golf cafe

Orhan Hoca dedi:
Hoşbulduk sağol hocam..
bu hız golf 7 de rekor mu . yoksa daha fazla yapan varmı?
Evet var,zamanı geldiğinde herşeyi açıklayacağım... :D

@Nazım hoca  Hoş geldiniz...
heyecan dorukta hocam. bekliyoruz. mutlaka siz varsınız tabi.
Yok hocam işin şakasındayız,top speed merağım hiç olmadı,hiç bir iddaa'm yok. ama 0-100 hızlanma ve şehir içi gaza bastığımda aracın ivmelenmesinden mutlu olurum.Zaten basacak yol yok.Dün 220 yi görmüştüm ki, 3 şeritli otobanın orta şeridinden aniden sol şeride kıran kamyoncu kardeşim yüzünden bir atraksiyon yaşadım.

Araç ok gibi (aynı çizgi üzerinde) durmuyor,ya balata,ya lastik,ya balans,ya diskler bir eksiklik var...Neye göremi konuşuyorum 2011 leon cupramı yaklaşık 2 yıl kullandım 200-220km hızlarda aniden fren pedalına bastığımda araç ok gibi dururdu,R da frene 170-180 gibi bastığımda hafif çizgiden çıkıp salınım yapıyor ki bu jant ve süspansiyona rağmen,lakin km 2000 de biraz daha beklemek gerekli olabilir bilmiyorum...

Orhan Hoca dedi:
Nazım abi hoşgeldin foruma. murat hocam sevinecek. s=drunkard

@Nazım hoca

@silvershadow
Değerli Nazım üstadım;  @Nazım hoca

Şükür kavuşturana...

Bir süredir yoğunum her daim katılamıyorum...

ama

Dostlarımın arasında sizin gibi bir dostu görmek beni nasıl mutlu etti  bilemezsiniz.

Hoş geldiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
munrTUl.jpg

Benzin göstergesinde küçük ok, benzin deposu kapağının arabanın ne tarafında olduğunu gösteriyormuş :)

Az önce avm deki otoparkta bir bayan gözümün ününde park ederken araca sürttü müdahale etmesek toparlamaya çalışırken daha da batıracaktı. Yazık sen ne kadar dikkat edersen et !

gdervisoglu dedi:
Az önce avm deki otoparkta bir bayan gözümün ününde park ederken araca sürttü müdahale etmesek toparlamaya çalışırken daha da batıracaktı. Yazık sen ne kadar dikkat edersen et !
çok geçmiş olsun fazla mı hasar?

Beklenen oldu. Sonunda benim de sibop kapaklarım çalındı. Hayır ben anlamıyorum bu kapakları ne yapıyor bu serefsizler.

Hk80 dedi:
çok geçmiş olsun fazla mı hasar?
Özür dilerim, benim aracıma değil park halindeki bir başka araca..

yusuf dedi:
Beklenen oldu. Sonunda benim de sibop kapaklarım çalındı. Hayır ben anlamıyorum bu kapakları ne yapıyor bu serefsizler.
O haram malı araçlarına Nasıl takıyorlar aklım almıyor üzülüyorum onlara..

Yusuf Hocam keşke sizde sıkıştırsatdınız biraz :(

yusuf dedi:
Geçmiş olsun deyim bende de 2-3 takım jan janlı kapak var ama cesaret edemiyorum,oda bir şey mi benim bijon kapaklarım çalındı...

Bir şey daha diyeyim az önce(keşke foto alaydım) park sorunu olmayan bir yerde en az 20 metre yakınımda tek araç bile yoktu beyaz bir şahin kapımı zar zor açacağım kadar yanıma gel park et s=s20 ,tabi balkondan görünce indim aracı uzağına park ettim s=s20

Rahat insanları sevmiyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt