golf cafe

Avakado dedi:
Aramıza hoşgeldiniz Hocam

Bir araçtan beklentileriniz, olmazsa olmazlarınız nedir, ne olmasa da olur, otomatik mi manuel mi istiyorsunuz, benzinli mi dizel mi istiyorsunuz bize biraz açıklayın ki bizde yardımcı olabilelim

Çok iyi hatırlıyorum 2003 te evlendiğimde magnumun tanesi 2 tl idi.pahalı gelirdi ama yine alırdık.adamlar ne para kazanmış demekki.şimdi yine bu fiyatlarda galiba yine.bayağıdır almadım.ekonomi yapıp aşgida kutu 4 tl 2akşam bol bol ye.porşeye şifre yollamam ama 5 superb verseler magnum alırım

arkadaşlar 150 tl civarında, hdmı, hd, biss key girilebilecek bir uydu alıcısı arıyorum

temelde bunların olması yeterli ama usb wifi, youtube vs gibi özellikler de tercih sebebi olabilir

var mı önerisi olan

@Orhan Hoca

Yok yere ceza yemek insanı sinir sahibi yapıyor ve dedğiniz gibi bu uygulama sonucunda haksız yere de ceza yiyenler olacaktır. Bize denk gelmez inşallah :)

Benim çok ayar olduğum konular var. Özellikle bunlar için insanlar ceza yesin istiyorum fazlasıyla. En başta tek gidiş tek geliş caddede düzgün park etmeyip yolu tek şeride düşürüp metrelerce trafik oluşturanlar. Gecenin bir yarısı ters yönden gelenler. Önde kamera var zaten pusuda bekliyorum :)

Alanya basaranda rot balans icin 220 tl Para istediler s=s19 ne yapmami önerirsiniz arkadaslar, rot 110 tl balans 110 tl diye birde aciklama yaptilar.

@yusuf

bence hatalı parklara falan yazmazlar ama yinede şansımızı denemek lazım  8D

yusuf dedi:
@zambor007

Çok yüksek bir fiyat bence. Güvenilir bir  yer bulun bence.
Hocam Ben sunu sorayim bu rot balans yapilirken araca göre farkli bir ayar sözkonusuymus,Ben mesela daha önceki araclarimda bilgisayarli rot balans yapan bir yerde yaptirinca direksiyon cok sert oluyor ve cok cabuk bozuluyordu bu ayar.serviste yapilan is farkli olabilirmi.süphesiz fiyat cok yüksek ancak düsunebilirim

Orhan Hoca dedi:
@yusuf

bence hatalı parklara falan yazmazlar ama yinede şansımızı denemek lazım  8D
tv haberde de çıktı şimdi. diğer şehirlerden de gönderen oluyormuş ama tabi dikkate alamıyorlar. 

yer, tarih ve saat belirtilmeyen görüntüler dikkate alınmıyormuş görüntü ve ihbar doğru olsa da.

bir de seyir halinde direksiyon başındaki sürücünün çektiği kamera kaydı dikkate alınmayacakmış. trafik kanununa göre direksiyon başındaki yasak hallerden olduğu için ihbarı gönderenin dahi ceza alma ihtimali varmış.
En temizi araç içi kamera :)

@zambor007

hocam o neymiş ya öyle yuh 220 TL rot-balans mı olur?

şaşmazda "kalanlar rot balans" var. ben çalışanları da titizliklerini de çok beğendim. 30-30 TL istiyolar.

Geri
Üst Alt