golf cafe

Arkadaşlar aklıma takılan tek şey var aracımı almak üzereyken benim için  1.2 TSİ daha iyi olur muydu acaba çok performanslı kullanan biri Değilim ama arada ihtiyaç halinde Hız Yaparım.?ve ikinci el durumları nasıl bu motorların?

Hk80 dedi:
Arkadaşlar aklıma takılan tek şey var aracımı almak üzereyken benim için  1.2 TSİ daha iyi olur muydu acaba çok performanslı kullanan biri Değilim ama arada ihtiyaç halinde Hız Yaparım.?ve ikinci el durumları nasıl bu motorların?
Yakit sizin sag ayaginizla ilgili 1.4 tsi 122 yillardir bilindik daha cok alimi satimi olan bir motor hemde bagimsiz suspansiyon var 1.2 den de herkes memnun ama ya siz memnun olmazsaniz tatmin etmezse geri donusu yok.simdiden hayirli olsun.

Bu arada fiyatta bana uygun geldi indirimlimi aldiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Hk80

Hocam 1.2 vergi ve bir miktar yakıt olarak avantajlı. Ama 1.4 aldığınıza da pişman olmazsınız.

Pişman olmam inşallah maliyetler önemli bir süre artık geri dönüş yok zaten 1.4 karar verdik Hayırlısı olur inşallah... sohbet konusunda yazdım benim bir dolandırılma olayım oldu aldığım bayiye aynen anlattım olabilecek indirimi Yaptılar nerdeyse bayi giriş kadar dedi St. ...63.650 ye anlaştık son zam geldi maalesef 64200 e bitti

Moderatör tarafında düzenlendi:
19TL ye pendik yalova feribot bileti aldım :D Neden 140km dolaşayım ki  s=s17

Haklısın abi. Ama ben gece yolculuğu tercih ettiğim için manzara ile pek işim olmuyor :D

Hocam bu haberin son satırına takıldım ben.. Bizim araclar start stoplu ve motoru durdurma suresinin 1 dk olmasi gerektigi yaziyor, bende forumda en az 8 sn diye okumuştum, bu konuda bilgisi olan forumdaslar bilgilendirirseniz sevinirim

golf7 tdi dsg

ragipertas dedi:
Hocam bu haberin son satırına takıldım ben.. Bizim araclar start stoplu ve motoru durdurma suresinin 1 dk olmasi gerektigi yaziyor, bende forumda en az 8 sn diye okumuştum, bu konuda bilgisi olan forumdaslar bilgilendirirseniz sevinirim

golf7 tdi dsg
Doğrusu 10 saniye hocam.

Volkswagen'in yakıt ekonomisi hakkındaki mikro sitesi kaynaktır.

Ben admine neden msj gonderemiyorum ya da konulara neden yorum yapamiyorum.burayi buldum buraya yazdimdiim

@Avakado

Hocam gönderebiliesiniz. Sadece mesaj sayınız az olduğu için güvenlik sorusu sorar. Konu nedir hocam ?

@yusuf konu su golf bakiyorum ama hangisini nicin alicam bilmiyorum.hepsi aciklanmis evet ama anlamadim bisey :/

Geri
Üst Alt