte bizde km'yi şimdi kış geldi hiç olmaz :D yazın denize falan gidiyoduk şimdi oda yok ee hafta içi işten dolayı çıkamıyoruz zaten pek garajda yatıyo anca :D Led gündüz farlarını garaj görsün diye aldık haha :D

@Orhan Hoca

3 geliş 25 geliş  gişelere bak :D neredeyse nizami bi şekilde bekliyorlar, Mahmutbey gişelerine giriştede çıkıştada hep bir keşmekeş.

Geri
Üst Alt