golf cafe

yusuf dedi:
yenerhoca hocam ekrana cam filmi bu arabaya takacağınız son şey olsun :)
valla pianoblack çizilmeye müsait diyorlar onun için dfilim düşündüm

bizdeki 5" ekranlar dokunma algılıyor 5,8 gibi değilmiş parmağı basmak gerekiyormuş dolayısıyla 5" çabuk çizilir diye düşünüyorum

yenerhoca dedi:
yenerhoca hocam ekrana cam filmi bu arabaya takacağınız son şey olsun :)
valla pianoblack çizilmeye müsait diyorlar onun için dfilim düşündüm

bizdeki 5" ekranlar dokunma algılıyor 5,8 gibi değilmiş parmağı basmak gerekiyormuş dolayısıyla 5" çabuk çizilir diye düşünüyorum
Piano çizilir ama ekran çizilmesi için anahtar ve benzeri birşeyi oraya batırmak lazım. Zaten biraz içeride kalıyor. Parmak ile çizilmesi çok zor zaten. Film takarsanız sattiginizda alan kişi filmi çıkartıp keyfini sürecek. Bence siz keyfini sürün

yusuf kardeş 3-4 sene satmayı düşünmüyorum arabayı (tabi bir sıkıntı çıkarmazsa)

Günaydın yada tünaydın bir kahve molası için cafeye uğrıyım dedim pazartesiniz güzel başlamıştır umarım :)

SATURNUS2015 dedi:
Günaydın yada tünaydın bir kahve molası için cafeye uğrıyım dedim pazartesiniz güzel başlamıştır umarım :)
günaydın hocam. gayet güzel forum adına. logo çalışması üzerindeyiz bakalım ne çıkacak. acilen logomuz oluşması lazım artık.
logo kolay VW GT :)

SATURNUS2015 dedi:
tungsten grili bir misafir.  :)

golfe ilgisi büyük. onu öylece seyrettim. bir araç altına kaçıyor. sonra çıkıp tekrar geri kaçıyor.  inanın süpürgeyle kovalıyorum zor gidiyor.

7kDEVW.png
Video olaydı izlerdik ne güzel :)

Pazartesiden sonra haftanın en itici günü seçilen 'çarşamba' dan günaydınlar dostlar :)

@Orhan Hoca Valla bende beğendim oldukça güzel olmuş. Artık ticari araçtan çok geniş aileler için yapılmış minivanlar gibi olmuş. Tasarım olarak çok güzel duruyor. Emsalleri ile arasında epey fark var.

Geri
Üst Alt