gokcell
Yeni Üye
- İsim
- Göksel
yusuf dedi:hoş bulduk. Hayırlı olsun yeni mekanDeneme 1, 2, 3. Köprülü37 burada.
Hoş geldiniz hocam
yusuf dedi:hoş bulduk. Hayırlı olsun yeni mekanDeneme 1, 2, 3. Köprülü37 burada.
Hoş geldiniz hocam
Değerli Serhat Hocam;cell dedi:hoş bulduk. Hayırlı olsun yeni mekanDeneme 1, 2, 3. Köprülü37 burada.
Hoş geldiniz hocam
Siz 50. kişi oldunuz galiba hocam. Hoş geldiniz safalar getirdiniz.SATURNUS2015 dedi:hadi bakalım bizde yerimizi alalım. hayırlı uğurlu olsun. şu an kaç kişiyiz.
Hoş geldiniz Orhan Üstadım;SATURNUS2015 dedi:hadi bakalım bizde yerimizi alalım. hayırlı uğurlu olsun. şu an kaç kişiyiz.
Hocam "golf 7 direksiyon tuş takımı" yazmayı deneyin bir de.SATURNUS2015 dedi:hoşbulduk hocam. ileti gelmediğinden anında mesajları cevaplayamıyorum. bu sorunu çözmemiz lazım yusuf hocam.Hoş geldiniz Orhan Üstadım;hadi bakalım bizde yerimizi alalım. hayırlı uğurlu olsun. şu an kaç kişiyiz.
Sizi görmek ne güzel.
Sabah 23 kişiydik şu an...54...
nette golf tutkusu yazdım 10. sıradayız. biliyorsun birşeyi 1. yapmakta üstümüze yok. hakettiği konuma gelerek güzel günleri de görecek bu konu inş. pişmiş bilgili insanlar var.
https://www.google.com.tr/search?q=golf+tutkusu&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=7ORQVaa1Hci9swGK1oDgCg
Hocam benim memleket Manisa Alaşehir. Oranın da eski adı philadelphia imiş. Kardeş sevgisi anlamına geliyor ve nick'im de kardeşsever anlamına geliyor. Ondan dolayı kullanıyorum Ama tahmin tutmadı İngilizce Öğretmenliği mezunuyum.Değerli Hocam;
Hoş geldiniz..
Hayırlı olsun hepimize...
Tarih seven dostum..
Tarih seven diyorum çünkü; Nickinizin Antik Yunanca anlamını (Φιλάδελφος) bilerek tercih ettiğinizi düşünürsek Mısır II. Ptolemaios'un lakabı olarak tercih ettiyseniz Tarih bölümü Lisans mezunu olduğunuzu öngörebilirim.
philadelphos
Tanıştığımıza memnun oldum.philadelphos dedi:Hocam benim memleket Manisa Alaşehir. Oranın da eski adı philadelphia imiş. Kardeş sevgisi anlamına geliyor ve nick'im de kardeşsever anlamına geliyor. Ondan dolayı kullanıyorum Ama tahmin tutmadı İngilizce Öğretmenliği mezunuyum.Değerli Hocam;
Hoş geldiniz..
Tarih seven dostum..
Tarih seven diyorum çünkü; Nickinizin Antik Yunanca anlamını (Φιλάδελφος) bilerek tercih ettiğinizi düşünürsek Mısır II. Ptolemaios'un lakabı olarak tercih ettiyseniz Tarih bölümü Lisans mezunu olduğunuzu öngörebilirim.
philadelphos
Ben de çok memnun oldum hocam Evet bence görev tamamsilvershadow dedi:Tanıştığımıza memnun oldum.Hocam benim memleket Manisa Alaşehir. Oranın da eski adı philadelphia imiş. Kardeş sevgisi anlamına geliyor ve nick'im de kardeşsever anlamına geliyor. Ondan dolayı kullanıyorum Ama tahmin tutmadı İngilizce Öğretmenliği mezunuyum.Değerli Hocam;
Hoş geldiniz..
Tarih seven dostum..
philadelphos
Maksadım sizi tanımak ve tanıtamaktı....
Sanırım amacıma da ulaştım.
Merhaba arkadaşlar. Maalesef 61. üye de ben oldum galiba)Hoş geldiniz Orhan Üstadım;hadi bakalım bizde yerimizi alalım. hayırlı uğurlu olsun. şu an kaç kişiyiz.
Sizi görmek ne güzel.
Sabah 23 kişiydik şu an...54...
Hocam hoş geldiniz. Şimdi leon olsa soru işareti olurdu.Ahmet dedi:Golf genç arabasımıdır arkadaşlar? Mesela ben 49 yaşında almamalımıyım?
Hocam ben golf'e baktığımda hem sportif hem ağırbaşlı, hem genç arabası hem de aile babası arabası olabilen bir araba olduğunu görüyorum. Dış tasarım mesela bazı Japon araba modelleri (Civic hatchback, mazda 3 vs.) kadar iddialı gelmese de kesinlikle kendine has ciddi ve estetik bir duruşu var. Ve ben en çok bu yönünü beğeniyorum. Bir şey olurken başka bir şeyden ödün vermiyor.Ahmet dedi:Golf genç arabasımıdır arkadaşlar? Mesela ben 49 yaşında almamalımıyım?
Onu kim dediyse arabayı aldıktan sonra onu bindirmeyin ;DAhmet dedi:Ben gol alacağım dediğimde!
Ne yapacaksın golfü sen 49 yaşındasın üversiteli değilsin denildi.
Şahsen acaba hatamı yapıyorum demeye başladım
Şimdi yaş konusuna hiç girmeyelim.....Ahmet dedi:Ben gol alacağım dediğimde!
Ne yapacaksın golfü sen 49 yaşındasın üniversiteli değilsin denildi.
Şahsen acaba hatamı yapıyorum demeye başladım