golf cafe

maniax dedi:
@zambor007

hocam o neymiş ya öyle yuh 220 TL rot-balans mı olur?

şaşmazda "kalanlar rot balans" var. ben çalışanları da titizliklerini de çok beğendim. 30-30 TL istiyolar.
Hocam 15000 bakimi icin bile 600 tl istiyorlar,tek basina sadece rot balans 220 tl cok fazla gorunuyor ama disarda yapilandan farkli olabilirmi ya da araca ozel ayar vs bisey olabilirmi sizce,ya da daha once yaptirmis bir arkadas varmi dir?

zambor007 dedi:
@zambor007

şaşmazda "kalanlar rot balans" var. ben çalışanları da titizliklerini de çok beğendim. 30-30 TL istiyolar.
Hocam 15000 bakimi icin bile 600 tl istiyorlar,tek basina sadece rot balans 220 tl cok fazla gorunuyor ama disarda yapilandan farkli olabilirmi ya da araca ozel ayar vs bisey olabilirmi sizce,ya da daha once yaptirmis bir arkadas varmi dir?
bilgisayarlı falan yapıyolardır ama ben o bilgisayarlı mevzusunu hiç anlamıyorum. şu an rot balans yaptıracak olsam giderim sanayiye gayet mekanik bi şekilde ustaya yaptırırım mesela :D

o kadar bilimsel olmaya gerek yok diye düşünüyorum.

yakın zamanda tüvtürk muayenesinden rot başları nedeniyle ağır kusurlu geçen bi 2008 opel astra h kasaya yaptırdık orda. arkadaş gayet memnun. referansımız kapımı söken usta. :) onun dışında referansım yok.

big_2230306241es.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-skoda-yetkili-bayiden-cr-vrs-dsg-kefilsiz-kredi-imkaniyla-223030624/detay

ARAÇTA sadece 565 TL bir hasar görünüyor..

Fiyat çok uygun geldi.. Dolu araç bir de..

yusuf dedi:
@gdervisoglu

Gerçekten güzel bir seçenek ;)
Yüce Oto'nun test aracıymış, dergiler de falan testleri varmış hatta.. Canı çıkmıştır.. Bir de ciddi bir kazası var deniyor, sol kapı komple boyaymış..

Bir gün sıfırını almak nasip olur inşallah..

@mcanerol

maniax dedi:
@zambor007

bilgisayarlı falan yapıyolardır ama ben o bilgisayarlı mevzusunu hiç anlamıyorum. şu an rot balans yaptıracak olsam giderim sanayiye gayet mekanik bi şekilde ustaya yaptırırım mesela :D

yakın zamanda tüvtürk muayenesinden rot başları nedeniyle ağır kusurlu geçen bi 2008 opel astra h kasaya yaptırdık orda. arkadaş gayet memnun. referansımız kapımı söken usta. :) onun dışında referansım yok.
Hocam bugün serviste yaptırdım rot balansı 175 tl aldılar,yanlız baya uğraştılar 4 defa test sürüşü yaptılar, lastiklerin yerlerini filan değiştirdiklerini söylediler, aracı teslim etmeden öncede iç dış yıkayıp teslim ettiler.

araç kalkışlarda özellikle genelde sol tarafa doğru asılıyordu ve yüksek hızlarda pek güven vermiyordu şu an çok iyi aldığım gibi araç  :)

zambor007 dedi:
@zambor007

Hocam bugün serviste yaptırdım rot balansı 175 tl aldılar,yanlız baya uğraştılar 4 defa test sürüşü yaptılar, lastiklerin yerlerini filan değiştirdiklerini söylediler, aracı teslim etmeden öncede iç dış yıkayıp teslim ettiler.

araç kalkışlarda özellikle genelde sol tarafa doğru asılıyordu ve yüksek hızlarda pek güven vermiyordu şu an çok iyi aldığım gibi araç  :)
hayirlisi olsun hocam güle güle kullanın :)

ani kalkışlarda hafif kaygan asfaltta benim arac bildiginiz dans ediyo torkun etkisiyle. Sürüş keyfi acısından mutaassıp olan Volkswagen golf ile bu şekilde eğleniyorum :D

Adapazarı yolculuğum esnasında anladım ki 150 den sonrası bizim araçlar icin biraz sıkıntılı. huzur siniri bu Hız bence. sonrasinda korkutucu olmaya basliyo. ama 225 tabanın faydasını virajlarda çok görüyorum. hemen hemen hiz kesmeye gerek kalmiyo. su da var ki mecbur kalmadıkça bi daha 190-200 müş asla çıkmam

Geri
Üst Alt